torek, 25. september 2012

1826376 - o komunističnih vrednotah

"Levica je nosilec moralnih vrednot, ki so bile potrjene v NOB in za te moralne vrednote gre," je prepričan.

Te komunistične "vrednote", so pa pomori stotine tisočev na slovenskem ozemlju od tega tudi desetine tisočev Slovencev pomorjenih po povampirjenih komunističnih klavcih-Slovencih, brutalne orgije ekspropriacije in reketiranja, davčno-paradavčni aparthaid, nasilna uravnilovka Slovencev v enaki komunistični bedi, umor demokracije, umor svobode, zasužnjenje Slovencev vse tja do še nerojenega rodu, ki se bo rodil leta 3000, in seveda ne smem pozabiti omeniti to, kar se nam dogaja zdaj - stanovnikovi tovariši so pokradli vse, kar je Slovenija imela in jim je prišlo v bližino kradljivih komunističnih tac. Potem so pa še njemu njegovi lopovčki zrihtali stanovanje, kobajagi zaradi zaslužnosti, da lahko obdrži pozo kobajagi nekšne moralne reference, itd.

Vladajo nam komunistični psihopati, še večji komunistični psihoti pa se s tem odkrito hvalijo ter insistirajo, da je ta njihova sprijenost in mentalna ter moralna pokvečenost vrednota. Sikter spake!

Ne potrebujemo niti komunističnih militantnežev tipa stanovniki niti komunističnih blondastih avš tipa pahorji. Medsebojno se naj pogovarjajo na svojih kompartijskih zarotniških tajnih sestankih po slaščičarnah in poljčah, nas njihovo gaganje ne zanima.

To, da Slovenci ne potrebujemo komunističnih spoka, tak kto jih ne potrebujejo Češka, Slovaška, Romunija in cela Evropa, je vrednota, ki se je potrdila med rušenjem berlinskega zidu in komunističnih strahovlad v Evropi, ter še posebej v osamosvojitvenih prizadevanjih slovenskih državljanov in jaz sem, tak kto Stanovnik, hehe, prepričan, da je čas, da vse komunističen spake zginejo s scene. Pa za vedno, prosim! Ko je Staanovnik nazadnje tam pred cca 22 leti "sestopal" je bil pohleven kot pičkica in je celo hitel zagotalvjati,d a on sploh ni komunist. Yeahh, right! Vmes se je osilil, pa zdaj sere, da ga je čedalje bolj naporno poslušati. Sikter, mona!

Link

Ni komentarjev: