ponedeljek, 3. januar 2011

1046368 - kako prepoznati sloveniziranega človeka

[brabru]
Tip je totalno amerikaniziriran, kar pomeni da ne vidi štale doma , ampak samo pri drugih.

Ufff, jebenti.
Jaz sem pa ravno obratno mislil. Da to, da vidiš štalo drugje, pomeni, da si total sloveniziran.
Če pa "vidiš" štalo vedno na prvem mestu v ZDA, si pa absolutno in brez dvoma sloveniziran. Ko pa v tej umetnostni zvrsti fašeš manijo, si na forumu Financ nadeneš nick "mataj". In potem na svoji sinekuri na račun davkoplačevalcev po cele dneve iščeš obskurne linke, ki dokazujejo, da so ZDA največje zlo na svetu, kar seveda avtomatično pomeni, da je edina pot ki je prava, pot naših komunajzarof, ne pa bognedaj pot osebne svobode, ki jo čislajo v USA. 

V bistvu se vsak lahko preprosto testria, če je zadosti sloveniziran. Če v sebi čutiš srd, bes, sovraštvo, huronsko jezo ob misli na besedo "liberalno", torej svobodno, ob sintagmi "svobodni prosti trg enakih priložnosti za vse igralce", pa se ti nekontrolirano začne iz enega od kotov ust cediti slina, medtem ko sam zapadeš v posebno alfa stanje, ki se ga kasneje ne spomniš, na uri ti pa manjka nekaj časa, potem si zagotovo zadosti sloveniziran. Ko pa slino uspeš nadzorovati te Marcel Štefančič vzame k sebi v oddajo, da daruješ redno mašo. hehe.

K temu spada tudi slovenska edinstvena šega in lastnost, žal velikega števila slovenskih umov, ki jo komunistični režim podžiga in na kateri gradi svojo doktrino, ta pa je, ne da pri drugih zgolj pasivno vidiš štalo, pač pa da drugim proaktivno želiš, če si pa na oblasti, drugim proaktivno narediš štalo, da bi sam bil srečen, ker niso uspešnejši od tebe. 

Recimo, najbolj preprosta, že pregovorna takorekoč forma je, da sosedu želiš, da bi mu crknila krava. Alpa, da drugemu pripadniku tvoje kaste (delouska kasta pri 99,5% Slovencev) želiš, da bi ga sistem označil za "bogatega prešiča" in mu davčno-paradavčno zasegel večji del prihodka. Da ne bi slučajno bil uspel izgledati bolj uspešen kot ti. To je že t.i. "ultra-sloveniziranost", hehe.

Bojda Eskimi svoje otroke karajo in jih na pravo pot spravljajo tako, da jim, kadar so nevoščljivi, rečejo. "Sram te bodi, tako mlad pa se že obnašaš kot Slovenec", v šoli pa učijo modificirane latinske pregovore, recimo "Homo Homini Carniolus".

Nacionalni šport in konjiček vseh slovenskih poklicnih levičarjev, salonskih levičarjev, komunistov, komunajzarof, zdravljenih komunajzarof je pa nenehno napovedovanje propada ZDA. Evo recimo kot na primer velecenjeni tovariš Mencingerius, ki je nekšna Baba Vanga in Nostradamus v eni osebi. hehe.

Zadeva sicer ni nič originalna, še manj pa nova. Agitprop jugoslovanske kompartije je že davno stihoklepal tako: "Amerika i Engleska biće zemlja proleterska". Alpa to: "Vetar piri vetar piri, komunizam se u svetu širi, kiša pada kiša pada Amerika propada", itd... Iz česar je konec-koncef nastala tudi pesem navijačev Crvene Zvezde: "Cigani smo cigani, najjači smo najjači". heheeee, takorekoč.

Link

Ni komentarjev: