sobota, 8. januar 2011

1053471 - komunajzer percepciranje svobode

Dorki,
Ločnica med svobodo dveh homoseksualnih ali hetero odraslih oseb da si ga rinejo frit in "svobodo" pedofila da ga frit porine otroku je zelo pomembna.
Ko so bili komunisti, ki v svoji doktrini javno in brez sramu naciji oznanjajo da bodo v primeru da pridejo na oblast s pomočjo zlorabljene državne represije izvajali eksproprijacijo in razna druga nasilja in sistematično institucionalizirano kratenje svoboščin ter kraje, je v prostor nacije bil spuščen strup spačene, isprijene komunistične interpretacije svobode in sintagme " to je moje mnenje".
Ravno na liniji vektorja primerjave cerkev vs. Kompartija/ komi doktrina v politpraksi se lahko vsak poduči o razliki med verovanjem in mnenjem na eni strani in lopovskim posiljevanjem na drugi.
Cerkev in vsak ortovernik meni, da bi ljudje morali biti solidarni in se ne predajati patološkim ekscesnim formam hlastanja po grmadenju materijala, ma tega svojega mnenja nikomur v formi eksproprijacije ne sili. Komunisti pa!
Dokler nekdo svoj komunizem prakticira v formi zgolj verovanja mnenja stališča v svojem zasebnem svetu ali se prostovoljno pridruži kibutsu je to zgolj mnenje in svoboda mišljenja v smislu korektno interpretirane demokracije.
Stopiti pred soseda z izjavo " sori sosed to je moje mnenje do katerega imam pravico" potem ko si mu obral jabolka s pol jablan, kar presega okvir benignega rabutanja, je sprijena hinavska interpretacija svobode in demokracije.

Link

Ni komentarjev: