nedelja, 9. januar 2011

1054332 - posledice neamputacije gnojnih komunajzerskih del narodovega tkiva

Narod, ki zločincev in njihovih komunajzer-fašističnih gardijanov ni imel poguma in ali pameti lustrirati ter na smetišče zgodovine odložiti, je obsojen, da mu taisti klepto-kartelni zlodeji in njihov enako sprijeni podmladek, potem ko so deželo okradli in opustošili, s svojih pasjih procesij, na katerih provokativno častijo in arogantno v božanstva povzdigujejo komunistične klavske zveri, naciji grozijo in po deželi sredi EU v letu 2011 širijo zatohli smrad primitivnega arogantno-podcenjevalnega komunističnega agitpropa. 

Quo vadis Slovenija, dežela komunajzarskega anakronizma in neevropskega absurda?

Draga Slovenija, uči se iz Miloševićevega primera, dlje boš čakala s sprostitivijo besa, bolj gost bo dim, ko bodo gorela gnezda simboli oblastne arogance kamarilje, več avtomobilov bo pristalo na strehi in v plamenih, kajti, videti je, da te zombijevske beštije resno verjamejo, da je čas da Slovenijo še bolj globoko porinejo v komunajzerizma in na vrh oblasti nova zavihtijo povsem isto garnituro iz leta 1989. 

Tako je nekoč že delal Milošević. Vemo kako se je končalo. Čakam dan ko bo tudi ljubljanski demonstrant, tak kot nekoč oni beograjski v kamere CNN navdušeno vklikal: "Gotovi so, gotovi, mamico jim komunajzer-fašistično! Na, tu imate lustracijo, pizda vam materina fašistična in plenilska!" 

Lukašenko pripravi se, tvoji prijatelji utegnejo pribežati k tebi. Severna Koreja je namreč fakin daleč.

Link

Ni komentarjev: