nedelja, 9. januar 2011

1054045 - kakšni ku*ci palci od Boštjanov M. Zupančičev harajo in sinekurirajo po EU

Komunistična beštija je v evropske inštitucije delegirala najbolj orto komunajzer pizdeke iz vrst kompartiji najbolj lojalnih falangistov, a la ta rdeči Zupančič. PO rdečem agitpropu proizvedeni selebriti Zupančič, ki je kao "nedovisen strokovnjak". Strokovnjak morda tudi je, ne bi vedel, niti imam potrebo apriorno dvomiti. Nedovisen?! Yeahh, right! Neodvisen my ass!

Vemo zakaj so ravno njih tja delegirali. Evo, tu v spodaj citiranem odstavku vidimo kako zupančiči sodijo. Mejk no mistejk, Zupančič in zupančiči v EU sodniji so podaljšek slovenske centrale rdeče doživljenjske kamarilje, ki brez vseh omejitev lomasti po Sloveniji. Ker v SLO ne doživimo evropskega 14:3 na višji inštanci, ker pri nas višja inštanca, kadar je očitna manipulacija na nižji, najraje vrne nazaj na nižjo, hehe. 

Rdečekhmerska doživljenjska lomasti, a bogami lenari tudi. Nedotakljiva rdeča sodnijska neofevdalna vlastela. Lomasti in škodi vsakomur, ki potrebuje pravno varstvo, a so brez napake čuječi ko je treba poiskati najmanjšo možno oporo, da se obsodi popoviče in žalostni kadar se popovičev obsoditi preprosto ne da. In seveda kamarilja ne-obsodi oz. sploh ne sodi rdeči kamarilji, nikomur, od zločincev iz ww2, do rdečih plenilcev iz prihvatizacijske orgije. Ker se morajo posvetiti konstruktu, ki bo Janšo onemogočil tudi na naslednjih volitvah, hehe.

Ko se zadeve da zapakirati, da so kao na meji, ali so zadeve glede na dokazni materijal res na meji, se oni odločijo pro-kompartiji. Potem pa višje EU sodišče vsa njihova komunazjer sranja razveljavi in dokončno presodi kontra njihovi pro-kompartijski aroganci. Plačamo pa te njihove orgije običajno oz. praviloma mi davkoplačevalci. Lukenda press! 

Odvetništvo Verstovšek: Primer naše stranke Franja Lukende iz Velenja je prvi primer, v katerem je Evropsko sodišče za človekove pravice obsodilo Slovenijo zaradi kršitve človekovih pravic - konkretno zaradi kršitve pravice do sojenja v razumnem roku; pomemben je zato, ker smo dokazali, da sodni zaostanki v Sloveniji niso le posamezni primeri, ampak pravilo, in da gre za ( op.shaman: po nemarni in nestrokovni in leni spolitizirani sodniji sistematično vzdrževano) sistemsko motnjo.

Kompartijska falanga se prehitro razveseli, a se z izjavami v pijanosti od "zmage" tudi zelo nerodno dezauvira:

Tudi drugi slovenski časopisi so poročali o Zupančičevi nadvse modri protifašistični sodbi, ki je prepovedala revizijo zgodovine: Zgodovina je že napisana, zgodovina je ena in ena bo ostala! Veselje in navdušenje v rdeči Sloveniji, konec strahu med ostarelimi borci in slovenskimi kononovi! Nikoli ne bo revizije naše zgodovine, so si oddahnili zgagasti novinarji in upehani zgodovinarji. Partizanska NOB je na evropski ravni pravno in moralno zavarovana. Joj, kako je lepo biti nedotakljiv!

A v EU, čeprav je precej sjebana, se je in vedno se bo na koncu balade izkazalo, da so rdeči komunajzer zupančičli v EU inštitucijah blasfemija, žalitev, tujek, provokacija in atak na demokracijo in svobodo cele Evrope. Poskus projiciranja komunističnega fašističnega režima iz Slovenije na raven celotne EU. Poklicnokomunistične spake, ki v bližino pravnega vastva preprosto ne spadajo. 

Komunisti na oblasti v Sloveniji so vobče, a zlasti v kontekstu ideje EU, anahronizem in huda devijacija, ki bo nadaljevala proizvajati takšne zadrege in sramotenje vseh državljanov Slovenije pred ostalimi člani družine EU in evropskih narodov, tako kot nas je recimo v incidentu, ko so naši oblastniki nasprotovali obsodbi komunizma, ki ga je obsodila cela Evropa, Angela Merkl pa potem Slovenijo huronsko jezna pribila na steber sramu, konsternirana od začudenja kaj se gremo in kako smo se jim sploh prešvercali v EU. 

Komunisti bodo vedno lagali o ww2, ker edino tako lahko sebi v prid zagotovijo nadaljevanje ohranjanja lažne idealizirane podobe o komunističnih klavcih, kot junaških gardijanih pravice, svobode in podobnih pozitivnih vrednot človeštva, namesto da se dokončno prizna, da je šlo za fašistično teroristično sodrgo, ki se je šla svojo nasilno boljševiško revolucijo in so jih okupatorji motili zgolj zato, ker komunistične oblasti ne more biti, če je na oblasti kdorkoli drug, okupator ali domaći oblastnik ni važno. Logično, kanede, hehe. 

Do zadnjega so pa s tovarišem Hitlerjem bili pobrateni in so tudi takoj po ww2 spet stopili v tabor t.i. "antiimeprijalističnih sil" proti zaveznikom, ki so zrušili Hitlerja. Zato nas zavezniki niso vabili na 50. obletnico Normandije. Zanimivo, kanede. O čemer je slovenski "svobodni tisk" molčal kot grob. In uvedli diktaturo, ki je bila in ostala najhujši rušilec svobode na Slovenskem vseh časov, vključno z današnjim vsakdanom in časom kraljevine Jugoslavije. O pravici, pravnem varstvu v SLO niti danes ni ne duha ne sluha. Toliko o komunistih, pravici in svobodi.

Zakaj to počno, se da zaključiti iz retorike dežurnih gardijanov Lika in Dela, raznoraznih zariplih obskurnih rdečih pirejvcev in repetov, oni ti s svojim izjavami razkrijejo kakšni so prastrahovi in nočne more vseh slovenskih komunajzarov od prvega še živega protagonista klanja in najvišjega na vrhu nomenklaturne piramide, do zadnjega poklicnega ali ljubiteljskega simpatizerja. 

Strah jih je, da bo kdo uradno spoznal KPS za zločinsko organizacijo, kar bo potem sledom domino efekta in de facto, celo pravne sukcesije in poltiprakse luč resnice nosilo naprej, pa bo zločinska tudi današnja celotna Leva-na-sredini. In seveda bo kri na svojih rokah nenedoma uzrlo tisoče "uglednih državljanov" in "uglednih" markešov, miheljakov, mencingerjev in podobnih, pa bodo zdrknili pod isto luč, ki bo razkrila, da niso nič drugega kot gardijani klavcev in fašistov najslabše sorte, ki je sploh kdaj tlačila prst na planetu Zemlja.

Čez dve leti pa se je v Strassburgu zabliskalo in hudo zagrmelo, da se je stresla in zbudila v leve zmote in utopije zasanjana Evropa. Resnici je bilo dovolj komunističnih laži in liberalnega sprenevedanja in po sedemdesetih letih je planila na dan. Veliki dom Evropskega sodišča za človekove pravice je 17. maja 2010 v zadevi Kononov po pritožbi Latvije razglasil novo sodbo. S štirinajstimi glasovi proti trem je kot najvišja evropska sodna stopnja razveljavil Zupančičevo sodbo in ponovno ter dokončno uveljavil obsodbo Kononova kot vojnega zločinca. Vsi iz boljševiških zločinov, laži in prevar in iz liberalnega intelektualističnega sprenevedanja skrbno sestavljeni miti o junaškem partizanskem boju med drugo svetovno vojno so se v temeljiti in jasni, šestdeset strani dolgi sodbi zrušili v prah. Evropski sodniki so se iz politike in pravnih formalizmov vrnili v živo pravo in v čutečo človečnost! Tudi slovenska zgodovina bo lahko ostala živa, brsteča in cvetoča, v stalni rasti in zorenju.

Komunajzer falanga H571-N572, v sozvočju z alkimisti - tvorci oksimoronske jezikovne sprdačine od sintagme "polpretekla preteklost ter na njej sloneče polpretekle zgodovine", raznorazni rdeči "zgodovinarji" repeti in pirjevci, gardijani "komunajzarske resnice", ni pozabila ustrezno promovirati lobistični politični dosežek tovariša Zupančiča, ko je rezultat na nižji strassburgski sodni ravni bil 4:3 (Zanimivo bi bilo pogledati kateri še trije sodniki so glasovali kot tovariš Zupančič in za kakšno politiko je tu v resnici šlo) a je seveda, v enaki maniri in z enakim ciljem, potem gladko pozabila napisati eno samo črko, ko je na višji inštanci z rezultatom 14:3 sodba postala dokončna. D O K O N Č N A! 14:3. 

Tovariš Pirjevec so pozabili korigirati svojo izjavo in reči, da je s to dokončno sodbo "komunistična kompartijska organizacija bila obsojena", tako kot je tovariš Repe pozabil odpreti žnable in opaziti, da v normalnih državah potvorjena in po komunajzerih konstruirana "zgodovina" še kako bo počasi a zanesljivo revidirana, izbrisana kot se izbriše grafite pobalinov z mestnih pročelij, čez tristo let, če ne veliko prej, bo od konstruktorskega truda repetov in pirjevcev ostala ena sama neusmiljena hladna konstatacija narejena neprizadeto z zgodovinske distance, da je komunazjer-fašistična klika poskusila popačiti dejstva, a ji eto ni uspelo, zgolj zavrla je naselitev demokracije, svobode in resnice za nekaj časa v Slovenijo. Evo tu piše, kako bo na koncu balade, navkljub namerni kakopak neobveščenosti Slovencev:

Slovenci groma iz Strassburga še niso slišali, saj so se zgagarji, repeti in pirjevci z vsemi partizani zavili v smrtni molk in o zadnji, najvišji evropski sodbi ne pišejo in ne poročajo. Že dva meseca bridko jokajo ob mrtvi Zupančičevi sodbi in je kar ne morejo pokopati, saj bodo z njo morali pokopati tudi sami sebe! Slovenskim kononovim je vsa Evropa odločno in jasno povedala, da so zločinci.

Kdaj bo v Sloveniji kaj drugače in kdaj bo Slovenija tam gori v Strassburgu in Bruslju videti drugače, videti normalna in častna? Takrat, ko bomo iz EU odpoklicali in tja nehali dirigirano za nagrado delegirati zaslužne komunajzarske zupančiče, konstruktorje laži rope, cvikle, itd.. doma pa "doživljenjsko" gardijansko rdečo "sodnijo", nadomestili s sodnijo, ki poleg ahtanja Lika in Dela in boljševiške doktrine, ima še kakšno, zares sodnijsko rolo, poslanstvo in nalogo. Recimo promptno in strokovno in neusmiljeno zares neodvisno zagotavljanje pravne varnosti vseh državljanov, brez dirigiranih sestav senatov in dirigirane rdeče sestave sodnije. Ter brez bremena gardijanstva do rdečega zločina, ki je očitno posebna naloga vseh rdečih doživljenjskih sodnikov na vseh ravneh in v vseh aspektih, vtkana že v hipofize, skrbno selekcioniranega, kompartiji očitno kar spontano total lojalnega kadra. Selekcionirajo skrbno, pa imajo spontano pro-kompartijske sodnike, ki so to neodvisno, prostovoljno in spontano. Grejt sakses!

V teh dneh mi je nekdo, ki se ravnokar pripravlja k raziskavi o misteriozno "usmerjeni" sestavi sodnih senatov po Sloveniji, od najnižjih do najvišjih sodišč, namignil, da je razlog, da se je odločil za raziskavo to, da mu je nekdo anonimno poslal sestavo nekaj deset senatov in sorodstvene ter politično-networking backgrounde teh kreatur, praviloma afeže in kapees provinijence. Bojda ni enega samega, katerega sled ne vodi k kakšnemu partizanu, alpa vidnemu članu kompartijske nomenklature, alpa je sam zaslužen član oz. članica kapees derivatov, en sam "preverjen kader", ju nou vot aj miin. Zanimivo, kanede. "Neodvisno sodstvo"! Še sestave senatov manipulirajo, bogtenimarad! Fuj! Jih mora biti pa zelo strah, če očitno mislijo, da je še senate na delovnem sodišču treba izbirati tako, da imajo ustrezen rdečekhmerski rodovnik do petega kolena nazaj, hehe.

Link

1 komentar:

Anonimni pravi ...

Jaz sem, Jessica Shannon Shirley iz ZDA, Severna Karolina, obljubljam, da delite to pričevanje po vsem svetu, ko je moj Mož vrne nazaj k meni, in danes z vsem spoštovanjem se rad zahvalil dr. Odenore za prinaša veselje in srečo, da je moj odnos in za mojo družino. Želim, da vas obveščamo vse, da je urok kolesa, ki je resnično in pristno. Nikoli nisem verjel v vse te stvari, dokler sem loosed moj mož, sem potrebovala pomoč, dokler sem našel veliko urok kolesa, In ga odda ljubezen urok za mene, in mu zagotovil mi je, da bom dobil moj mož nazaj v dveh dneh po tem, ko urok je bilo oddanih. Tri dni kasneje, moj telefon zazvonil, in tako pretresljivo, da je bil moj mož, ki je ni me poklical za zadnjih 6 mesecev zdaj, in javno opravičilo za srce zlomilo, in mi je povedal, da je pripravljen za svoj kosti nazaj do preostanek svojega življenja z mano. Dr Odenore, ga izpustili do vem, kako rada imam in hoteli. In odprl oči sliko, koliko smo se delijo. Kot pišem to pričevanje zdaj sem najbolj srečen dekle na zemlji in jaz in moj mož živi srečno življenje in ljubezen, ki je zdaj močnejši kot, kako to, so bili že pred našim break up. Tako da je, zakaj sem obljubil, da delijo svoje pričevanje po vsem vesolju. Vsa zahvala gre Dr. Odenore za prekomerno delo, ki je naredil zame. Spodaj je e-poštni naslov, v vsaki situaciji, ki ste jih doživlja srce zlomilo, in zagotavljam vam, da tako kot je storil, rudnik, za mene, on bo zagotovo vam pomaga. obrnite se mu zdaj na email odenoretemple@gmail.com



(1) Rak urok

(2) Nosečnost urok

(3) Hiv/aids urok
*
(4) Pridobivanje vaš prevara denar nazaj*

(5) Če želite, da otroka.

(6) če ste vedno imeli slabe sanje

(7) Urok, da bi Dobili svojo ljubezen za eno od zapor .

(8) Dobili ogromna posojila, ne plačuje nobenih pristojbin urok*

(9) če želite ženske/moški teči po vas.

(10) Če želite, da je vaš ex nazaj.



Obrnite se mu danes za vašo pomoč in vam bo z veseljem za vedno. ODGOVOR (e-naslov : odenoretemple@gmail.com )