sobota, 15. januar 2011

1062671 - koga velja podpirati tudi po neslavnem koncu Poharjeve ere

[Maj]
Me zanima kaj boš napisal čez pet do deset let, ko bo janševa vlada zaradi bližajočega bankrota prisiljena sprejeti še trikrat hujšo pokojninsko reformo???

Takrat pa to ne bo rop ampak bo najbrž nagrada pridnemu delovnemu ljudstvu.

Pahor je po svoje res butast-sprejema nepriljubljene reforme, ki bodo dajale korist šele naslednji vladi.
Upam, da bo vsaj tako pameten, da bo vsaj trikrat višjo obdavčitev nepremičnin prepustil naslednji vladi.

Pri obdavčitvi nepremičnin bo pa ustavno sodišče verjetno že kar vnaprej prepovedalo referendum.

Za razliko od tebe, ki očitno meniš, da je smisel življenja apriorno in brezrezervno navijanje za oz. nabijanje v korist rdečekhmerske bratovščine srpokladifca ob hkratnem patološkem sovraštvu do Janše, jaz menim da je smisel življenja osebna svoboda v pravno varni državi zares fer in ne fejk-fer družbenega deala in enakih priložnosti za vse, ne le za rdečekhmerske kartele in maziljence in sinekurce, skratka ne le za rentarje tisočerih vrst, ki delno ali v celoti živijo na račun drugih. 

In če oz. kadar mi moja svobodna volja tako veleva, si za svoje peneze privoščim celo živeti idejo, da je smisel življenja "ležanje na plaži z možgani na off in čivavo na straži". hehe. Za svoje peneze, če ti je koncept tega sploh jasen.

Nikakršni komunajzari, ali kakšni drugi žnjimi za mafijski kartelno-rentarski nadzor nad ozemljem tekmujoči morebitni drugi fašistični klepto-zajedalski klani, od mene ne dobijo drugačnega tretmaja, pa četudi bi na vrhu njih organizacije sedel moj lastni brat.

Samo tisti politiki in politične stranke, ki bodo prišli s predlogi reform, ki ne vključujejo ropanja kontributorjev, bodo od mene doživeli sprejemanje in pohvalo, vsi drugi bodo dobili od mene enako huronski jezni odziv kot srpokladivarji za ta poskus natega in ropa nacije.

In sploh ni težko, ma za komunajzare je to mission impossible. 

Da ti ilustriram kaj je zame glavni problem predloga in tudi obstoječega sistema, zamislimo si toto maso kontribuiranega denarja nekega posameznika kot kvadraturo površine 100 kv.metrov. 

Poštena reforma bi lahko poljubno spreminjala razmerje med leti prejemanja rente in leti dela ob recimo fiksirani višini rente, oz. bi lahko poljubno spreminjala vse parametre, dokler je skupna površina 100 kv. m. in dokler med kontribuiranim in počrpanim ni črnih lukenj oz. sistematične kraje. Če se z obrestmi nabere 100 in se vse skupaj projicira na 10 ali 15 let črpanja, potem mora ob doživetju teh let matematika kazati nulo, oz. stanje "počrpano 100".

Naši lopovi so pa najprej ljudem v tvorjenje površine všteli zgolj del kontribucij pa ni 100 ampak je včasih, pri colaričih recimo, kar zgolj 5, potem so dobljeno površino upfront zmanjšali tak, da so omejili maksimalno osnovo, skratka eliminirali so pošteno zvezo med kontribucijo in prisluženo rento, potem so osnovo s to reformo, ker se aplicira za nazaj zmanjšali za nadaljnih 25% in povrhu še vprogramirali, da se procent od osnove še naprej postopoma niža. Skratka večkratno "obrezan benefit" oz. večkratna kraja. 

Samo tisti, ki bodisi nimate kapacitete videti kaj je tisto, zaradi česar komunisti nikdar ne bodo predlagali zares poštene reforme, ali pa veste, ma se oportunistično dobrikate režimu računajoč na delež v plenu, lahko tej Pahorjevi "reformi" rečete reforma. Nihče normalen pa ne more.

Komunisti delajo popravke zakona, ki naj ne odpravi raka, pač pa da zagotovijo dolgoročno dovajanje keša, ki bo sedanjemu rakavemu sistemu omogočil večno življenje. Reforma bi morala rak odpraviti, ne pa mu rihtati finančno podstat. 

Komunist Pahor ne počne nič drugega kot pa da skuša zagotoviti utrditev nasilne boljševistične uravnilovke izvajane [tudi] preko neokapičenih prisilnih kontribucij (beri - eksproprijacije) v kombinaciji z okapičenimi, oz. kar s programirano nižajočimi se in nepošteno odmerjenimi rentami. 

Zato, ker jim gre za tako ključno komunistično doktrinarno prvino in zato, ker želijo s tem zakonom mimogrede potihem podmizno legalizirati oz. urediti abolicijo za ves lopovski mambo-đambo, ki so ga s penezi kontributorjev in premoženjem zagrešili v poslednjih 20 let, te beštije vandrajo naokoli po perimetru politične scene s krvavimi očmi in peno na ustih, ter grozijo s suspenzom neposredne demokracije. Češ bo po naše alpa bomo uvedli diktaturo. Ker čutijo, da jim je fakin vprašanje življenja in smrti.

Link

Ni komentarjev: