torek, 4. januar 2011

1047586 - ali bo ustavno sodišče onemogočilo referendum o pokojninski "reformi", beri: ropu tisočletja

Ave total fašizem, oblasti Slovenije te salutant. Dober dan skrajna fašistična beda.

Zleknimo se nazaj v fotelje, drage moje sestrice forumske in dedi moji forumski in si vzemimo nekaj trenutkov za razmislek, kaj vse se bo dalo v bodočnosti prodati pod firmo "ogrožanja socialne države", preprosto se sklicujoč na judikat ustavnega sodišča, ki očitno sledi zelo kmalu.

Nekoč je fašistični režim komunistične SFRJ uporabljal termin "ogrožanje in zaščita ustavnega reda" in kot gardijana postavil UDBO, KOS in podobne tvorbe, danes ga očitno taista kamarilja namerava nadomestiti s terminusom "ogrožanje in zaščita socialne države", ki mu prvo zaslombo naj da protizakonito in protiustavno ravnanje Ustavnega sodišča na katerem fašistična klika srdito insistira, inforsirajo ga pa potem represivni organi države, kjer ne manjka niti novodobna udba, da se razumemo.

Mejk no mistejk, dan ko bo Ustavno sodišče prepovedalo referendum, bo v anale šel kot dan, ko bosta formalni slovenska republika, ki naj bi bila pravna država in demokracija tudi uradno umrli nasilne smrti, Slovenija pa tudi formalno zdrknila v de facto status Komunistične fašistične đamahirije.

P.S.

Seveda je iz Lune s prostim očesom vidno, da gre pri tej trditvi za čisto demagogijo, aroganco in zamenjavo tez par excellence. Patetičnim, ustrahovanim in od sluzastega oportunizma slepim rentseekerjem - prejemnikom sociale iz PAYGo namesto iz proračuna, se piha na dušo cenene pasate demagogije, medtem ko se jih v bistvu kolektivno ropa za 100 milijard in se jih trajno zasužnja. 

Ogrožanje socialne države predstavlja v resnici predlagana t.i. "reforma" in ne njeno rušenje. 

Mimo vsega drugega, kar je prav tako sporno in nesprejemljivo, z ničemer, absolutno z ničemer ni možno utemeljiti zakaj sme novi zakon učinkovati "za nazaj". 

Zakaj sme izničiti oz. razvrednotiti pokojninske pravice že davno utemeljene z že vplačanimi kontribucijami, ki so bile vplačane in benefiti prisluženi temeljem prejšnjih zakonov in zakona trenutno v veljavi.

Čudi me kako to, da novinarska srenja in t.i. "strokovna javnost" in naša nova inštitucija Rado P. Nacionale, hehe, niti s kurcem ne trznejo, medtem ko se v teatru absurda v njihovi soseski vrti satanska predstava fašistov, ki arogantno lomastijo po varnostnem perimetru pravne države, aplicirajoč svoje nove lopovske zakone "za nazaj".

Tehnično gledano je novi zakon s svojo veljavnostjo za nazaj isto kot če bi nam banka unilateralno spremenila pogoje vezave sredstev in bi nam potem od vsote kar odštela še popravek obresti za nazaj od pričetka vezave depozita.

Molk "strokovne javnosti", (buuuuuuhaha, btw, who the fuck is supposed to be that in The Republic of Slovenia?) in molk novinarjev in molk civilne družbe (ha ha ha, what a đouk, jebenti), pomeni, da v tej sjebani coni somraka, ki se ji reče "slovenska pravna država", nihče ne bi trznil niti če se bi tovarišija domislila, da temeljem novega zakona, moramo vsi ne le izgubiti že prišparane peneze, pač pa celo za nazaj doplačati. Načelo je enako, le znesek ukradenega bi bil še višji. Pravzaprav, jaz to doplačilo kar najavljam, da se bo tudi v resnici zgodilo v formi povišanja procenta kontrubucije in nižanja razmerja pokojnina/plača, ki bo sledilo zelo hitro.

In potem seveda vse to preprosto deklarirajo za napako, ki je bila pomotoma storjena v preteklosti, češ, že davno bi morali opaziti trend, a ga niso, ma so oni zdaj ugotovili, da je "ogrožena socialna država", pa eto nemudoma ukrepajo, ker so dolžni "spoštovati ustavo". Ustavno sodišče jim pa to butalsko trivijalno prozorno demagoško zavajanje potrdi. hehe. Ma, mi smo marsikaj, ma vedno smo najmanj ultimativni jebe-lud-zbunjenog teater absurda.

P.P.S.

Dragi fašisteki na vrhu moje države, opomniti vas hočem, da v taistem členu 2 Ustave RS piše, in to pred pojmom "socialna", da se razumemo, da je Republika Slovenija pravna država.

Še bolj kot to vas opominjam, da v členu prej, v veri mač prvem členu Ustave RS piše, "Republika SLovenija je demokratična država.

Evo čitajte fašisteki, pa občudujte formo in postavo, ki jo kršite že s tem da set tam kjer ste, mamico vam lopovsko: rds.yahoo.com/_ylt=A...ka_urs.pdf

Vam, povampirjenim oblastnikom - čistim že fašistom, ki so se vam umi od pohlepa po nezasluženih rentah in fašističnega arogantnega hlastanja po oblasti povsem zamračili, očitno ni jasno ali prezentno, da boste z zahtevo po prepovedi neposredne demokracije, to je referenduma, kršili najvažnejši, 1. člen Ustave, z uveljavitvijo zakona oz. t.i. "reforme" z veljavnostjo za nazaj, pa boste grobo kršili tudi taisti člen 2 Ustave RS, na katerega se sklicujete, češ da je temelj vaše zahteve po suspenzu demokracije. 

Kar seveda ne drži, kajti Slovenija je socialna država če za socialo nameni 1 sam cent ali pa 10 milijard letno. Nikjer v Ustavi ali kakemu zakonu ni predpisano, da mora RS za socialo nameniti en sam cent nad svojimi realnimi zmožnostmi. In trenutne zmožnosti so pač žalibog majhne.

Še manj kje piše, da se sme PAYGo sredstva sploh deliti kot socialo onim, ki niso v PAYGo kontribuirali ali pa niso dovolj kontribuirali, da bi prejeli pokojnino nad ravnijo revščine. 

Še manj kje v Ustavi piše, da ste komunisti smeli zakonodajno funkcijo tako zlorabiti in zmanipulirati, da v vse zakone stlačite doktrino boljševiške uravnilovke, pa vaše pojmovanje "sociale" preko neokapičenosti in celo nenamenske rabe vgraditi tudi v PAYGo in zdravstvene prispevke, ki bi morali biti strogo namenski, da iz njih sorazmerno vsak črpa, kar je vplačal. Sorazmerno kar vplačamo in le če vplačamo.

Tudi Avstrija, Nemčija, Švica so po svoji vsebini socialna država, ma nič od komunistične navlake nimajo v svojih praksah. Švica se socialno državo gre tako, da onim, ki si sami ne zmorejo dovolj kontribuirati, država iz proračuna (in nikakor ne iz PAYGo kontribucij drugih) doplača do ravni, ki je nad mejo revščine.

Nikjer v ustavi ne piše, da smete organizirano ukrasti milijarde iz proračuna, jih preseliti v žepe po vas maziljenih lopovov, potem pa se iti socialo iz PAYGo in zdravstvenih prispevkov.

Če sploh je, je "socialna država" ogrožena le zato, ker kradete iz proračuna, ali pa zato, ker državo slabo vodite in naciji silite urvnilovko in rentarjenje maziljenih. Socialna država s PAYGo per se nima blage veze. Tako kot nima veze s katerimkoli drugim varčevanjem v državi.

Kaj pa če bi recimo, sledeč enaki logiki, pogledali malo koliko dolgoročno vezanih varčevanj na bankah ima posamezni državljan in potem bi obresti izplačevali kar vsem, tudi onim, ki nimajo varčevalskih depozitov vplačanih na bankah. In se pri tem sklicevali na člen 2. Ustave. Socialne država, jebiga. Lojze varčuje, jaz vse sproti zagonim na dolgih sladkih letovanjih v Tuniziji, potem pa obresti njegovega varčevanja razdelimo vsem, tudi meni, ki sem lahkoživi lothuseaterski pizdek.

Ne slepimo so, kajti gre za do pičice isto stvar, kot pri zlorabi PAYGo kontribucij za plačevanje rent v formi sociale onim, ki niso kontribuirali oz. kolikor niso kontribuirali.

In seveda vas, dragi moji fašisteki na oblasti, ravno tako opominjam, da boste kršili še kup členov Ustave in zakonov RS, saj so vaša dejanja v bistvu organizirana kriminalna dejavnost prikrivanja, ter legaliziranja kraj kontribuiranega denarja že storjenih v preteklosti (iz žepov zavezancev-v proračun-od tam pa v žepe rent-seekerjev in celo zemonskih kartelov, za katere je računsko sodišče te države že ugotovilo, da je ob asistenci oblasti že neutemeljivo odobril svoje račune 2,2 milijardi, beri ukradenih je bilo 2,2 milijardi. Najmanj!

Vaša organizirana kriminalna dejavnost fašistično-komunistične eksproprijacije pod firmo "reformiranja" vključuje tudi programirano nadaljevanje ropanja tudi v bodočnosti in to kar preko vrste mehanizmov, od programiranega nižanja razmerja med kontribucijo in pokojnino in pokojninsko osnovo vs. plačo, do ohranjanja neokapičenosti in ohranjanja vseh mehanizmov netransparence, kar pomeni, da bodo kontribucije še naprej neznanokam ponikale, sredstva za pokojnine pa zlorabljana za izplačevanje nezasluženih socialnih rent iz pokojninskega konta, namesto iz proračuna. Od koder jih večina prav tako ne bi smela biti izplačevana, ma če sploh iz kje se bi smelo pač iz proračuna.

Skratka, če že koga, pred ustavno sodišče smete za "ogrožanje socialne države" postaviti one, ki so recimo odobrili posle zemonskemu kartelu in danes odobravajo posle za jebeno cestninjenje in taužent takih žepotrpnih operacij in snujejo vedno nove in nove podobno kartelno-roparske sheme in posle. 

Sebe smete postaviti pred ustavno sodišče na presojo, ne pa referendum, kajti, četudi vam fašistom to ni jasno, referendum v resnici JE največja svetinja v demokraciji. Nedotakljiva! Že sama zahteva, da se naj katerikoli referendum poskusi preprečiti je protiustavna in protizakonita.
Povsod, razen v fašističnih banana republikah. 
Kjer vsi oblastniki, zlasti prorežimski novinarji, v teh dneh tekmujejo kdo bo bolj umetelno zavzel pozo kritizerja referenduma, kajti prorežimski profašistični pizdeki so užaljeni, ker NjihovaSvoja sveta kao-leva-kao-na-sredini ni uspela naciji uvaliti rentarske prevarantske reforme RTV, in kot kaže niti boljševiškega konstrukta od "reforme" PAYGo ne bo uspela.

Link

Ni komentarjev: