petek, 14. januar 2011

1062039 - neki zblojeni komunajzerski um je v razpravo o pokojninskem ropu privlekel denacionalizacijo

[sivi pinot barique]
kolega objektivni..to je vračanje nakradenega.Sej veš,prva petoletka,razredni sovražniki,opij ljudstva..itakodaljeitakodalje. Nunno zlo,ki so ga tovarši morali dopustiti s stisnjenimi zobmi.Brez tega zakona bi lahko zaprosili le za vstop v unijo s S.Korejo. 

PS: seveda so tovarši hitro nato uspešno izvedli krajo 2.0. To je uno,sej veš,Nina Plavšak,Jože Mencinger,sposobni direktorji,NašiSvoji, MurglBaba itd...

Tovariš major Sivi, hvala ker si sprenevedavemu komuanjzergardijanskemu hinavčku odgovoril namesto mene. Jaz mu ne odgovarjam že dolgo, ker je tudi v tem postu spet pozabil psovati in groziti na način kakor so nekoč s šmajserji in noži v rokah grozili NjegoviSvoji komunajzer klavci. Jaz teh njegovih neprelednih bruhov od silnih tropičij nič nea štekam, razen kadar psuje in grozi s fojbiranjem. Takrat gre za enostavčne bruhe, pa štekam.

Kako sprijeni, zavoženi in zblojeni so nekateri apriorno in brezrezervno prokomunajzarski in komunajzergardijanski slovenistanski umi, se vidi iz takšnih pripomb, ki jim spontano uidejo. 

Komunisti izvedejo grobo protizakonito eksproprijacijo leta 1945, potem jo po tisočih že strojenih hočejo v biblično velikem obsegu ponoviti leta 2010, vmes jo seveda s pomočjo davko-prispevkov itakda izvajajo ves čas, vse po posebni komunistični varijanti sistema PAYG (Pleni As You Go) in ko jaz dvignem glas proti najnovejšem poskusu plenjenja, ki k komunajzer kamarilaj tokrat utemelji na sprijeni, podmukli, slabo zakamuflirani uveljavitvi zakona za nazaj, on v temu vidi temelj za vprašanje, češ zakaj se je denacionaliziralo, kali ni tudi to spreminjanje "za nazaj". 

Najrajši bi mu odgovoril s kontra-vpprašanjem: "A to, da ti nek salomeizirani striček porine kurca frit na suho, ti ga pa vun z gnusom potegneš, je tudi [nelegitimno] "spreminjanje stanja za nazaj", al ni, pizdek?"

Pa nadaljeval z - Ne, pizdek denacionalizacija ni bila "uveljavljanje zakonov z veljavnostjo za nazaj", in sicer zato, ker gre za zakon, ki velja za naprej, hehe, vsebina zakona pa je sankcioniranje nekoč po komunajzer gozdni teroristični drhali zagrešenega nezakonitega ropa, torej za odpravo posledic kriminalnih dejanj, ki so pač ostala nesankcionirana 45 let, ker komunisti sami sebi za zločin niso hoteli soditi.

Imađin Orkan Katrina. Imađin pizdeke, ki med narodovo nesrečo izvedejo rop koder utegnejo. Imađin sankcioniranje teh dejanj. Eto to je dancionalizacija, pizdek. Škoda le, da med komunistično eksporprijacijsko roparsko orgijo leta 1945 ni bilo policistov, ki roparje na licu mesta ustrelijo, tak kot v New Orelansu med Katrino. Mogoče bi v tem priemru kakšen pizdek več utegnil doumeti za kaj je tam šlo.

Ko bodo na Hrvaškem odvzeli premoženje Sanaderju in drugim lopovom (Žal pri nas tega očitno ne bodo storili! le zakaj nisem začuden?!), to ni "sprememba za nazaj", ampak vračanje situacije v perimetru v zakonito prvotno stanje. Kolikor se da, ker so pizdeki vmes marsikaj že potrošili. Jel to jasno bre, il moramo crtati?

Pri temu najnovejšemu alkimističnemu poskusu boljševikov, pa se mehanizem "za nazaj" uporablja za novo eksproprijacijo. 

Eto, dragi moj tovariš major Sivi, celo takšne zadeve tej moralno razkrojeni slepo komunajzer-gardijanski sodrgi niso več jasne. Kajti njim je očitno "zlato drek in drek je zlato". Ultimativne višave relativizacije in misinterpretacije in miskoncepcije, in nejmit to pa to, hehe.

PS

Ko že govorimo o denacionalizaciji, kdo ve, morda nekoč, ko tudi v Sloveniji končno enkrat pade komunizem, tisti pravi takratni pomladniki sprejmejo "zakon o popravi posledic komunistične eksprorijacije" in vse presežno zasežene davke in prispevke nasilno odvzete od leta 1991 naprej, vrnejo onim, ki so bili od boljševikov grobo oropani.

In tudi to ne bo "zakon, ki velja za nazaj" , pač pa zgolj odvzem naropanega in vrnitev pravim zakonitim lastnikom. Kajti neokapičeni prispevki niso nič drugega, kot ekvivalent roparski eksproprijacijski "nacionalizaciji" iz leta 1945. 

To, da so leta 1945 in leta 1991 komunisti svoje lopovske rabote pokrili z zakonom, ki so si ga priročno spisali, pa nič ne pomaga. "Nije prošlo pred Zapadom, majke mu ga spalim", narod bi še nekak nategnili, ma Zapad se ni dal! hehe. 

To smo pri de-nacionalizaciji že videli, kanede. In kot vidimo, zblojenim komunajzer umom to še vedno ni jasno, niti jim ne sede. Še vedno ropotajo oz namigujejo, da bi kraja morala bila obveljati za vedno. Go figure!

Link

Ni komentarjev: