četrtek, 6. januar 2011

1051049 - če Dimićki stopiš na rep, zacvili

Simoni Toplak in uredništvu čista petka za odgovor.

Simoni Dimic pa, če smo iskreni legalisti, če smo pošteni in nezlonamerni, moramo pritrditi glede načela asumpcije nedolžnosti. Pupika ima glede tega 100% prav. (Z opombo, da njo konkretno Simona T., strogo formalno-pravno tehnično presojano, ni ničesar niti obdolžila). Ker je izkušena in modra žurnalistka, hehe.

Kje je potemtakem sploh kakšne problem?

Problem je, da v Nemčiji Ivana Čistokisičnega Von Zemono ekspresno obsodijo za ekspresno dokazan poskus koruptiranja, pri katerem so ga "organi" ufatili v perimetru nemškega legislativnega prostora, v Sloveniji pa se nič ne more niti začeti v treh mesecih, kaj šele da se bi kaj končalo s pravnomočno sodbo v recimo optimističnih 10-ih letih na sodniji.

Btw, nekje sem prebral nek avstrijski komentar, ki gre tako: "Sanaderjev sodni primer utegne biti po trajanju rekorden in porušiti dosedanji rekord, ko je nek primer trajal 113 dni". Auuuuu! Am I missing something here, or am I missing something important? hehe.

Zato nam žal vse do končnega epiloga ne bo uspelo ugotoviti kako je s sicer sila sumljivo aluzijo SImone Dimic, da je nedolžna in da jo Simona Toplak neupravičeno in nefer daja v nič, ter s tem krši načelo asumpcije nedolžnosti.

Nam navadnim pepetom ostaja, da ob odgovorih Simone Toplak in uredništva uživamo v retoričnih bravurah javnega medija pod pravnim pritiskom, hehe; Simoni Dimic pa spoštujemo pravico do asumpcije nedolžnosti; izjave preprostih delavcev Vegrada, ki so bile videti pristne in z minimalno verjetnostjo, da jih je neuki bosanski delavec, kar sam, ali po naročilu "neznanih storilcev - zlodejev" izumil, pa si bo vsak med nami razlagal po svoje.

Ljubitelji teorij zarote bodo verjeli Simoni Dimic, mi drugi, ki nam ne sedejo že okoliščine in parametri meteorskega poslovnega vzpona in močno disruptivno-eksplozivne rasti poslov partnerja Simone D. z vlado RS, ter kredita pri državnem kolhozu pod nadzorom Simoninega bracva, bomo pač ubrali salomonsko pot: Simono Toplak in uredništvo Financ obožujemo in podpiramo, Simoni Dimic pa darujemo asumpcijo, da je nedolžna vse dokler njej ali partnerju krivda pravnomočno ni dokazana ( Saj Simona Toplak ne trdi da je kradla Simona Dimic, pač pa, da je afera v zvezi s hišo razodela nekaj hudo žalostnega o kleptomaniji bibličnih razsežnosti v Sloveniji, za katero njeni protagonisti mislijo, da je "zakonita", saj da so vse posle podelili na "poštenih" javnih razpisih, kredit da je državna banka pač kar odobrila in da z izvajalcem nekšna pogodba je bila"). In se bomo delali, da je Simona Dimic odstopila, ker ji na kurac gre sjebana fovšljiva Slovenija, s katero se ni želela bosti.

Če bo nekoč, recimo ad calendas Grecas, sodba pravnomočno potrdila, da je Simona Dimic ipak vpletena v nekšen kriminal in oškodovanje davkoplačevalcev, bomo rekli, kako žalostno, pa tak fina pupika je videti na TiVu, če pa bo na koncu potrjeno, da je domneva nedolžnosti bila upravičena, saj da ni nič kriva, bomo popizdili na Simono T. in uredništvo in jim jebali fse po spisku, češ, ka te koji kurac lapate brez temelja in brez veze, pa to pa to, hehe. Majke mi sudija.

Mene bi res zanimalo kako Simona D. obrazloži meteorski uspeh njenega priležnika baš z vlado RS in baš potem ko je ona prišla tja, kjer se odloča in vpliva ter kako to, da državni kolhoz Enelbe Alchemy Laboratories Inc. njej na lepe oči da tak kredit, nam drugim pepetom pa hoče dvojno hipotekarno zavarovanje. To od česa Simona D. živi ko vse peneze od plače da banki, pa nea rabi pojasnjevati, kajti če bi jaz bil njen priležnik bi brez težav taki pupiki dal za hrano, cunjce, dišavce, Ajpod, Ajped, štiklice, tangice, pelcmantlne in to pa to. Ker nisem drobnjakar. In ker se cenim. hehe.

Link

Ni komentarjev: