četrtek, 6. januar 2011

1050437 - bo 571 režimskih lakajev zmoglo slediti zgledu Simone Toplak

Pričelo se je! Končno!

Draga Simona, lepo je, zelo lepo, vzorno in vse hvale vredno, da si zmogla ta članek. Aaaaaaaaaameeeeeen!

Dajmo žurnalisti Slovenije, če je, zaenkrat sicer rahlo sramežljivo, zmogla Simona, ki zase odkrito naciji razodene, da običajno voli toto Bojda-levo-bojda-nasredinsko komunistično kamariljo, Simona, ki, tak kot nas skoraj 1,7 miljona volivcev še kako podpira trditev, da je prava poštena reforma nujna, s poudarkom na prava in poštena, ma takšne nategunske "reforme" z zakonom apliciranim celo za nazaj, kakršno hoče kamarilja podtakniti, ne podpira niti ona, kar je razvidno tu:

S.T.: Naša vlada gre po stopinjah Georgea W. Busha. Tudi pri pokojninah. Brez konsenza, s silo, nujnostjo, hudo spornim predlogom za prepoved referenduma in puhlicami. Absolutno sem proti temu, da ustavno sodišče prepove referendum o pokojninski reformi.

...skratka, če je ona zmogla premagati svoje poklicnolevakarske notranje demone, no ja, ne še čisto vseh, najbrž, hehe..., kar je razvidno tu:

In predvsem socialdemokratska vlada sploh ne bi smela predlagati ustavnemu sodišču prepovedi referenduma.

(Kera socialdemokracija, bona Simona, jadna mi ti ne bila?! Pojdi malo nekontaminirano znancveno literaturo čekirat, temu se reče "komunistično-fašistična vlada", sam tak bajdavej ti to položim na srce: Ta del razodetja ti bodo Nebesa očitno šele mogla darovati, kajti, ti si ipak kot je iz facti bruti videti, precej zarostan utopistični vernik, ki cerkev še vedno enači z Bogom samim, hehe)

...a važno je ipak na prvem mestu, da je naša Simonca zmogla ta članek, dajte slediti njenemu primeru in bodite ljudje vsaj enkrat v vaših bednih ritolizniških brezhrbteničnih moralnohorizontalnih pisunskih prorežimskih življenjih brez pozitivnega poslanstva in smisla, pizdeki zagamani pisunski, takorekoč, oprostite mi izrečene vulgarne besede...eee...kako da kažem...eee...ker mi hujše ne pridejo na misel ta moment, hehe.

Povzdvignite že enkrat svoj glas in srd pravilno usmerjeno proti pravi in realni, otipljivi takorekoč fašistični plenilski nategunski kamarilji, ki se je namenila zopet na debelo nategniti nacijo, jo grobo oropati in jo za dolgo na pota total-zasužnjenja poslati.

Čakam, pizdeki!

PS 

Simona, no hard filingz, v bistvu si ti men ipak na koncu koncef car, mejkaj mi nou mistejkof v zvezi se z tem. Ma kaj car, ti si meni Messi, Ronaldihno, Ronaldo in Luka Modrić v enem. Od tebe je večji car samo Mićo, ma to mu nič ne pomaga, če pa ni pupika. Runner-ups are: Rado Nacionale in Stanko Kovačef, pa Franklstein se je kot slišim spet izkazal tam na TiVu, ko je naciji navihano razodel kdo da je edini spodoben naslednik za Poharčka, hehe. 

Evo, na koncu, še en alibi kez, za fsak primer. :-)

Link

Ni komentarjev: