nedelja, 9. januar 2011

1054538 - dvoličnost dvornih pisunčkov ob dražgoški orožarski razstavi

[0513ANITO]
Na 24ur, je galerija šmajserjev še bolj popolna.

24ur.com/novice/slov...bitke.html

Policija ima krasno domačo nalogo, da v nekaj urah polovi in pozapre te bedake, ki so se s šmajserji nastavljali fotoaparatom.

Napovedujem, da testa policija ne bo opravila.

Za novinarje pa predlagam, da postavijo javno vprašanje Poharju in Katki, kako je možno, da se v Sloveniji javno razkazuje in nosi vojaško orožje.

Ko je Miloševič razkazoval svoje paravojske, nekšne tigre, arkane, onega zemonskega narko-bossa karate Legijo in podobne mračne kreature iz galerije komunajzarskih asasinov, ki so jih za svoje asasinske zločinske fašistične podvige v jugo-dijaspori usposabljala UDBA, SDV in KOS, ki so na koncu umorili tudi prvega srbskega demokratičnega premijerja, je izpod peres slovenistanskih "žurnalistov" grmelo tisoče s sicer upravičenim gnusom izrečenih besedi o ogabnosti in grozljivosti teh militantnih kreatur. 

Tekmovali so kdo bo bolj umetelno in dramatično opisal nacizem in fašizem, ter klavsko obskurnost in krvoločnost srbskih militantnih skupin. Ni manjkalo niti antisrbske škodoželjnosti in celo podcenjevalnih tonov in posmeha, češ, keri bebci in bizantinski primitivci.

Eat your own shit now, suckers! Tu si imate slovenske komunajzer-nazi-fašistične militante od obskurnih gojcev do teh bombašev in onega kričača z brki, ki so rasli iz sezone v sezono, medtem ko ste vi pisali dramatična pisma tujini, da se samo pod komunisti (pod temi kreaturami z bombami in šmajserji!) počutite svobodne in varne. Dajte se malo norca iz njih delati, tak kot ste se iz Arkana, tudi jemu je uniforma z bombami za pasom in šmajserjem Uzi fino pasala. Čakam, pizdeki, zakaj molčite kot zlate ribice, jebenti?

Tu pri nas se zombiji s šmajserji in bombami za pasom sprehajajo od enega do drugega pasjega shajališča srditih in nikoli posankcioniranih fašističnih psov vojne in to že 20@45, iz sezone v sezono bolj provokativno, naša policija in žurnalisti in vidni izobraženci pa ne bev ne mev. Ravno kontra, iz vseh orožij udrihajo po onih, ki jih ta sodrga skuša s svojimi patetičnimi partizanskimi šmajserji in bombami ustrahovati.

P.S. Allahu Akhbar. Morda tako mora biti. Načrt Vsemogočnega najbrž predvideva namerno in načrtno ravno to. Kako drugače se bo ta folk zbudil, kot pa da mu zombijevske morilske spake pričnejo arogantno groziti z bombami, šmajserji, asasinskimi nočnimi trojkami, cenzuro javne besede in poglobitvijo total uravnilovke do total zasužnjenja.

Na zdravje Absurdistan in ko te jebe. Veselo in glasno bo, to je zdaj že povsem vidno. Bombe in šmajserji so sila glasni umetniški inštrumenti. In kdor seje veter...

Link

Ni komentarjev: