nedelja, 9. januar 2011

1054563 - kakšne sorte Hrvati Rodetu podtikajo razvratne afere

[dolika]
Sem že mislil, da bodo Hrvati dali mir do vstopa v EU, pa se oglaša njihov podanik hrvaškega klera, ki mu je Rode najbrž že kje stopil na žulj. Sledijo obtožbe, proti katerim se ne bo niti branil, toda priokus ostaja. Tu se vidi, da imajo Hrvati zlobo v genih, saj drugače ne more biti.

To niso konstruirali Hrvati zato ker so Hrvati, ampak kvečjemu rdeča komunajzarska udbaška zalega rdečega medija "Jutarnji List", ki se tak kot številni mediji v SLO financirajo iz penezov, ki jih je kompartijska lopovska sodrga preventivno relocirala v tujino že pod Peterletovo vlado, da bi jo oslabila in načrtno zrušila, da dokaže da le komunisti "znajo vladati", potem pa pod vsemi naslednjimi vladami nadaljevala tajno financirati podobna agitprop trobila iz ukradenega iz proračuna. 

Pizda ste fuknjeni, jebo vas Allah, še en prst pred nosom ne vidite.
Hrvati so v večini verni skoraj tako kot Papež sam in se rodetov veselijo. Oni prav gotovo ne konstruirajo zgodb o Rodetu zgolj na premisi dejstva da so Hrvati. Hrvati, ki to počnejo so komunajzarski nelustrirani idbaški gnoj, ali pa plačanci tega gnoja, ali pa pač poklicni levakarji tak kot naši. Dobro?

Link

Ni komentarjev: