ponedeljek, 3. januar 2011

1046844 - razlika med komunisti v Sloveniji in v normalnih državah

[zajko]
> [sivi pinot barique]
> > [zajko]
> > V čem je problem? Puf je umetna komponenta, denar, ustvarjen s strani BANK z namenom zasužnjiti, prebivalstvo in vse države po svetu. Bankam je potrebno pokazati fakiča! Abolish FED, abolish ECB.

> Slovenski marksisti imajo odgovor na vsa vprašanja.Teoretični,kakopak..Delali v praksi itak nikoli niso in ne bojo...

A majo slovenski "fašisti" kakšne drugačne odgovore? Vsi "-isti" odgovarjajo istemu bossu.

Ne vem kaj sploh si hotel reči. V Sloveniji množica z imenom "fašisti" korespondira z množico z imenom "komunisti". Čista matematika jebote. Simpl ko pasulj. Ne semš se slepiti in o slovenskih komunistih misliti enako kot o komunistih v Angliji ali Čileju recimo. V Angliji, hvala Jezusu niso nikoli bili, danes hvala Sveti Materi božji niso in hvala Vsevišnjemu nikoli ne bodo na oblasti komunisti. Zato so pravi brezoblastni komunisti, brez moči, brez penezof, so to kar je za komunista normalno da je - utopistične nenaravne nebuloze sanjajoči total luzerji.

Fašisti so v Angliji lahko samo in zgolj tisti, ki imajo moč, peneze, oblast in so hkrati veliki etatisti, skratka kakšna ekstremna politična skupina. Pri nas so te fašisti pač glede na potrebne prerekvizite de facto komunisti.

Konzervativni v Angliji so pa predvsem rojalisti in seveda vsi tisti, ki trenutno imajo najboljši gmotni položaj v družbi. Tudi to so pri nas komunsiti, alpa, ajde no, da ne bo kdo protestiral zaradi termina - komunajzari.

Že 20@45 nam v Sloveniji vladajo fašisto-komunisti. Zato je logično, da je matematična množica "slovenski fašisto-komunisti" = "slovenski konzervativci", ker se člani obeh množic ena na ena ujemajo. V Sloveniji so tisti, ki se srdito borijo za kontinuiteto, torej si prizadevajo, da se sedanji status quo konzervira, pač tisti, ki so na oblasti že 20@45, torej komunisti, torej etatisti, torej fašisti, torej etato-kapitalisti, torej etato-tajkuno-kapitalisti, torej etato-kapitalisto-fašisto-komunisto-konzervativci. 

Meni je najboilj patetično, ko se od komunističnega agitpropa izprane hipofize lotijo enodimenzionalnih interpretacij in definicij kaj to je fašizem. 

Fašizem, dragi moj ni samo ko taljanski nacist Slovencu v usta zliva ricinus. Fašizem krasi, odokativno povedano nekaj deset parametrov in dasiravno so nekateri naši komunisti vzorno strpni do homoseksualnih recimo, to še ne pomeni, da glede nekaj deset drugih bolj pomembnih parametorv niso esencialno čisti fašisti. In tudi so. 

Kar poglejmo njihovo doktrino in prakse v celotnem obdobju od 1941 do danes.
Ena večjih zablod je tudi, da je treba največje naciste v Sloveniji iskati med recimo Jelinčičevimi sledbeniki. Mejk no mistejk, največji nacist čiča nekje v sobanah vladajočega fašisto-komunističnega režima. Plemeniti je zgolj eden izmed komunajzarskih agentov, najhujši so ipak neki drugi.

Ljudje največje napake naredimo ko začnemo delati napačne asumpcije, pa za privzeto vzamemo, da je preganjani čilski komunist = slovenski komunist = anti fašist, češ da je itak jasno, da je Pinočejeva fašistična hunta preganjala čilskega komunista.
Ni tako, kajti pri nas je naša hunta pač komunistično-fašistična in je preganjala oz. penalizirala pač svoje politične neistomisleče, sebi tekmujoče politične aktiviste. To je hkrati tisti skupni imenovalec obeh fašističnih hunt, naše komunistične fašistične hunte in nekoč čilske fašistične hunte - preganjanje, sataniziranje, penaliziranje, diskriminiranje politično neistomislečih. S tem, da mi imamo še posebno formo, ko naša fašisto-komunistična hunta za surogatnega buržoaznega sovraga z dekretom določi kar t.i. "relativno bolje plačane delavce" in jih po aparthaidsko diksriminira do absurdnih razsežnosti. Češ, gre za "bogate svinje", ki se jih itakda sme ropati. Tudi to je fašizem!

Vem, vam nekaterim sirotam, ki se zatekate v simplificirane modele družbenih odnosov je težko doumeti v čem je zajeb.

Zajeb je, dragi moj v tem, da so komunisti na oblasti a ne bi smeli biti. Komunisti nikjer v nobeni normalni družbi niso na oblasti. Ker nobena normalna nacija ne gre na oblast izbrati kamariljo, ki v svojo doktrino in politični program odkrito zapiše da bo sistematično institucionalizirano kradla in ropala in delala nenehne eksproprijacije s pomočjo državne prisile.

Zato ste nekateri zmedeni. A ni nič kaj preveč kompleksno. Potrudite se, da komunisti ne bodo na oblasti, pa se bo njihov tabor hitro razbistril. Utopistični luzerji bodo hitro ostali sami, kajti oni drugi, bodo izpuhteli iz "opozicije". Njih politika zanima le dokler jo lahko izrabijo za organizirano ropanje nacije in dogovorno-aranžersko ekonomsko podmizenje, skratka za suspenz prostega trga in svobode vobče.

A razjasniva skupaj še kaj?

Link

Ni komentarjev: