torek, 11. januar 2011

1056464 - levičarji bi iz "skandinavskega modela" kopirali le njim všečne (t.j. zajedalske) dele

[Maj]
Glede kazni bi pa morali predvsem gledati na dohodke in premoženje kršitelja.
Za enega tajkuna bo teh 150 evrov kazni mala malica, za drugega so pa to lahko že celomesečni prihodki.

Glede kazni bi pa morali predvsem gledati na dohodke in premoženje kršitelja.

Auuuuuuu. Samo da je še en mehanizem, ki "bogate" penalizira več. Kaj boste še predlagali slovenski škodoželjni egalitaristični talibani? Da "bogati" dražje plačajo kruh? Da se jim zaračuna zrak? Voda, morda? Da plačujejo posebno pristojbino za privilegij, da smejo v Absurdistanu trajati skupaj z vami pod istim soncem? Kaj pa če se bi nehali mučiti in enostavno sprejeli zakon, da se "bogatim delouskim prešičem" dohodek do ravni zagarantirane plače kar 100% zaseže, da se nehate pačiti in kriliti z ročicami, jebenti. Odvzemite mu vse nad vašo percepcijo "zadosti dobre enakosti", za kazen, ker si je drznil bit "bogati delouski prešič".

Vse nebuloze, ki rasejo v Skandinaviji ni treba prekopirati in to na vaš komunajzarski demagoško-selektivni način, jebo vas Hitler. Dajte se kdaj zgledovati še po Nemcih, Britancih, Švicarjih in podobnih nacijah. Alpa dajte enkrat za spremembo toto kurčevo Skandinavijo kopirati v celoti in dosledno. Ne pa da se recimo sklicujete na Slandinavijo glede davčne progresije in najvišje stopnje davka, potem pa pozabite zakon apliciati res an vse enako, pozabite implementirati prag 18 tisoč EUR do katerega je davek nula in pozabite da sme biti najvišja stopnja v Skandinviji aplicirana šele za prihodke nad 250 tisoč EUR. Za začetek, da se pripravite na Skandinavijo, idite najprej na tečaj v Srbijo, jebo vas Alah in Sveti Slobodan Milošević zaščitnik revnih delouskih prešičef. Bojda.

Namesto še enega fašistično-aparthaidskega diskriminiranja na temelju premoženjskega stanja (Ustavno se kao prepoveduje diskriminacija po veri, barvi kože, spolu, etničnem poreklu, ma po premoženju in prihodku je v komunajzer đamahiriji Slovenistan dovoljeno vse. Go figure!), v arsenalu že zelo bogate palete boljševističnega revolucionarnega divjanja v Slovenistanu, bi jaz raje za nekatere prekrške predpisal odvzem vozila in ali vozniškega dovoljenja in to brez razlike, ali gre za "bogate" ali "revne".

Ključno seveda bi bilo videti kako je postavljen kriterij kdo je "bogat" pri tem tvojem predlogu. Please do not tell me, let me guess....eeeee... bogat je tisti stlic alpa teta, ki ga naša dacarska zakonodaja določa za "bogatega", torej vsak, ki ima 1401+ EUR bruto plače. Katerega neto je kompartija skedjulirala, da bi bil iz leta v leto manjši, dokler socializem ne bo res maksimiziran do jajc. Svinje bogataške delouske, takorekoč, ki jih bojda ni greh še bolj obdavčevati, ker so bojda "socialno čist neobčutljive", pa eto morajo tudi kazni za prometne prekrške biti močnejše da sploh kaj začutijo.

To v podalpskem Skandinavistanu ne more funkcionirat tudi zato, ker bo kakšen Damijan z Golovca, med prjatli znan pod nadimkom "Damijan the same answer on all questions" naredil firmo na Cipru, tam nagrmadil meljončke, potem bo pa sez svojim Kajenom Turbo Es motherfucker 600 Nm navora šel na cesto divjat, ma ko bodo "organi" hoteli določiti kazen se bo izkazalo, da je maestro Damijan obična sirotinja, uradno kakopak. Na minimalcetu v nekšni tatini firmi. Da mu teče za pemzijo. hehe.

In ker jebiga naši zakoni za dežurne surogatne nosilce stigme "bogatih prešičef" določajo inženirčka v Krki, ki skuži 1401 EUR bruto, ga oskubijo sez neokapičenimi reketi beri prispefki, mu zaračunajo polno ceno vrtca, ki je umetno višja zato da "bogati delouski prešič" plača enmau tudi za one, ki so oproščeni plačevanja in plača ultra-esktremno nebulozno visok edini progresivni davek v sistemu na svoj umetno manipulirano neprostotržno določen nizek delouski bruto prihodke, mu bo ostalo lih prou, da plača še eno kazen za prekršek v mestu, ko bo recimo potegnil na utripajočo mimo škode z radarjem in kamero.

Bolj kot boljševizirana logika še na enem področju povrh drugih 100, bi bilo pametno v nulo razdelati vse prekrške in recimo za vožnjo pod vplivom alkohola in drog opaliti drakonsko visoke kazni, ki vključujejo odvzem dovoljenja in odvzem avtomobila, kot pa širiti boljševistično nasilno uravnavanje na še nižji neto tudi s pomočjo prometnih prekrškov. 

Kake veze ima to ali je pizdek bogat ali reven? Če vozi pijan, ko ga jebe. Obema opali hudo predimenzionirano drakonsko kazen odvzema vozila, pa da vidimo kdo bo še pil ko vozi. 

Poznam pilota, ki je de facto alkoholik. Ma maestro čaka skrbno, da ima dovolj dolgo pavzo med poletoma, da se ga nalije, (pri tem gre za par dni, da se razumemo), ker če ga ufatijo z maligani v krvi, ode vse fpičkomaterino, ker ga suspendirajo. Priden je kot zobna miška, jebenti, čerpav je de facto pacijent, ki se težko odreče alkoholni omami.

Link


Ni komentarjev: