sobota, 1. januar 2011

1045233 - klasifikacija "ljubiteljev sociale"

[mataj]
> [NavadniNimda]
> Ljubitelji sociale in sovražniki free-market kapitalizma so v moji knjigi označeni kot skupnoskledarji, ali komunisti po domače. Vsi so v istem košu, nianse me ne brigajo.

Ljubitelji sociale so trenutno še najmanjši problem. Najbolj nevarni so tisti, ki imajo dovolj denarja, da lahko kupijo pravno državo. Teh pa seveda nočeš videti.

"Ljubitelji sociale" se delijo najmanj na dva tipa. 

So luzerske strahopetne in sistematično ustrahovane ziheraške pussy pizdice od ofce, ki socialo ljubijo po suženjsko, vzdolž vektorja "bolje vrabček v roki, torej bolje sirotinjske drobtine, ki jih neofvdalni komunajzarski gospodar najprej sofisticirano-prikrito uzurpira potem pa kao milostno odrine doli z mize drhali v lačne in prestrašene gobčke, kot golob, torej prostotržno zasluženi penezi svobodnega človeka na veji". 

Te luzerčki res niso nikakršen faktor. 

Njih kot problem odpravimo zelo preprosto. Kakorhitro na prizorišču ni manipulatorske bande, ki vnaša šum s tem ko nategunsko ponuja tega njihovga "vrabčka v roki", in kakorhitro iz relevantnih zakonov in državne legislativne zgradbe vobče, eliminiramo komunajzarsko rentarsko-roparsko navlako, so te luzerčki, s svojim patetičnim ćiken-pussy strahopetništvom vred, preprosto out. 

Pizdekof, ki si želijo rabutanja tujega premoženja je na svetu kot listja in trave,(skratka nič originalnega niti inovativnega niti edinstvenega, hehe!), pa nikom ništa, ker jebiga ni povsod na svetu vzakonjeno, da se takšnim lolekom tovrstne lopovske aspiracije kar izpolnijo. In to nič manj kot z asistenco državnega represivnega mehanizma. Države običajno ne asistirajo psar promilom mafije pri ropanju preostale večine svojih državljanov, razen kadar države padejo v ujetništvo mafije same kot recimo na Kitajskem, Kubi, Severni Koreji, v par južnoameriških novorojenih marksističnih čavezastih diktatorskih đamahirijah in par podobnih banana republikah, koder oblast imajo narko-karteli. In seveda v Komunistični Đamahirji Slovenistan.

Potem so tu seveda še "ljubitelji sociale" nategunska komunajzer-fašistična boljševiška nomenklaturna kompartijska kamarilja, ki si dandanes rada kamuflažno reče "leva-bre-na-sredini". E oni so še kako fakin jebeno juuuuđ problem, ker so hujši od najhujših lopovov, ki so kadarkoli v zgodovini človeške civilizacije tlačili zemljico. Še Tiranosaurus Rex je za njih dojenček od beštije roparice, učeno se reče "drobiž od predatorja", hehe. Da o tem, da je žveplena kislina bistveno manj agresivna od njih, niti nea gučimo.

Oni kradejo s pomočjo zlorabe državnih represivnih mehanizmov. Lahko to imaginiramo bratje in sestre forumske? Italijanska država ima velik problem - imajo mafijo, Slovenci imamo fakin mućo mućo večji problem, naša rdeča mafija si ima našo državo. Ni jih tako nevarnih in trdoživih lopovov nikjer v vesolju, kolikor jaz in rahmetli Einstein in oni paralizirani genij Hawking vemo. Mi trije - dve oki v glavi takorekoč, hehe. 

Fašistično-staljinistično boljševiško-komunajzarsko posiljevanje slovenske nacije po komunistih je približno tako, kot bi posilstvo otrok prišlo od onih, ki otroke morajo najbolj varovati - od staršev samih. Te lopovi so po vsebini svojih bestijalnih političnih praks najhujša fritzlovska sodrga, ki jo je narava sploh kdaj povrgla. Pobijajo in posiljujejo in reketirajo in ropajo in izsiljujejo in ustrahujejo izključno svoje člane nacionalne družine Slovenije. Zakaj že? Jahh zato, ker se jim recimo Ameri, Rusi, Nemci, nejmit druge ancije verjetno ne bi pustili jebati. Tako kot se jim bullmastifi niso. 

No, da je zadeva še bolj tragična in zavožena, pri nas tudi oni "ki imajo dovolj denarja, da lahko kupijo pravno državo", korespondirajo z isto kamariljo. To je pri nas onih približno 30 tisoč kartelno-lopovskih rdečekhmerskih tajkunov, novorojenih neo-fevdalnih turbo kartelo-kapitalistov, članov, mecenov in podpornikov istega rdečega bracva, ki tvori drugi del istega telesa s kamariljo nomenklaturnikov, ki so na oblasti in skupaj "ljubijo socialo" ob dobri papici v Zemonu. Se razume da na račun cveta Slovenstva, ki s svojimi rokami in umi ustvarijo vse dobrine in ves keš. In roko na srce tudi na račun cele nacije. Tudi bodočih generacij. Fritzlovsko do amena. "Kdor ni sit ni božji", so rekli fritzlovski komunajzarski sebični požrešni Oča in svojim otrokom in vnukom, za družinsko mizo, za katero so si fritzlovski Oča s silo močnejšega zagotovili pravico prvožretja y bogamy prvojeba inu prvomorjenja tudy, snedli celotno sedanjost y bogamy tudy bodočnost. Da o polpretekli preteklosti niti nea gučimo. Grejt sakses!

Skratka, najebali smo! 

Ker smo edina takšna država na svetu, kjer sta mafija, ki državo lahko kupi in jo bogami tudi kupuje ter kamarilja, "ki ljubi socialo" del istega medsebojno tesno zlizanega monolitnega rdečega fašistično-ultra-total-kartelnega rentarsko-zajedalskega bracva. Dodaj v enačbo še onih 550 taužent "ljubiteljev sociale" na tuj račun, t.i. skavenđer drobtinarjev, ki konsistentno vodeni s škodoželjno patološko agendo, volijo rdečo kamariljo ter končno, vrzi v enačbo še priročno v korist kamarilje distortiran volivni sistem ter povsem inhibirano pravno državo, pa veš, da smo za zelo dolgo najebali, bodoči čistilci avgijevega hleva pa bodo morali zelo zelo dolgo čistiti. Mene bi raveselilo že, če bi mi Bog dal videti v bodočnost da to čičenje nekoč ipak pride. A čeprav sem Shaman, mi tako svetle bodočnosti Kranjcef žal ni bilo dano še videti, hehe. Kamor pogledam v bodočnost Kranjcef, vidim samo temnordečo noč. Probal sem že s hudo psihodeličnimi shamanskimi zvarki iz Škotske, singlmolded in to pa to, ma nea vidim nič razen rdče teme, čuj.

Če pa se obrnemo okoli sebe in pogledamo kakšno je topogledno in topo-gledno ravnanje realno-obstoječe valda opozicijske opcije, oz. domnevnih valda kao najbrž oponentov fašistično-roparski rentarski kamarilji, nas res lahko upravičeno pograbi nepregledno velik strah, kajti tejle naši kleni oponenti komunistom, ko po nesreči pridejo za par minut na oblast, ne kažejo nobenih aspiracij, da bi radi ropanje vzakonjeno po rdeči fašistični kamarilji odpravili. Now, that is fakin scarry, dude!

Link

Ni komentarjev: