nedelja, 9. januar 2011

1053822 - špekulacije o RKC na osnovi relativiziranja

[čarli]
>RKC pa niti centa.

Ne štekaš, da bi RKC delala enako kot komunisti, če bi bili na oblasti;) Ne bi spremenili skoraj ničesar razn, da bi srp in kladivo zamenjali s križem. Tako pač je;) Enako kot je to jj naredil. Demontiranje komunizma mu niti na kraj pameti ni prišlo. Samo malo je zamenjal simbole...

Čarli,

Relativiziranje na temelju špekulacije kaj bi bilo če bi bilo in to po tvojem mnenju, je škodljivo in iracionalno a tudi nefer do RKC.
To je tako, kot če bi pred sodiščem relativizirali zločin posiljevalca tako, da bi rekli, "gospod sodnik, ne štekate, ta pupa ima tako božanske joške in telo, da bi tudi vi posilili, če se bi znašli v položaju v kakršnem se je obtoženec, ki jo je napol pijano pomanjkljivo pokrito zagledal na kavču v dnevni".

Ja, komunisti oz. KPS in Janša oz. SDS in Bajuk oz. NSi so se s svojimi političnimi praksami že dezauvirali kot: Kreatorji doktrine in zakonodaje, ki je lopovsko-zajedalska (KPS oz. Bojda-Leva_Bojda-na-sredini) in kot benevolentni oportunistični ohranjevalci komunajzer-lopovsko-zajedalske zakonodaje in doktrine (SDS; NSi). 

Niti oni si med seboj niso "usiglih", ker eni so zakone in doktrino kreirali in na njih srdito insistirajo, drugi pa niso imeli mentalne in druge moči zlo odpraviti, oz. so podlegli mamljivosti sladkosti vladanja državi s prepolno kaščo, pa so dušo prodali [komunističnemu] hudiču. A ipak, efekti na nas davkozavezance so bili enaki in zato vse njih zaradi mene lahko celo po usegliharsko za tote konkretne zločine enako obsodiš. Ker so že, de facto in dokazano oboji storili dejanja plenilskega in boljševiško-etato-nasilnega-uravnilovksega zločina nad narodom!

Govoriti o RKC kot o politični stranki je nesmisleno in znanstveno nekorektno iz več razlogov. Funkcionira kot čisti red herring tudi.

Prvič, to je po Ustavi in zakonih te države nemogoče. Skratka, vsaka nadaljna debata o tem je odveč.

Drugo, RKC je organizacija stara 2000 let, ki je že šla skozi fazo, ko je njena hijerahijska organizacija bila prepletena z, oz. del piramide posvetne oblasti. To doktrino je tako sama RKC opustila kot so tudi države v svoje Ustave bolj ali manj povsod zapisale zapovedano ločenost posvetne oblasti in RKC oz. vseh cerkva.

Tretje, ja zavedam se, da kler RKC konkretno, a bogami tudi SPC, da o islamski cerkvi v recimo arabskih deželah niti ne govorimo, še kako ima ambicijo biti del celotnega političnega hepeninga in na družbo politično vplivati. Moj edini komentar je - sou fakin wot, kaj pa je s tem apriorno narobe?

RKC konkretno, v praksi dokazano, to poskuša na legalen in zelo subtilen način. Kar je pravica teh ljudi, saj s tem da so duhovni niso ostali brez volivne pravice in brez pravice govoriti in misliti, ne smejo pa po Ustavi nastopiti recimo kot organizacija/politstranka "RKC" na volitvah, a tega niti ne počnejo. Nikjer, ne le pri nas!

Sam sem zelo slabe volje v zvezi z devijacijami v RKC, ki se kažejo v formi patoloških oblik ekscesno ekstenzivnega grmadenja premoženja, nekak mi ne sede skupaj Kristusov nauk, Biblija in dvojna rola personala RKC, kot (1) dušnih pastirjev in (2) peneze kolektorjev in celo peneze mejkerjev. 

Slednje mi je odurno, ne morem pomagati. Aaaaaaaaaaameeeeeeeeeen!
A se o celtni RKC v vseh njenih aspektih nikakor ne da tako enodimenzionalno debatirati in z levo roko z vem opraviti.

RKC za določene zadeve peenze potrebuej že zato, ker ej značaj teh aspektov ohranjanje za človeško zicilizacijo in kulturo pomembnih artefaktov recicmo. TO ej dejstvo in nekdo bi za to mroal skrbeti tako ali tako. 

Skratka nimam odgovora, niti rešitve kako se poskrbi za fizične potrebe in finance verskih hramov in dušnih pastirjev, ki so samo ljudje kanede, hehe, če jim recimo po njihoviuh lastnih kanonih alo kanonih družbe ne bi bilo dovoljeno zbirati peneze od svojih vernikov, ki to dajejo prostovoljno, da se razumemo. (Komunistom nihče ne daja prostovoljno, kanede, komunisti odvzamejo nasilno!)

Ravno zato, moram tudi tebe opomniti, da RKC, naj si je to s presežnimi penezi meni in ali milijonom ljudi odurno, ipak počne na legalne načine, tako kot vsi prostovoljni klubi in prostovoljna društva in prostovoljni prispevki članov po svetu funkcionirajo. Tudi odgovor na vprašanje legalno vknjižene lastnine, ki pripada temu "klubu" ni enoznačen, najmanj bi pa jaz recimo bil pripravljen podpreti kakšne komunajzarske revolucionarne eksproprijacijske nasilniške eksperimente in aspiracije v zvezi s temi zadevami. 

Reči hočem, področje materijala v zvezi z RKC je ena sama kontroverza, ma komunajzer lopovi so zadnji, ki o tem smejo odpreti svoje požrešne grabežljive lopovske žnable, if ju nou vot aj miin. Bolj so za te zadeve poklicani kakšni ideološko neobremenjeni legalistični modri možje, če sploh kdo mimo vernikov samih, ki so kontributorji.

Dovoli mi da sklenem tako - relativizacija, ki jo nudiš ne pije vode, ker že storjenim zločinom po realnih zločincih, ki še naprej delajo zlo, ti skušaš za pandan postaviti špekulativno virtualno nevarnost v formi papirnatega hipotetičnega zmaja s hipotetičnimi dejanji "kaj bi bilo, če bi bilo", medtem ko vsi vemo, da ni niti teoretičnih predpostavk da bi sploh lahko bilo.

Pa ne se zdaj čisto v blato spustii in mi v to debato pritresi nebulozo trditve, da je NSi enako RKC tu v Sloveniji.

Ni preveč nežno niti vljudno, ma ne zdržim, zato ti bom kar rekel - če se ti tega zavedaš ali ne, iz tebe govori ideološka kontaminacija, ki si ji bil podvržen v deželi, v kateri še vedno rulajo tako komunisti kot komunistična doktrina in močna baražna komunistična agitpropaganda, zakoni in politpraksa, zlasti ko gre za lastninska razmerja in odnos do zasebne lastnine.

Ti se sicer zaradi mene lahko tolažiš, da je tvoja poza nekšna vzvišena nadpoza, ki je kao eto na verbalni ravni vsaj enako nad komunajzari in nad RKC, ma sorči stari, dezauvira te predimenzionirana municija, ki jo uporabljaš in v bistvu predimenzionirana hostilnost do papirnatega zmaja RKC, ki morda res sloni golj na do konca nepremišljeni in na nekorektno interpretirani, de facto in de iure situaciji v perimetru, a te to nič kaj bistveno ne opraviči. 

Ker komunajzarom je takšno relativiziranje v enako korist, če se čarli enačenja RKC loti tako da so mu vse ustavne okoliščine jasne in prezentne, ali pa ne. 

O tem mora vsak misliti, ko se loti relativiziranja in usegliharskega enačenja realnega zla in realno že operirajočih zlodejev s fatamorganami papirnatih zmajev, ki jih namerno hočejo videti tisti, ki se jim v obrambo, ali blaženje zločinov komunistov (nimam pojma odkod enim ta potreba!), rado prikazuje "kaj bi bilo če bi bilo" v zvezi z drugimi potencialnimi zlodeji.

Ne pozabiti, da tvoja izjava vsebuje tudi naslednje sporočilo, ki ga zavestno, skorajda sem 100% prepičan, nisi želel odposlati: "Jebeš RKC in Janšo in kogakkoli drugega, itak bi usi kradli, če bi bili na mestu komunistov, zato kar pustimo komuniste naprej na oblasti

Če ne zaradi drugega, je najmanj zaradi tega tovrstno relativiziranje antinarodno in total iracionalno in ultimativno anti-demokratično. Pa vsakemu normalnemu državljanu nesprejemljivo tudi! Pa nenamerno oz. posredno konzervativno tudi. Ker posredno insistira na konzerviranju večne kontinuitete oblasti enih in istih, tistih v čigar korist se relativizira!

Bolj te bi spoštoval, če odkrito rečeš, da te kraje in nategunjenja naciej od komunistov nič ne motijo in jih boš še naprej podpiral, kto pa abotno usegliharsko realtiviziranje, češ da je RKC pandan komuanzjer klepto-kamriljni kartelni kliki.

Link

Ni komentarjev: