četrtek, 6. januar 2011

1050317 - svetost zasebne lastnine v ZDA in v komunajzerstanu

[Maj]
Kakšna zaščita zasebne lastnine pa je to, da čez našo parcelo mirno poteka pot, ki jo ne smem zapreti, čeprav nismo nikomur dali služnostne pravice?

Občina nam je ponujala 10 evrov za m2.

Ponudbo sem porabil namesto wc papirja, sedaj sem pa slišal, da vlagajo tožbo za razlastitev.

Torej zasebna lastnina je zaščitena samo tako, da se par let lahko upiraš, na koncu pa vedno izgubiš.

Normalno! Ampak le v komunističnih đamahirijah in vseh drugih fašističnih in fašistoiziranih banana republikah. Ki si je omislila celo "priposestvovanje" temeljem služnosti. Auuuuuuu. Tak je to v nepravni đamahiriji, dragi moj Maj, ki jo ti zdušno pomagaš kontinuitetno podaljševati v večnost. Vsakič ko voliš KPS oz. tebi najljubšo Bojda-levo-bojda-na sredini. 

V JU ES of Ej si lahko greš v New York ogledati hižike stare včasih 200+ let, ki med 50 nadstropnimi nebotičniki kljubovalno delajo luknjo v obzorju, ker lastnikov nihče tam ne sme razlastiti kar tako ne da bi recimo plačal tržno ceno, hehe, in opominjajo na svetost zasebne lastnine in človekove osebne svobode. Pred eno, zelo majhno je duhovita tabla: "Prodaja se. Izklicna cena 50 milijonov USD. Dražba vsakega prvega ...itd. Če se dražba konča z izenačeno ponudbo državi je dana pravica prednostnega nakupa". Malo naprej, kjer se valda začne dvorišče pa tabla: "No trespassing!". Kar v Ju Es of Ej običajno vsaj tehnično pomeni, da nepovabljene, recimo kakšne bognedaj nesramne intruderske organe komunistične đamahirije ustrelijo kot pse, brez kazni, če znaka ne upoštevajo. Vse je po lastnikovo v njegovem zasebnem perimetru, takorekoč velja lastnikov "oš neš Bangladeš!" hehe & heheeeeeeee.

Link

Ni komentarjev: