petek, 14. januar 2011

1062069 - tudi komunajzerski tajni agent tovariš Plemeniti si je dal od SCT zastonj prenoviti hišo

[NelaGat]
Predsednik SNS Zmago Jelinčič noče pokazati računov in se izmika pojasnilom

Počasi prihaja na dan komu vse so pooblaščeni gradbinci obnavljali, verjetno pa kar gradili hiše in zakaj so bili Zidar, Tovšakova in ostali tako prepričani, da so nedotakljivi in zakaj so si lahko dovolili popolnoma vse, kar ni dovoljeno v normalno delujoči pravni državi. 

Jelinčičeva izjava zelo spominja na izjavo bivše Pahorjeve desne roke Dimiceve, ko je Vegrad domnevno obnavljal njeno hišo v Murgljah, v resnici pa je bila skoraj v celoti na novo zgrajena. Davčna naj malo preveri komu vse so gradbinci gradili in naj to dokažejo z računi in legalnimi plačili, ne pa se spravlja nad medsosedsko pomoč.

Točno tako.
In enako so vse stranke podpirale Telekomove orgije po trgu vred z vso korupcijo, ki se tam dogaja.
In enako vse stranke podpirajo boljševiško nasilno-uravnilovsko ropanje nacije in polnjenje skupnosklede iz katere se napajajo vegradi in esceteji in naprej v verigi dimiceve in jelinčič in brezovarji in tisoči sinekurnih in koruptivnih pizdekov.

Zato tudi imamo klepto-partitokracijo, ki lepo sobiva v tem skomunajzeriziranemu rentarskemu habitatu. Nihče ne hiti odpraviti zločinsko lopovsko rentarjenje. Vsem njim je lepo. Na račun onih, ki delajo in ustvarjajo dobrine in keš.

Link

Ni komentarjev: