petek, 14. januar 2011

1061602 - sporočilo socialističnim pizdekom, ki bi s tujim k.... po koprivah

Vsi štiblarji Slovenistana se morajo najprej naučiti lekcije, da je "njihovo" zgolj tisto, kar osebno posedujejo; da sta grunt in hiša onega pizdeka Jorasa njegova in četudi je v Sloveniji ni zato niti za eno samo drobtinico frajha Štiblarjeva, niti moja, niti Franklonova niti Mencingerjeva. Nič ? Nada! Zero!

Tudi zemljišča kmetov v spornih zaselkih ob sporni meji, četudi te plačujejo davke Sloveniji niso zato nič Štiblarjeva. Ko bo mejni spor razrešen bo jasno samo to, ali tisti lastniki poslej plačujejo davke državi A ali državi B. S Štiblarjem in Jelinčičem in bratoma Podobnik ima to toliko veze kot tangice Mice Trofrtaljke z Einsteinom in teorijo relativnosti.

Štiblarji in kučani in golobiči in bićakćići in tako lahko naštevam desetine tisočev hinavskih alkimistov, bi kao radi izražali svoje psevdo domoljubje, domoljubje brez listnice, tako, da bi svojim sodržavljanom odvzeli, ukradli, nasilno zasegli denar za financiranje izražanja svoje presežne ljubezni do taistih državljanov.

Štiblarji in mencingerji niso nekšne bogaboječe tercijalke s štirimi razredi osnovne šole, niso niti mali z vsemi žavbami sicer namazani lokavi šoferji kombijev s presežkom furmanske pameti, ki na AC s svojim primitivizmom terorizira Slovenijo, pač pa izobraženci najvišje stopnje, doktorji znanosti.

Rekoč to, konstatiram, da ni možno niti v šali predpostaviti, da se štiblarji lopovluka, ki se skriva izza v brezno odvrženih "dokapitalizacij", in "sanacij" NLB z denarjem davkozavezancev, ne zavedajo.

Ni šans, da štiblarjem in mencingerjem ni jasno kako poteka pretakanje penezof vzdolž vektorja med točkami: žep davkoplačevalca - boljševiška brezmejna skupnoskleda - enelebe - tajkuni in drugi lopovski ponori denarja, vred s plačami sinekurnih zaposlenih v tem bednem državnem kolhozu, ki kuri keš namesto da bi ga proizvajal. Ni šans, da štiblarjem in mencingerjem to ni jasno.

Ergo, če jim je, doktorjem znanosti, lepo prosim, to jasno, potem zavestno zagovarjajo lopovluk, krajo revežem in podpiranje rdečih tajkunov, rdeče sinekurne plačane volivske sodrge, sinkur plačanih zaposlenim v enelbe kolhozu samemu, itd.

Ergo, če to podpirajo zavestno, potem so sprijeni do amena. Skratka, ko jih jebe pizdeke pokvarjene, s pametjo kurjih tatov in mudološko retoriko iz ropotarnice zgodovine, ki vleče korene od Göbelsa in Dzerdzinskega.

Sprijeni do te mere, da bi še naprej sistemtično kradli, zasegli, uplenili, odvzeli na stotine manj ali bolj sofisticiranih načinov, pri čemer je enelbejevski vudu še najbolj kamuflažno kompleksen, tako kompleksen, da del nacije pač ne uspe doumeti kako jih štiblarji skubijo, medtem ko populistično spodžigajo njihova nazi čustva. Tako je delal tudi Hitler.

Moj odgovor štiblarjem Slovenistana ostaja še naprej enak. Z visoko dvignjenim sredincem jim sporočam, da si naj gredo, z lastnimi penezi ustanoviti svoj privatni kibuc, naj magari odkupijo pas ob meji tik ob pasu t.i. "nikogršnje zemlje" okoli cele Slovenije v širini recimo 20 metrov in tam v tem pasu se naj gredo svoje boljševistično-fašistične eksperimente eni na drugih. E N I - N A - D R U G I H!

Naj si tam medsebojno pod prisilo kibucarske oblasti izvajajo eksproprijacije iz katerih se potem financira velika štiblarska nazi-interesna ljubezen do kibuca, v pavzah pa magari, na svoje stroške, izražajo še velike količine presežne ljubezni do sosednje jim Slovenije in bolečine spričo grešnih količin svobode, ki jih poslej, ko so se oni končno umaknili svoj vudu izvajati za obzidje kibuca, v dijasporo kibuca takorekoč, hehe, uživamo državljani Slovenije. Bi šlo, tovariš Štiblar?

Link

Ni komentarjev: