sreda, 9. marec 2011

1127675 - po celem svetu vstajajo proti svojim kleptokamariljam, le v Slovenistanu...

he,he...

PS 

Mamico jim fašistično komunistično mafijsko rentarsko reketarsko. Y tako dalje, da jim vse po spisku. Golazen zajedalska đabalebaroška!

PPS 

V plamenih je že gorela Francija: Za bistveno manjše grehe fašistov proti narodu.
V plamenih gori Arabija, da fašistom, tiranom, zajedalcem, izrazi svoj odpor in gnus.
Kuha in punta se čedalje bolj razločno tudi že nekoč nekonfliktna, domnevno zrela demokracija USA. Medli, a že razločni glaski odkritega nezadovoljstva se slišijo iz Kitaja in s Kube, kjer sužnjujejo pod komunistično mafijo... 

Kaj pa slovenske ofce? Kaj pa slovenski suženj komunistični kamarilji, ki mu gospoduje že sramotnih 70 let?! 

Pohlevno, strahopetno, po opičje submisivno, a številni tudi gnusno podmuklo, oportunistično kalkulantsko, še naprej nastavljajo svoje razbolele anuse tej zatohli komunistični mafijski sodrgi, tem parlamentarnim klepto simbiotom - tem derivatom zločinske mafijske reketarsko-kartelne Kompartije, danes nemarno slabo zakrinkane v nekšne spačke od politilčnih kao strank, v bistvu pa mafijske družine nastale neposredno iz kompartijske Cosa jim NjihoveSvoje rektarsko-zajedalske.

In (ker je anus pač premalo, sorči ofčice slovenistanske, to nea bo dovolj, hehe) zraven pridkano gagajo usegliharsko mantro, najbrž da bi sebe sami prepričali, butalsko mantro katere centralni mesiđ je - usi so glih, torej ga nam naj frit nabijajo še kar naprej toti naši najljubši - komunistično fašistični reketarski pizdeki.

In kaj je videti na daljnih obzorjih velikega in malega travna anno domini 2011? 

Videti je jebe-lud-zbunjenog ofčje-butalske ulicotacaške eskapade (Videla žaba, da podkujejo arabskega konja, pa tudi ona dvignila nogo). Po stari butalski šegi, bo slovenistanska ofčica spet ulicotacala sledeč tovariša Duleta, ki se bo "spuntal" na ukaz iz Murgelj, seveda. Ne proti kompartijski komunajzer fašistični reketarski kliki, ki je na sramoto nacije v sedlu že 70 let, ampak proti...eee...eeee...urghhh...kako, da kažem,...eee... jap, OPOZICIJI! Slovenska ofca bo ulicotacala in protestirala proti opoziciji. Jebote Alah, takorekoč.

Skratka - V Slovenistanu nič novega.

Link


Ni komentarjev: