četrtek, 10. marec 2011

1129306 - neki pizdek še vedno verjame v pravičnost komunajzer - roparskega pokojninskega sistema

Ne seri. Prodajaj ta komunajzer nateg komu drugemu. Ljudska oblast, oblast "demosa", torej demokracija je v Nemčiji, Švici in podobnih državah. V Nemčiji - materi koncepta državen pokojnine, ki je iznedrila PAYGo obvezne državne pokojninske sheme.
Sheme, ki funkcionira in je obvezna tako kot naša in previdno državi vprid naravnan, a je hkrati normalne in neroparska in seveda ne vsebuje komunajzer-roparske prvine, ki sliši na ime "reket navzgor neomejen, renta omejena", v prevodu - "bilo kuda - boljševiška nasilna uravnilovka svuda".

Skratka, to je fašistična oblast komunajzer roparske klike in ne narodna oblast. Kaj, a ne štekaš? Ti narišem?

Narodu so zgolj alibi-retorično potemkinovsko-fasadno podtaknili nateg, da se ropanje colaričev godi plebsu fprid, v resnici pa vsi vemo, da je to zgolj žvaka za seljaka, kajti ropan je predvsem plebs, saj za razliko od colaričev, plebs nima individualnih pogodb s 600 taužent EUR visoko letno plačo, pač pa ima povrhu vsega mimo lastne volje zmanipulirano nizko, človeka nevredno, po dekretu kompartije odrezano, bedno, človeka nevredno že samo bruto mezdo, ki je potem na neto nivo sfrizirana s pomočjo drakonskih davko-prispevkovnih reketov in številnih paradavkov mimo tega, ki so edino za prihodke iz dela progresivni in v takšnih absurdnih stopnjah in edino prihodki iz dela so obdavčeni že od ravni klošarsko nizkega prihodka in imajo stopnjo več kot 20% že za bednih par sto eur prihodka na mesec.

To o drugem pokojninskem stebru, pa raje ne kometiram, vidim pa da se vam komunistekom cedijo sline, da bi še po prostovoljnih varčevanjih ljudi lomastili tako kot to počnete pri obveznih reketarskih. Idiot je že vsak oni, ki ne poskrbi, da mu v obveznem delu država čimmanj zaseže, o tem kakšen idiot je tisti, ki v lopovski komunistični đamahiriji Slovenistan gre nalagati še v nategunske druge in motherfucker nevemšekakšne stebre pa se mi gnusi pisati. Moraš biti totalna umska sirota, da se to greš v takšni nepravni banana republiki v kateri razsaja komunistični predatorsko-roparski zakondajni virus.

Link

Ni komentarjev: