sreda, 16. marec 2011

1136721 - kaj priložiti vabilu na penzionistični referendum

Kakšne knjige na dom, bogvasnimarad?
Pošljite ljudem zgolj kartico, ki na sprednji strani upodblja lopova z rdečim štumfom na glavi, na katerem je logo slovenske mafije, torej srpokladifce, na zadnji pa piše:

1) Ali se strinjate, da vas komunistično-fašistična mafijska kleptokamarilja-ki-je-večno-na-oblasti s svojo kvazi reformo, oropa za 100 tisoč EUR na upokojeno glavo povprečno?

PS

Seveda dopuščam modifikacijo, da se v piko natančno izračuna skupni in povprečni znesek za katerega se zmanjša masa izplačanih premij vsakemu upokojencu, pa bo gor pisalo 98,978, 21 EUR.

Ta se temeljem predlaganega ropa zmanjša zato, ker bo:

1) Vsak kontribuiral 60 mesecev dlje, oz. točneje kamarilja si bo pridobila možnost vsakogar močno malusirati in to legalno po zakonu. To je tako, kot če bi glasovali, da se črnogorski reketarski mafiji reketiranje vzakoni. Preverznooooo!

2) Črpal 60 mesecev manj (Kumulativno je to minus 120 mesecev plus obresti).

3) Ker bodo z mehanizmi teag zakona razvrednotene tudi vse prej vplačane kontribucije, danes in nekoč veljavni zakoni pa grobo po lopovsko nespoštovani, predlagani zakon ima namreč prikrito vgrajen učinek tudi za nazaj. To je tako, kot če bi vam banka na koncu 480 mesecev dolge dobe vplačevanja v neko varčevalno shemo, smela obljubljene 5% obresti enostransko zamnjšati na 3% tik preden vam pripiše obresti.

4) Ker bo % osnove še naprej programirano padal. 

( V totalu od 1 do 4 kumulativni učinek devalvacije/uzurpacija/eksproprijacija mase rent v zneku cca omenjenih 100 jurčkov povprečno)

Opomba: V resnici je zadeva veliko hujša, ker so vse cifre tam gor zaokrožene navzdol, obresti pa izračunane konzervativno.

In zato, ker obstajata še:

5) Kamarilja bo kmalu prišla s povišanjem procenta prispevka (Kar dodatno razvrednoti polučeni benefit, ker se ulomek koristi/vplačila znižuje!)

in...

6) Kamarilja bo čez kako desetletje prišla z novim krogom "iskanja dolgotrajne vzdržnosti komunistične klepto sheme", skratka še več razvrednotenja in še več kraje že kontribuiranih penezof garantirano sledi.

In to je to. Folk bo imel odlično in dovolj jasno predlogo za odločanje.

PPS hehe.

PPPS A ja, še to, na kartico naj nekam stisnejo še link www.dz-rs.si/index.p...&showdoc=1 bodo valda ja sosedovi mulci zrihtali tudi starim ljudem toti dounlod.

Link

Ni komentarjev: