sreda, 23. marec 2011

1146659 - Avstrijci so za svojega Fritzla že poskrbeli, kdaj bodo kaj podobnega dočakali naši dacarski in nazi-interesni Fritzli

Navihani občan, rekreativni vlagatelj, ljubiteljski občudovalec lepote glupavega trajanja v Kranjcef, gospod Gustle, to se ti je lepo zapisalo. Vred s Čorbo kot piko na i, hehe. Gratulujem! Btw, od Čorbe predlagam v nadaljevanju "Pogledaj dom svoj andjele". Evo: www.youtube.com/watc...5CgO4ySxf0

PS

Ona državna uslužbenka pa tvojo/Čorbino tezo, "Kako je lepo biti glup" potrjuje tudi že vsebinsko-strokovno.
S tem ko ne ve kakšna je sestava davčnih prilivov v proračun. navkljub njihovi fritzlovski sprijenosti. Čeprav prihodovalce iz dela curijo za kakih 500 milijonov preveč, je to kot vir ipak pičkin dim v primerjavi z DDV. In v primerjavi s klepto igrami brez meja izvajanim nad PAYGo kontom.

Je pa lepo zadela oz. razodela miselnost aparatčik-pizdekof, Da je 99% Slovencem, ki prihodujejo svojo sirotinjo iz dela najlažje pobrati drakonsko visoke davke in prispevkovne paradavke, ker se nea morjo izmaknit izpod kapi. Vse po sistemu "zakaj si pes liže jajca? Ker doseže! Zakaj komunisti ropajo prihodujoče iz dela. Ker so na čvrsti verigi. Pa jih dosežejo. Ker se nea morjo izmakniti. hehe.

To je corpus delicti fritzlovske narave naše fašistične-komunistične oblasti. Ki se še najraje znese nad lastno deco. Nad lastnimi šibkimi. In vsi mi smo ena-na-ena šibki v primerjavi s silo državnega represeivnega aparata, ki ga kamarilja zlorablja med svojo stejt-kepčr orgijo.

Mramorijanci, Mencingerijanci, Davkokranjcikurcepalci, in podobne davčno politiko kreirajoče spake, vaše fašistično-fritzlovsko delo na področju davkov smrdi do neba. Ali vas je kaj sram?! Ali vam je kdo že rekel, da ste motene osebnosti? Fritzlu namreč že so. Kar pomeni, da so mu že pomagali, hehe, sort of. Kdo bo pomagal vam?

Link

Ni komentarjev: