nedelja, 27. marec 2011

1152024 - kakšne so sploh kvalifikacije Darje Radić

[sundancer]
Haha, 270 milijonov plačanih, ministrica se pa odloča glede projekta...Darja, no... Šestka bo stala pa če se na glavo postaviš, kaj še ne sprevidiš.. In čimprej se znebi goljufivega lažnivčka Golubiča, če želiš po naslednjih volitvah vsaj kakšno dostojno službo...

A kdo tu v sajberbufeti ve kakšne sploh so kvalifikacije te Darje Đobs? Mislem, za ministrico! Z drugimi besedami, zanima me ka te je ta mamka po osnovni in razširjeni vokaciji, čuj? 

Kakšne so njene vrline, da jo je ta nacija fasala za ministrico. Razen te, da je Glubiću simpatična. Ka, a je NjihovaSvoja pravoverno rdeča Darja; je deda bil partizan in skojevec, alpa vsaj knojevc, al je odločala čista stroak, kot v primeru Thalerja recimo, hehe, in tako dalje f tem smislu, kanede?

PS 
Ejgha, ona mene po verbalnem nastopu strašn spominja na eno natakarco v bufeti tam gor na Jesenicah, ki se vsake toliko časa ustavi, na bokih pod kiklco prime spodnjice in si jih malo gor potegne, hehe. Ko Darja motovili s papirji za govorniškim odrom, se men kar brisanje kozarcef prikaže, hehe. "...Ejgha, tolo ne gre tako trivijalizirat, a ne, a ne,...projekt je treba podrobno analizirat..." so rekli mamka in se odločili, da bo analiza trajala do konca mandata. Temeljito, jebogaotac! V tem času pa zapade še štiri-pet obrokof po 78 meljonof, hehe.

Je pa teta Darja strašn zgovorna, to pa, kar je je.

PPS 
Sicer pa, men je v tolažbo orijentir, ki ga državljani imamo ob tako težkih dilemah alpa trilemah. Ko pogledamo totega Thalerja, lahko popolnoma zaupamo v izbiro kadra za ministre, ejgha. Čista stroka. Minister mora obvladati "consulting na temelju ustne pogodbe". V Italiji, zlasti tam na Siciliji kjer je Corleone, pa v Kalabriji in širši okolici Napolija in Rima, delajo na ustno pogodbo že tisočletja. In minister mora obvladati tudi matematiko deljenja po sistemu "pola pije pola kompartiji za podmizno vzdrževanje na oblasti prispeva". Če to ni čista stroka, potem nea vem kaj je, a ne, a nje, a nje?

Link

Ni komentarjev: