torek, 22. marec 2011

1145071 - eni komunajzer retardiranci že podtikajo Thalerja SDS

[0219K21]
Kaj namerava prestopiti v SDS?!

Hehe, komunajzai ste neverjetni. Kakorhitro kakega vašega tovariša iz številnih bratovščin srpokladifca ufatijo z ročičkama v medu, se ga vi hitite odkrižati. Pa potem tajkun Šrot naenkrat ni več komunist, pa Bavčar prav tako, pa Ivan Zidar dolgoletni član ZKS, Mačkov maziljenec in osebni frend Kučana, odenkrat postane farovšk in to samo zato, ker je tolk sluzast, da je v svojih koruptivnih igrah nekaj dela opravil kao pro bono za RKC; evo zdaj še orto komunistek Thaler, maziljenec vrhovne kompartijske prelature, ni vaš.

Ustavte mal konje, jebenti, to, da se svojim bratom kleptoidom odrečete kakorhitro jih ufatijo, je eno, da jih pa poskušate čeznočno uvaljevati opoziciji je pa malo preveč, kali ni? hehe, ste pa res optimisti. Kaj je naslednje? Da boste za Turka in Kučana rekli da nista komunista al ka? Da sta Janševa podtaknjenca? Oz. da sta namenjena prestopiti v SDS? Auuuuuuuuu!

Imaginirajmo bratje in sestre forumske:

Kučan se sam ekskluzivno in na račun slovenske zdravstvene blagajne zdravi v Švici, plebsu je pa v srditem ideološkem ataku na nacijo vsilil ponzi shemo navzgor neomejenih reketov in čakanja v vrstah do bridke smrti. Uff, gotov se pripravlja za prestop v SDS.

Tovariš Sluzoidovič za potovanje v Bosno najel Đakuzi Erlajnz Eltidi. Agencije ne vedo zanesljivo, ali je tudi Ona bila na letalu. Ufff, gotov se pripravlja za prestop v SDS.

Kučan sodeloval v trgovini z orožjem, medtem ko je veljal mednarodni embargo. Uff, gotov se pripravlja za prestop v SDS.

Dolgoletna ekipa, ki je pod komunističnimi vladami posredovala v vseh orožarskih poslih, Cekuta & društvo, profitirali tudi v poslu Patria, čeprav je na oblasti njim nasprotna opcija. Uff gotov se pripravljajo za prestop v SDS.

Vaja: Tvorite podobne konstrukte naprej. Delajte tako v spomin primitivni komunistični agitprop demagogiji. Če je kdo lopov je nemudoma NeNjihovNeSvoj. Če pa kdo, fusbalerji recimo, dosežejo uspeh, jih pa nemudoma usi komunajzari posvojujejo. Auuuuuuu, kako inovativno in originalno! In pri komu bi ta agitprop oz. primitivna demagogija naj uspevala? Pri retardirancih?

Link

Ni komentarjev: