torek, 22. marec 2011

1143625 - slotalibani izdali spominski kovanec s Francem Rozmanom - Stanetom

Komunistom se je res čisto odpulilo. 

Kaj je naslednje? Kovanec s podobo Sime Dubajića? Ruski tetejec s katerim se je nad komunistično-partizanskih jamah zadalo zadnji smrtni strel v zatilje?

Mislem, kaj je to sploh treba, da se kateremukoli od kontroverznih "junakov" iz ww2 dela kurčeve kovance v spomin? In kontroverzni so vsi, če pa imamo preko stotisoč okostij na plitvo zagrebenih pod rušo, ali vrženih v fojbo, ali živo zazidanih v rudnike, zločinca imenovanega še niti enega, da o obsojenih niti ne govorimo.

A nimamo nikogar drugega v vsej zgodovini? Če nimamo, pa dajajmo gor na tote spomniske kovance izmenjaje kranjsko čebelo, soško postrv, lipicance in triglav, in to na vse kovance naslednjih 1000 let, vse dokler se kontinuiteta komunajzerizma ne zaključi tudi pri nas, hehe. 

Koji kurac provocirajo s komunističnim zvjezdočkam v deželi s toliko nepojasnjenih kosti in toliko nesakncioniranih morilcev, ki so pod to zvjezdočko morili, bogjihnimarad?

Mejk no mistejk, komunisti mislijo, da je situacija pravšnja, časovna distanca pa dovolj velika, da rehabilitirajo zločinsko KPS in zločinsko komunajzer revolucijo, in zločinsko UDBO, itd.

Poglejmo sekvenco samo iz tega tekočega mandata: Odlikovanje udbašu, ulica komunističnemu diktatorju, predsedniški položaj človeku, ki so mu civilisti živi zazidani v jamo tretjerazredna novica, oboroženi viđilanteji s triglavkami in šmajserji in tompsoni na pasji procesiji ljubiteljev kompartije, zdaj še kovanec poveljniku komunističnih terorističnih enot, ki so po koncu vojne izvensodno pobile desetine tisočev Slovencev....kaj je naslednje? Kaj je naslednje fprašam zaj jaz vas, dedi in pupike moje?!

Link

Ni komentarjev: