sreda, 9. marec 2011

1127888 - kdo v resnici ropa delavce

Simona: "...k pomoči delavcem, ki so jih oropali direktorji"

Ne, Simona, delavce niso oropali direktorji, ampak so jih oropale roparske in kartelne kohorte kompartijcev-nomenklaturnikov že 70 let na vrhu oblastne piramide in v prvih vrstah neofevdalnih lastnikov Slovenije, ki so to deželo med "tranzicijo" "prihvatizirali" in preko klasičnega state capture hkrati kartelizirali sebi v prid. V prid NjihovihSvojih zemonskih rdečih mafijskih nazisoc klanov. 

Te nomenklaturne kohorte so resda na svoj roparski pohod štartale povečini iz štartnih blokov kompartijskih nameščencev - direktorjev podjetij, a delavce so takšni ropali predvsem v roli novih lastnikov/solastnikov, v roli nekšne naglo nastale rdeče neofevdalne vlastele Slovenistana. 

To, da so v svojih podjetjih, katerih lastniki in solastnniki so čeznočno postali, še naprej ostali direktorji, je pa tako ali tako slovenska tranzicijska posebnost, a to je druga zgodba.

Ob njih so seveda na roparskem pohodu plavali tudi drugi mrhovinarji roparske vojne proti ljucvu, ustvarjalcem dobrin in keša oz. v prispodobi lahko rečemo, da so žnjimi v isti jati letele ptičke roparice mrhovinarke enake sorte kakršne sorte so komunajzer fašistične organizirane bande, ki v svojih političnih programih in doktrinah imajo odkrito zapisano drakonsko ropanje, reketarjenje, zajedanje, karteliziranje, podmizenje, nazi-interesiranje, hehe, skratka nazi-socializem, skratka levičarstvo podprto z državno represijo of the motherfucker by very themselef captured state, s katerim v glavnem radoživo koketirate SKORAJ vsi slovenski žurnalisti. 

Ker se valda ne morete upreti temu klicu. Ker so vam valda to privzgojili kot nekšen Pavlovljev refleks. In vas pri tem ni niti malo sram ko izrekate "Sem levičar(ka), ker sem za abortus,...pa eto jebiga, zavoljo te pravice in pravic pedrov, ki jih kamarilja zvito razglaša za svojo politiko, naj še ropajo, jebiga, ker so moji levičarji", hehe. Kot bi levičarstvo, mislim, celo tisto echte levičarstvo, bilo nekaj pozitivnega, kanede, Simona?

Direktorji, per se, s tem nimajo nikakršne, niti najbolj blage zveze, draga moja Simona. In jaz vem, da ti to veš. Torej lahko konstatirava, da se ti je ta stavek zapisal precej malomarno. Pa nekoliko okrnil sicer soliden članek in še bolj solidno glavno sporočilo. Kot bi bila eden izmed obubožanih delavcev v bufeti, ki so mu podtaknili umetni antagonizem med dvema tipoma mezdnih delacev kot surogat za antagonizem med ropano rajo in fašistično komunajzarsko kliko, ki rajo ropa. Že 70 let! V kontinuiteti! Ropanej se ni ustavilo niti med štiriletnim mandatom rulerjev iz rodu Nepravovernih.

A preostali del tvojega članka jasno razodeva, da ti seveda o zadevi ne pišeš kot neuki nategnjeni delavec, ki se gre šank debato, le jajc nimaš jasno povedati, da so delavca oropali tvoji "levičarji". Sveti Kučan in sveti rahmetli Drnilama in bojda med Slovenkami tak silno popularni Drturk, da se skoraj vsaki spolno aktivni Slovenki, že ob mikroskundni misli na to bojda simaptično, milomudne sluzopraznogovorične arhaično-politkomisarske pasate na njih dušice pihajočo kompartijsko-udbaško kreaturo, začne kar curljati ke dol nekam za čeveljce. 

Majke mi sudija, izmerilo Delo, ki valda ja ve kdo je najbolj ljubljen vožd v deželi tej.

Ne pa tak kot El Gadafi, ki se mora sam hvaliti, da njega njegovo ljucvo ima tak rado, da bi zanjga umrlo. Za našga Drturka bi seveda ljucvo še dvakrat raje umrlo. Ako treba y deset puta dnevno uz malo vode. Y bogami y više puta dnevno.

Dobro no, direktorji imajo veze z ropom delaucef vsaj toliko kot računovodje, kajti vsako podjetje v kateri so lastniki in država družno oropali delavce, ima poleg direktorja tudi računovodjo. A kamoli fato higijenićarko in vunbacitela na porti. hehe.

V mislih imam seveda termin "direktor" kakor ga definira jezik kakega normalnega naroda, naroda nad katerim ni bila izvršena komunajzer lobotomija o nekšni zapovedani utopiji od surgatov klasne družbe, direktor = najet delavec/zaposleni/uslužbenec podjetja, ki za mezdo vodi podjetje temeljem svojih veščin, ki jih prodaja kot branjevka solato, skušajoč doseči cilje, ki jih mu definira lastnik, ki ga je najel in mu za kompenzacijo za napor odstopi po pogodbi dogovorjeno prgišče ojrof.

Čas je, da žurnalisti začnete v tej zblojeni družbi in nesrečni deželi, paziti kako rabite temeljne termine, kali ni? Saj valda ja nismo za šankom bufeta, ali nekšni forumski pljuvači na Marka Crnoviča, alpa formuski desperadosi, ki pljuvajo po Đejpidiju Planskogospodarskemu Pjervomu, jebote, hehe, da se obmetavamo s takšnimi nepreciznostmi. 

Če se vam žurnalistom mudi in morate z eno besedo zapisati kdo je oropal delavce, potem, s ciljem minimizacije odstopanja od relanosti, hehe, napišite preprosto, [rdeči]tajkun (=rdeči komunistični baron tovariš German, recimo), alpa Kučan, alpa kučan, alpa DrTurk, alpa Kresalova, alpa Rop, alpa Borat, alpa Mramor, alpa simone murgljske, alpa kdorkoli iz gromozanske plejade komunajzer kartelnega fašisto-roparskega bracva. Dobro?

Sploh pa je ob vsaki observaciji, vsakem žurnalističnem prispevku, v katerem se prešteva in konstatira kdo je oropal delavce in plebs Slovenije vobče, treba najprej z velikimi črkami zapisati, da je to bila storila in še vedno (na prvem mestu!) počne komunistična fašistična oblast preko previsokih davkov in prispevkov, ki že za sramotno nizke, človeka docela nevredne mezde, zasega državne mafijske rekete v procentih, ki jih normalne države ne zasegajo niti za prihodke, ki jih povprečni Slovenec ne prihoduje v dvajsetih letih.

Točneje, povedati je treba, da je to storila 70-let-vladajoča fašistično-komunistična mafijska rentarska klika. Klika, ki je delavce ropala in še vedno ropa (Ta čas ko se tu o tem pogovarjamo je še vedno v teku neaustavljena aspiracija kompartijske klike, da Slovence oropa za preko 100 milijrd EUR preko tim. "pokojninske reforme", s čimer se za dolgo v bodočno rihta kontinuiteta socializma in rente zajedalcem ter seveda predvsem abolira že davno izveden rop iz pokojnisnke blagajne) na številne sistematično zastavljene načine. 

Klika, katere roparski sistem komunajzarske distorzije stvarnosti za potrebe ropanja, se prične za "mizo socialne sramote", kjer se trije pripadniki kompartijskega bracva "srdito pogajajo" kako nizka ima biti netržna, po velikosti oz majhnosti gnojnega kompartijskega izolacionistično-provincialnega uma določena bedna bruto mezda, nadaljuje se pa v parlamentu kjer taista komunistično fašistična klika določi, kako drakonski imajo biti davčno-prispevkovni reketi na taisti bedni, zmanipulirani bruto, konča pa pri eksplicitnemu ropanju pri podeljevanju tako zaseženih penezov zemonskim kartelom, plačevanjem odvetniških pavšalov NjihovimSvojim članom mafijskih bratovščin, podeljevanjem vseh javnih poslov po vrsti podmizno v krog maziljenih pripadnikov kompartijske nomenklature in žnjo zlizane mreže vazalnih oportunističnih roparjev ter podeljevanjem nezasluženih rent maziljencem in vazalom režima na tisoče koncev in tisoče načinov, vse v škodo proizvajalcev dobrin in keša, seveda.

Zato imaš ti Simona še najbolje prav, ko konstatiraš da je Slovenija dežela roparjev in revežev. Le bolj odločno to moraš reči, brez previdnostnih oklepajev tipa "vtis je, da je Slovenija dežela...", kajti nič ni vtis, to je fakin neprijento vnebovpijoče dejstvo, ki drži vsak dan bolj. Na žalost.

PS 

Sicer se pa z večino članka strinjam, če sem seveda medvrstičje pravilno doumel. Saj se zavzemaš, da se sračje kartelno gnezdo od Tuš-Spar v kompaniji z nazi-interes Mercatorjem, če se ga proda, ali ne proda, končno razhajka in se tudi v tej deželi da šanso normalnemu prostemu trgu. 

Seveda se bo zraven moralo razhajkati tudi vso zatohlo združbo maziljenih dobaviteljev tej kartelni sodrgi in nad vsem, razhajkati je treba mafijsko kartleno-rentarsko-reketarsko komunajzarsko oblast, ki vse tovrstne družbene odnose generira, ko penalizira ustvarjanje in delo ter nagrajuje karteliziranje in podmizenje in grabež in rentarjenje.

Evo na primer, za razvedrilo povem zgodbo kako je toti ogabni Mercator, ki je celo Slovenijo posiljeval in še posiljuje z MIPom in mipi, že pred leti v Puli imel odokativno rečeno cca 3 krat bolj bogato in kakovostno ponudbo kot v Ljubljani. 

Zakaj? Zato ker mu je tam v Rvata, kjer ni imel statusa svete nazisocinteresne krave, konkuriralo 12 znanih trgovcev iz Evrope in 5 lokalnih samorastnikov s sicer podobnimi dijabolično-devijantnini aspiracijami, kot so one našega najboljšega soseda, v SLO pa ima nekšen podmizni lopovski kartelni ali vsaj psevdokartelni deal s Tušom in Sparom, vsi drugi so pa zahvaljujoč komunističnemu nazisoc izolacionizmu predrobni, oz. prelahki, da bi lahko vplivali na ta kartel, ki ima za žepni SLO trg preprosto prevelik vzvod, jebiga. 

Pa smo Slovenci imeli na voljo MIP nazi interesni presoljen karpaćo kvazi produkt, da je kao bil zaščiten "naš MIP", ki ga je potem smrdljiv rdeči baron sjebal navkljub statusu maziljenca od najboljšega soseda, turisti in Puležani pa bistveno boljšo izbiro, pa njihovi rvacki mipi vseeno niso guznili, ampak se jih je celo nekaj novih namnožilo in vsi lepo imajo svoje mesto pri onih 12 evropskih trgovcih, kjer lepo konkurirajo španskemu, francoskemu, taljanskemu in celo avstrijskemu izdelku.

Mercator, a tudi vse druge podobne kvazi nazi-interes smrdljive tvorbe, ki so jih koncipirali izključevalni doktrini zavezani komunajzer-fašisti, nazi-socialisti Slovenistana, morajo izgubiti monopolne in kartelne pozicije, pa domicil lastnikov sploh več ne bo pomemben. 

Ljudje, proizvajalci, tovarnarji, kmetje itd, ki se tiho preusmerijo v izvoz in jih ti zgledno hvališ, pa ne potrebujejo nikakršnega nazi-kartelnega onegavljenja z mercatorji, ki jih itak samo izsiljujejo. Oni morajo biti zares kakovostni in konkurenčni, pa jih bo vzel vsak trgovec. Brez kartelnih igric in protekcionizma. To si hotela reči, kanede?

Link

Ni komentarjev: