ponedeljek, 14. marec 2011

1132969 - kakšna je bila prazgodovina v Slovenistanu

Človeštvo se je nekoč davno delilo na lovce in nabiralce. Razen v Slovenistanu. Tu je obstajala še skupina t.i. delilcef-uravnilovcef. Te niso nič delali ampak so lovcem in nabiralcem del pridelka preprosto odvzeli in dali maziljenim NjihovimSvojim, temu so pa rekli pravični egalitarizem. Postopek tega nasilnega odvzema se pa arhaično še vedno imenuje "kardelanje", kar prihaja od "kar delaj, [jaz ti bom 70% odvzel]"

Tej endemski veji človekovega rodu se reče Komunajzerrentarci (po vzoru na Neandertalci). V drugih ljuctev naivno verjamejo, da teh v Evropi več ni, ter, da bi izumrtje teh đabalebarošev moralo koincidirati z izumrtjem neandertalcev, a se motijo, ker pri nas se to, to je očitno, pač ni zgodilo. Na Hrvaškem imajo kromanjonce nagačene v Krapini. Pa Mesića. Ki je po čudežu nekšna izjema in je očitno iz iste veje kot toti naši.

Komunajzerrentarci imajo drugačne ume, pa so zato naravni talenti za miskoncepcijo in misinterpretacijo že na ravni temeljnih pojmov.

Oni imajo nekšen svoj paralelni utopično-potemkinovsko-populistično-demagoški imaginarni univerzum, svet iluzij temeljem katerega si domišljajo, da ekonomika in fizika tam v njihovem svetu ne delujeta, zgodovina oz preteklost je tam polpretekla, čas se je pa ustavil ker ga je tovariš On do nadaljnega suspendiral dokler se komunajzari ne izmislijo kak bodo rekli da je bilo, državni kapitalizem tam ni kapitalizem, fašisto-komunist tam ni fašist, trupla so - morilcev ni, rop se je zgodil, rdečih tajkunov pa ni, boljševizem je - komunistov ni, "bolje plačan zaposleni" tam ni delavec ampak "bogati prešič med delouci", itd...
Z drugimi besedami, nekšna roftarska holcerska izobazba gozdnih viđilantejev kumrovške šole. Takorekoč eden se spet efdeveaći tu po forumu, hehe...

PS 

Ni čudno, jebiga. Kje še na svetu, razen v Kitaju, Kubi in S Koreji, ter seveda Sloveniji so komunisti na oblasti v zakonih države pa "bilo kuda nasilna komunajzer uravnilovka svuda"? N I K J E R! A je potem čudno, da so ofce začele verjeti v alkimistične natege komunajzer vračev in klera vrhovne murgljske prelature cerkve KURAC?

Link

Ni komentarjev: