sobota, 19. marec 2011

1141141 - zakaj bi nas morala JE Krško pošteno skrbeti

[NavadniNimda]
Evo, ravno so sporočili, da je uspešno priklopljen na elektriko tudi drugi blok.

Hvala svetemu kurcu, so že poročali da je radioaktivni oblak dosegel Kalifornijo. To mi pa ni všeč, ker je to fakin blizu Ufiladelfije, hehe.

PS

Ob teh dogodkih se pa čedaljo bolj pogosto zalotim v razmišljanju, a so naši Dalenjčki tam doli v Krškem res takšni profesionalci, provajding z fakt, da vse drugo v tej državi razpada in nam razkriva smrdljivo drobovje nesposobnosti, inkapacitivnosti, insuficience, nemara, amaterizma, lenobe in kar je še takšnih v 65-letnih komunajzer družbah čislanih lastnosti "odgovornih poedinecef v državnih firmah".

Tožilstva? Ehhhhhhhhhh!
Sodišča? Porazno!
DARS, DDC? Obup! Škandal! Porazno! Žaljivo (Do kdaj bomo imeli barikade čez AC, mamico vam komunajzer-čekpointsko-kagebejevsko!?
Državne banke? Ne omenjaj!
Policija? Zasačenje državljana ko krši limit 60 na uro v nedeljo ob 16.00 na prazni cesti je vse kar znajo. Zemonski kartel? Nula! Povojni poboji? Nula! Silvo Plut? Nula! Korupcija? Nula!

A je res možno, da je vse drugo gnilo, toti v Krškem so pa 100% BePe? Rad bi videl, da je tako, ma me skrbi ko sto mater. Ipak je Krško v Sloveniji, kanede. Nije ti to Švica, bre!

Kaj, a tam f Krškem ni nikakršnih ometof, ki bi odpadli v primeru potresa? Zgolj fprašam. 

Link

Ni komentarjev: