sreda, 16. marec 2011

1136634 - kje so slovenski Madoffi

Čas bi bil, da se kdo odpravi "Po sledeh največje Ponzi sheme v Sloveniji vseh časov - pokojninske sheme", ter "Po sledeh druge največje Ponzi sheme - obveznega zdravstvenega zavarovanja", v katerih so krvaveli in še vedno krvavijo vsi Slovenci, shem s skupnim imenom Sendero Luminoso del sistema de alquiler de Eslovenia (El Marxismo-Leninismo abrirá el sendero luminoso hacia la revolución). 

Za to vam ne bo treba odkrivati stolpnice v Panami, niti zalezovati zlodeje po Španiji, čeprav je ta formacija zelo podobna famozni španski Falange Espaola de las Juntas de Ofensiva Nacional Sindicalista, vse, čisto vse kar potrebujete, boste našli na sedežu pravovernih "političnih strank" - derivatov enako slavne Phalanx Carniolus Communistae, po domaće Kompartije, ter seveda v vladi Velike Slovenske Kontinuitete. No ja, nekatere storilce boste našli tudi na efdeve, pravni fakulteti, ekonomski fakulteti in podobnih svetih krajih sekte Velika Slovenska Sinekura. 

Maziljeni svetovalci, maziljene režimske "strokovne avtoritete", nejmit sine-kurci enakomerno in umetelno skladno razporejeni po perimetru ter vse druge temu podobne mencingerijanske, štiblerijanske, mramorijanske in kebristične kreature, ki so kreirale zakone in ki tovrstne roparske sheme in prakse imajo zapisane v doktrinah svojih političnih bratovščin, a jih občasno objavijo tudi v novih komunističnih manifestih s simpatičnimi naslovi "Za aljdi prot kapitalu". Da se ve v imenu česa ljucvo ropajo v teh svojih shemah.

Link


Ni komentarjev: