četrtek, 10. marec 2011

1129073 - zakaj nenavaden mir pri Semoliću in forumu 571

[VILMA11]
OPOZICIJI! Slovenska ofca bo ulicotacala in protestirala proti opoziciji....saj bi, pa letos ni snega, za kar je kriv seveda Janša hehehe....

Hehe, res je, to leto nea je bilo na prvega snega dan nikšnega ulicotacanja, a bogamy seizmološke naprave niso zabeležile nikšnih tresljajev niti kasneje ne. Celo slavni vodja ulicotacaških falang, El comandante Idriz Dzukadzini Semullicci je po kam-to-d-đizus-sprehodu sez Murglbabo v športnem parku Stožice, tiho ko riba, celo o pokojninskemu ropu stoletja nea lamentira več, kamoli da bi uprizarjal ulicotcaške orgije. Baš ćudim...eee... noooot!

To fse ni zato ker se naši žurnalisti in sindikalne rdeče falange tak visoko cenijo, pač pa zato, ker so na oblastni poziciji,...uf kakšen surpriz, eee...eee... kak se jim že reče...komunajzari. Spet! NjihoviSvoji takorekoč.

Ki so, kot je to v literaturi že zelo dolgo znano, na svetu, zlasti pa v državah velikega rdečega arhipelaga Gulag, pa vse do Otoka Golega in tjakaj do Teharij in Barbarinega rova, najbolj poznani demokrati, gardijani človeških svoboščin, prostega trga, enakih priložnosti za vse in kar je še takih zadev.

Recimo to, da imajo neverjetno "veselje do občutka za filing glede radostne vzhičenosti do socialnega kapitala". Auuuuu! Kar je najbolj raz-vidno iz višine obdavčitve in drugih reketov na delo. 60+%. Mash Allahh! Že na ravni zelo bednih,f toti Skandinaviji recimo patetično smešnih sirotinjskih mezdic, cca 1100 ojrotof bruto. 

Nepopisno velika ljubezen, bre. Gromozansko, nebrzdano, strastno "veselje do socialnega kapitala", ki ga bo tovariš Capo velikega rdečega sindikata prestolnice, Don Zzocci Blentoventipercento v povsem novi rdeči majici s srpekom in zvjezdočko spredi-zadi, spet izrazil socialnemu kapitalu na Rožniku na prvega dne Velikega travna, anje, anje, anje.

Tudi virus N571-H572 že tretjo sezono zapovrstjo ni izbruhnil niti je na začudenje znancvenikof mutiral, kajti še vedno ima receptorje patogene izključno za opozicijo rasi Pravovernih rdečelasih Arijcef. Nea je bilo nikšnih klicef na pomoč f tujino. 

Logično jebiga, vobče je namreč znano, da že od davnega leta 1945, pa skozi vso junaško nam polpreteklo preteklost, mamico ji oksimoronsko krvavordečo, naši žurnalisti užijejo redke trenutke nebrzdane svobode, točneje - brez ogabne janšarske cenzure, le v redkih letih, ko so pri nas na oblasti povprečnemu državljanu đamahirije pregovorno simpatični komunajzer fašisti. 

Znanstevniki so bojda na dvanajst decimalk natančno izračunali, da so komunajzari od leta 1945 do sedaj uradno bili na oblastni poziciji zgolj 61 let in 2,213181879021 meseca. Dejansko, podmizno, in ćarđ pač ves čas neprekinjeno, čemur se reče kontinuiteta revolucionarnih tekovin, postopnemu sestopanju sez oblasti pa gradualizem a la Murglbaba. 

Gre namreč za patentirano asimptotsko alkimistično-kabalistično formulo oz. krivuljo, po kateri se oblast komunajzarof v Slovenistanu sledom naravnega razkrajanja države, medtem ko se vzporedno godi okamenitev sedimentov tekovin revolucije oz. pravih vrednot, postopoma neha v približno 871 milijonih let, kar bo koincidiralo s skoraj popolno ohladitivjo zemljinega jedra in hkratnim napihovanjem sonca, ki ob sestopu kompartije v svoj nadomestni topli objem sprejme srečno slovensko ljucvo. Grejt sakses, za popizdit.

Link

Ni komentarjev: