nedelja, 13. marec 2011

1132301 - zakaj kleptokamariljine "reforme" niso tisto ta pravo

[bigl]
Mislim pa, da ima tokrat Pahor prav. Reforme so potrebne, problem pri nas pa je, da ni soglasja za ničesar. Žal. Lep dan.

Bigl, prjatu moj, pri nas bi bilo bolj primeren stih "oropaj stoku, kupi koku...eee..kako, da kažem...eee...y bogamu kakšen dildo tudi".

Na spletnih straneh Financ že leta ne beremo in ne pišemo skoraj nič drugega kot to, da je treba to kloako od države, to moralno spako od družbe, to slozno dolino od skupnosti, ta plemenski komunistični fevd od skupnosti, fakin globoko in temeljito reformirati. O tem ni spora. Komunistični rak je treba iz zakonov te države temeljito, z natančnostjo švicarskega kirurga sina urarja, hehe, počistiti in postaviti na nove temelje poštenega družbenega deala, v katerem ni več "diktature KPS in diktature nezaslužene rente, v kao imenu proletarijata".

Ko Blondasta reče reforma se zgodi dvoje:

1. Eni smo takoj proti, ker iz konteksta in 65-letne komunajzer politprakse, ter predvsem iz vsebine predlogov jasno vidimo, da tu nea gre za reformo, pač pa za mutacijo komunajzarskega virusa, s katero skuša tovariš virus preživeti še več kot 20 na 45 padlage. Virus seveda pri tem nima niti najmanjšega namena odstopiti od svojega temeljnega bistva - cuzanja življenjskih sokov iz celic gostitelja v formi uživanja nezasluženih rent, čemur je denarna podstat eksproprijacija rezultatov dela tretjih, beri fašisto-komunajzer odvzem premoženja na silo s pomočjo state capture mehanizma.

in

2. Prične se nov cikel neštetih slovenistanskih jebe-lud-zbunjenog hepeningov, orgij miskonceptualnosti in podobnih stvari, kjer si dva za isto mizo prisegata, češ, oba sta za reformo, a seveda med sabo nimata niti ene same stične točke. In seveda je za reformo samo eden - tisti ki ga komunajzer-fašistična banda zajeda 20@45. 

Lahko temu jebeludzbunjenog absurdu rečemo tudi - vsak izmed obeh za mizo bi menjal v kontra smer, čeprav oba govorita o, na verbalni ravni enakih ciljih - "vzpostavitvi realnih, proračunsko vzdržnih razmerij v aspektu pokojniskega sistema". 

Kajti, pozor...komunajzer bi še več ukradel in plebsu še manj dal, da mu nategunska računica kao špila, oni drugi bi pa uredil tako, da se takoj preide na sistem, da kdor plača naj dobi rento, kdor pa ne, pa ne, s čimer je "vzdržnost" zagotovljena po temeljnem dizajnu. Sociala pa marš transparentno v proračun, da bo bob bob.

Če smem biti v svojem izrazu vulgarno ekspliciten, hehe, tu na forumu sem neštetokrat napisal, da seveda sem še kako za pokojninsko reformo (pa še za desetine drugih reform) in tudi povedal za kakšne in kako. Bistvo je pa odprava komunajzer rentarskega zajedanja in boljševiške nasilne uravnilovke v sferi ne le obvezne državno-pokojninske sheme in zdravstva, pač pa tudi iz davkov in odvsepovsod. Kajti preko tega kleptoboljševiškega mehanizma odtekajo penezi v lopovske ponore.

In iz tega je jasno zakaj sem proti tej komunajzarski arogantni sprdačini, ki ji upajo reči "reforma". To njihovo izživljanje nad nacijo je tipično gebelsovsko sranje: V etru se manipulativno načrtno proliferira oz. blasfemično skruni termine kot so reforma, v resnici je pa celotna igra namenjena temu:

1. Da se komunajzer virus tako modificira, da podaljša kučanizem, mramorijanstvo, mencingerijanstvo, kardeljizem, titoizem, staljinizem še neznano dolgo v bodočnost.

2. Da se nasilna boljevistična uravnilovka še nadaljuje.

3. Da se rentarjenje in krucialni jedrni del komunajzer doktrine (ki je seveda vsiljen oz velja samo za drhal, za folk, ki prihoduje iz dela, za rdeče neofevdalce in nomenklaturo pa de facto, spričo delovanja drugih mehanizmov, a bogami v veliki meri tudi po zakonu ne) nadaljuje. Da se komunajzer rentarjenju in podmizenju in karteliranju zrihta denarna podstat.

4. Da se iz pokojninske blagajne še vedno plačujejo nezaslužene rente in se PAYGo s tem še naprej zlorabi kot surogatni vir za socialo do oropanih delavcev, ki so delali v prejšnjem, violentno, disruptivno razpadlem in propadlem sistemu, ki drugače spada v proračun. In da je absurd še večji, pri tem se gre tako arogantno daleč, da se zamenja teze in se PAYGo celo obtoži, češ, da ga proračun dotira. Vemo tudi zakaj. Če z zakoni zrihtaš da se krade iz PAYGo, lahko tisto kar je zahvaljujoč temu še vedno na voljo v proračunu, pokradeš preko TvojihSvojih zemonskih kartel bratovščin in enelne bank, ki financirajo rdeče lopove. Direkt iz PAYGo pa ne moreš dati zemonskemu kartelu, to bi bilo preočitno kanede.

5. In kot zadnje, ma ne najmanj pomembno, hehe - abolirati hočejo krajo bibličnih razsežnosti, ki so jo v recentnih 20 letih že izvedli neposredno iz PAYGo a tudi s tem ko niso prejšno družbeno lastnino v primernem obsegu prenesli na PAYGo konto za plačilo pokojnin onim ki so v prejšnjem sistemu delali, ampak so jo skozi prihvatizacijo brezskrupulozno pokradli vrli rdeči baroni, komunajzer pajdaši, podporniki, člani iste bratovščine kot je Blondasta in njena TNT skupina, ki bi zdaj kao "reformirala". Abolirati in prikriti krajo bibličnih razsežnosti, ma tudi nadaljevati krasti na enak način naprej, tokrat z zakoni znova še bolj eksplicite podprto (poglabljanje state capture) in še bolj pokrito.

Če se namesto tega komunajzer-fašističnega natega na mizo postavi predlog prave poštene reforma, pri tem pa poskrbi za nedotakljivost že vplačanih kontribucij in zagotovi, da zakon ne posega za nazaj, bo še najbolj trda buča v državi brez težav razumela in podprla preprosto matematiko razlike v površini dveh štirikotnikov, enega izračunanega iz zmnožka števila mesecev kontribuiranja in višini kontribucije in drugega iz zmnožka višine rente in števila mesecev črpanja. Zlasti, če bo med obema jasna, transaprentna, komformna, linearna, nemaliciozna, nelopovska matematična preslikava, vzdolž vektorja narodove modrosti vsakega, ne-ponzi, ne-nategunskega, serioznega pokojninskega sistema "Kolikor kontribuiraš toliko fukaš", oz. za bolj občutljive želodčke: "Kolikor penezof - toliko muzke".

Štekamo zdaj zakaj je biti proti reformi Blondaste, ne le legitimno in častno dejanje, pač pa obveznost in dolžnost vsakega razumnika? 

Prevod za navijačke komunajzer-fašistične kamarilje - To kar predlagajo TNT & Blodasta niso reforme, ampak poskus betoniranja status quo lopovskega družbenega deala, ki je srž komunajzer lopovske đabalebaroške doktrine. 

Nečastnega in nepoštenega deala, v katerem najeba vedno zgolj in samo plebs, ki dela in ustvari vse kar imamo. Le da eni tega nea uspejo zapopasti, pa jih kamarilja populistično gebelsovsko potemkinovsko trivijalno vulgarno nategne, kao eto oni njih frit natepavajo za njihovo dobro. Češ, res je, da ti bomo v tej nategunski transakciji instantno ukradli 100 tisoč EUR, ma veseli se tovariš Janez Povprečnikof Slehernik, kajti Colariču bomo ukradli 10 milijonov. Povrhu je Colarič naš podpornik in član našega bracva. Grejt sakses, hehe. To, da bo en drug še bolj posiljen in oropan bi, tovariš Slehernik, moralo biti vir tvojega veselja, ne pa da se obremenjuješ ker boš delal do smrti in ker ti bomo ukradli 100 jurčkof.

Link

Ni komentarjev: