petek, 25. marec 2011

1150095 - za zaslepljence, ki vidijo "sovražno politiko" le pri Janši

[mrazzz]
Odgovor je jasen. Večina volilcev nas je upalo, da se je JJ od prejšnjih volitev česa naučil in bo končno začel voditi bolj normalno (beri manj sovražno) politiko. S pogromom nad predsednika države, je žal spet pokazal, da je stari dobri JJ, ki ne zbira sredstev in je pripravljen narediti marsikaj, da bi prišel in ohranil oblast. Ne trdim, da bi bila trenutna vlada sijajna, daleč od tega, ampak samo to, da bo volilec med dvema slabima opcijama, vedno izbral manj slabo.

Zaradi takšnih kot si ti, je Slovenija ta moment najbolj neperpektiven konec prsti in kamnja na planetu; zaradi takih nismo Republika Slovenija ampak Komunistična Đamahirija Absurdistan.

Pa poglejva:

1) Komunistični ultrardeči popadljivi taliban Turk izreče sprijeno trditev, ki jo tudi v Dantejevem devetem krogu štejejo za več kot samo črni humor, češ, ko jebe okostja in mumije živih zazidanih v rudniško jamo, ne bote vi men mazali Lik in Delo Kompartije, to je tretjerazredni dogodek, jaz grem na afeže orgijo komunajzer žena, ker to je neponovljiv prvorazredni dogodek, ki se godi samo enkrat vsako leto.

2) Komunistični ultrardeči popadljivi taliban Turk naroči Đakuzi Erlajnz in se v luksuzu odpravi v ultra-banana republiko BiH kjer se neki pači, da bi sebi malo dvignil rejting valda, ker Bosna je večini držav na svetu prioriteta št. 200: razn obisk-fukfehtarskemu Turku, ki ga kot komunajzer spako, povrhu z madežom oz. z velikim škandalom ki ga je naredil v UN, nikamor ne povabijo na obisk. Normalno, jebote! Veseli so ga pa zelo na Kubi, v Severni Koreji, morda pri Chavezu in tu se že počasi neha.

3) Komunistični ultrardeči popadljivi taliban Turk je bil prejel v prvem krogu podporo zgolj 12% prebivalstva kar je cca 14-15% volivcev, ki jim je bil prva spontan izbira. In se ni umaknil spričo dejstva, da je prva izbira samo za ultra-talibanske krvavordečkarje, ampak se je od nečastne volivne zakonodaje, ki so jo komunajzari spisali sebi v prid in volivne mašinerije Kompartije, ki vzgaja ofce dal izvoliti. Vsak normalen viteški ded se bi umaknil in nikdar več ne bi stopil na politični oder.

4) Komunistični ultrardeči popadljivi taliban Turk se je zlagal, da je o komunističnem terorističnem dogodku v Avstriji izvedel iz časopisov. Ko je Janševa SDS to razkrinkala, podčrtam - brezmadežno razkrinkala, pri tem pa je zraven bilo "zajetih" še nekaj nerelevantnih dokumentov, ki niso ravno del tega hepeninga, hehe, je komunistična mašinerija pograbila to slamco in začela udrihat po Janši, kot bi Turkova laž zaradi tega bila kaj manjša. To je tipičen slovenski jebe-lud-zbunjenog. Takšnim kot si ti pokaže Janša s prstom na Luno sirota pa gleda v prst in Janši signalizira, da ima črno za noktom. Dobro, jebogaalah, se je, al se ni zlagal tale tvoj Turk glede tega kje je izvedel za teroristični akt? Če so mu pa poslali poročilo. Torej?

5) Vam slepim prokomunajzarom in komunajzarom pomeni "voditi manj sovražno politiko" to, da so ljudje in Janša tolerantni do komunističnega zla oz. tiho o komunajzer zločinih, o komunajzer zlodelih, o komunajzer atentatih na dobre ljudi iz Negove in sosede Avstrijce, o komunajzer krajah hord komunističnih zemonskih mafijskih kartelov, o komunajzer nomenklaturnih spakah, ki se onegavijo s psi, o komunajzer spakah, ki državo in nacijo sramotijo s korupcijo sredi EU, o komunazjer spakah, ki v letu 2010 ulice poimenujejo po komunističnih mas-morilcih, o komunajzer spakah, ki kljubujejo Evropi in sramotijo nacijo z zavračanjem obsodbe komunizma tega najhušega izmed vseh fašizmov, o komunajzer spakah, ki odlikujejo udbaške teroriste in asasine, o komunajzer spakah, ki na kovancih namesto milijonov normalnih možnosti dajo zvjezdočko pod katero so izvensodno potolkli stotine tisoč in gor naslikajo komunajzer terorista, viđilanteja iz hoste, nacija pa gospodarsko hira, medtem ko se oni gredo svoj talibanski rdeči đihad, itd...

Če je kriterij "nesovražne politike" to, da človek ploska pasjejebcem, da ploska poveličevanju komunajzer mas-morilcev in to v letu 2011 več kot 70 let od pričetka krvavega komunističnega terorizma nad lastno nacijo, da ploska komunajzer spaki, ki zaničuje žive zaprte v jamo, da ploska lažljivemu agresivnemu komunajzer kao-prezidentu, ki se vede kot orto-ultra rdeči taliban, da ploska roparjem, lopovom, uzurpatorjem, ki so 99% nacije, ki prihoduje iz dela obsodili na 60+% harače od njih zaseženo pa dali lopovskim hordam NjihovihSvojih, potem je pač cela normalna poštena Slovenija sovražna. Ker nihče normalen ni nesovražen do pedofilov, pasjejebcev, morilcev, lopovov...

Če je to kriterij, potem smo čisto vsi razen Vas "sovražni" in, ja, ekolaaa, imate svoj izgovor, da boste večno lahko volili izključno za svoje komunajzer ikone. Sam, lepo prosim, ne mi tu kriliti z ročičkama, češ da niste bili za komunajzare, pač pa vas je eto Janševo "sovraštvo" v to pahnilo. Vi nič ne potrebujete Janše za to da vas pahne, vi ste prokomunajzarski kar po defaultu. Žabo namreč ni treba siliti v vodo. Dobro?
Oz. ali smo že slišali ono simpatično o punci ki kao ne bi: "pahn me pahn sicer bom sama padva", hehe.

Le vam zaslepljencem se na sceni oz. v vaših od agitpropa naspidanih in matastih hipofizah dogaja "Janševo sovraštvo". Vsi drugi lepo vidimi in to z Lune s prostim očesom, da po Sloveniji že 70 let razsaja komunistično sovraštvo, zarotništvo in gonja, zadnjih 25 let tudi proti Janši, ker si je pač sirota drznil, najprej v njihovih vrstah iskat participacijo na oblasti, potem pa javno biti oponent njim. 

Talibansko ekstremno ovraštvo žari ven iz Patria konstrukta, iz udrihanja jurišnikov tipa Karba, Miheljak in DrMarkeš in Spomenka, ki ustavlja desnico itd., sovrašvo puhti iz valjenja orožarskega greha na Janšo, čeprav dobro vemo, da sta šefa orožarskega trgovanja lahko bila samo Kučan in Drnovšek, Janša pa pač kot del državnega esatblishmenta, pač zraven, ker trgovala je država, sovraštvo žari iz gonje proti Janši na vsakem koraku in iz vseh dejanj in izjav komunajzer spak na vrhu države.

Janša je žrtev, ki ga sovraži komunajzer stroj. To, da njemu pri tem ni lepo in se otepa in bori in kontrira kolikor lahko, pa ni niti 1% sovraštva ki vsako mikrosekundo aterira na njega iz smeri komunajzer mašinerije sovraštva in hlastanja po večni kontinuitetni oblasti. Kaj, a jim naj ploska ob takšnen nenehnem sovražnem baražnem ognju po njemu. Naj se jim smehljaje zahvali za pozornost, ki so mu jo naklonili al ka?

Za zaključek...:

Shamanopedia:
Termin "sovraštvo", Naučimo se bratje in sestre, naučimo se pomena besede sovraštvo. Naučimo se v šnelkursu, tak da kar praktično vadimo.

Praktična vaja prva:

Situacija v perimetru 1:

Nad fojbo v Kočevskem rogu ob krvavem robu fojbe k tlem pritisne komunistični asasin Dubajić svojo prestrašeno žrtev. V desnici je nemška pištola. Usledi rutinski strel v zatilje, potem pa koljač z izurjenim rutiniranim takorekoč gibom, skoraj zgolgočaseno žrtev porine v brezno, z levico potegne po hlačah, da si obriše kri, z desnico pa brezglasno naredi gib "pripeljite naslednjega".

Vadimo: Sovraštvo je prišlo iz pištole, pištola iz roke, roka iz telesa, na vrhu telesa pa glava koljača, v glavi možgani, v možganih pa komunistično sovraštvo. V glavi pa tekovinsko sovraštvo. V glavi pa sovraštvo viđilantske hostne drhali do normalnosti, uspeha, sreče in življenja. Sovraštvo do zasebne lastnine, ki jo tovariš Sovraštvo najraje odvzame v znesku 60+%. Njegova luknja na mestu kjer bi morala biti duša je polna le, če drugim onemogoči uspeh, premoženje, srečo, veselje, življenje. Pač, komunistično sovraštvo. Po državi psirilna ravnilovka je najboljši tipični izraz komunističnega sovraštva. Eksproprijacija dohodka je eksplozija okusov komunističnega sovraštva lenih zajedalskih đabalebaroških rentarjev do uspešnih delovnih, sposobnih Slovencev.

Možne napačne interpretacije: Žrtev se ni tresla od strahu pred imanentno smrtjo, pač pa od sovraštva do komunističnega koljača. Nop! netočno!

Sicuacija v perimetru 2:

Na komunajzer pasji procesiji 70 let po pričetku komunajzer orgije na Kranjskem, ob nekšnem bizarnem razpadajočem betonskem spomeniku komunističnim klavcem iz prvega primera, se zbere galerija motencev, galerija frisov, kjer ne manjka pasjejebcev, roparjev, koruptivnih, in to leto specijalno celo oboroženih mladcef obtoženih s trofejnimi šmajserji iz ww2. Iz mikrofonov grmi, češ ne dajo tekovin, češ borba še traja, srepi pogledi polni sovraštva, grožnje in izzivanja so namenjeni preostali mlahavo apatični Sloveniji, ki doma sedi in tu pa tam kakšen tudi v neposrednem prenosu gleda tradicionalno orgijo zombijev, ki naciji od tam grozijo 7o let kasneje. Folku doma je neprijetno, v grlu jih stiska, nelagodje je očitno, grozijo jim, žugajo jim, grmijo nad njimi.

Vadimo: Sovraštvo je prišlo iz zvočnikov preko mikrofonov pred žnablami krvavo-rdečih zombijev, iz groženj, iz onih šmajserjev, iz srepih pogledov zbranih.

Možne napačne interpretacije: Ker niso pred TV sedeli in s solzico vzhičenja odobravali zombijevsko orgijo, so ravnali sovražno, zaradi njihovega sovraštva se bodo zombiji srdito zbirali na pasjih procesijah in grozili še tisočletja, doma zbrani, ki čutijo nelagodje ob zombijevskih orgijah, so krivi ker ni sprave, hehe. NOP! Napačno!

Link

Ni komentarjev: