sobota, 19. marec 2011

1141085 - Nemcov ga pa z izjavami o Slovenistanu pošteno biksa

Govoreč o korupciji v intervjuju za Delo, Nemcov izreče: "To bi bilo seveda mogoče dokazati samo s sodno preiskavo proti Putinu in Timčenku. V vsaki normalni državi, verjetno tudi Sloveniji (Na tej točki se komaj obdržim na stolu, hehe), bi jo sprožili takoj po objavi našega poročila..."

Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhahahahaha.... .urhghhahahahahah....uhuhuhuhu...eeheheheheh..aarg ahahahahahh...
...skratka, grohotom, prjatli moji, grohotom.

Evo recimo kako je videti isti stavek v dveh klasičnih SLO situacijah:

Povojni poboji

"To bi bilo seveda mogoče dokazati samo s sodno preiskavo proti KPS, ZKS, in vsem sukcesorskim in derivatnim zločinskim organizacijam, v katerih so ljudje, ki še danes poveličujejo in ščitijo morilce, ter naciji s svojih pasjih procesij vsako leto bolj grozijo, da ne dajo tekovin revolucije. V vsaki normalni državi, verjetno tudi Libiji, bi jo sprožili takoj po objavi našega poročila..."

Rop zemonskega kartela

"To bi bilo seveda mogoče dokazati samo s sodno preiskavo proti zemonskemu kartelu in vsem politikom, političnim bratovščinam, ki so se iz tega napajale ter državnim uslužbencem, ki so ta rop ne le dopustili, pač pa v njem sami tvorno sodelovali, ter lopovskemu početju celo skušali urediti avreolo nazi-interesa. V vsaki normalni državi, verjetno tudi Rusiji, bi jo sprožili takoj po objavi našega poročila..."..hehe.

Kako sem se sladko nasmejal, ko sem videl kako Boris Nemcov idealizira Komunistično Đamahirijo Slovenistan. Tudi mi imamo Putina, prjatu Boris, Putina, ki operira še bolj zakrinkano in ne pušča nikakršnih sledi (Za Putina je izjavil da za sabo ne pušča niukakršnih podpisov), a za razliko od Rusije, ki ima samo tajkunske oligarhične lopove in brezmejno korupcijo in plenjenje državnih korit, imamo mi povrhu tega še vedno tudi Staljina in Berijo in na desetine goebelsov in vsi oni in njihove bratovščine so neprekinjeno v sedlu že 65 let. Gospodarska puščava Mare communistae tranquillo in moralni razkroj, ki ju za sabo puščajo, pa postajata vse večja in vse bolj očitna.

Ne Boris, travca na slovenistanskem dvorišču ni bolj zelena, tebi se to le dozdeva. Ker si naivčina in idealist.

Link

Ni komentarjev: