četrtek, 24. marec 2011

1147659 - blamaža Dejana Karbe

Kakšna beda!
In kakšna beda od človeka mora biti ta Karba. Slabo govori angleško, ma to njega nič ne moti, on se kar odpravi v tujino proizvajati konstrukte, podtika policistu izjave, ki jih policist ni dal, konstruira, laže, muti...

Skratka, beda, da večje ne more biti.

PS

A pozabiti ne smemo nečesa. Da nekdo tako ravna, kot ravna obskurni Karba, mora biti bodisi hudo moten komunistični fanatik, bodisi plačanec, ki za denar kompartije izvaja pač neko agendo, no ja, lahko je tudi zgolj motenec. 

Najverjetneje pa gre za vse v kombinaciji. Fanatično sovraštvo komunajzarskega agitprop vojščaka do Janše in specialno plačilo ali kako drugačno nagrado kompartije, ki se financira podmizno, dano Karbi in društvu, da naj očrnijo oz. zlijejo gnojnico na edinega relevantnega tekmeca komunistom za oblast.

Največja beda so pa volivci, ki takšne primitivno in trivijalno prozorne svinjarije nagrajujejo na volitvah.

Normalen človek ne bi volil komunistov, niti če bi edina nasprotna opcija bila žveplena kislina, ki je povrhu dokazano vzela provizijo na Patria poslu, hehe.

Normalen človek bi rekel, Jap seveda je možno, da se je SDS tako kot KPS financirala podmizno; jap seveda ne dam roko v ogenj za Janšo, za koji kurac bi; ma takšne svinje, ki počnejo in konstruirajo to kar počnejo komunisti v tem Patria konstruktu, ne bi nikdar volil. Raje bi preskočil oboje, Janšo in njih. Če seveda bi Janši kaj dokazali. Ma jim nekak nea gre od rok. Stara komunazjer šega. Tudi v Dachau procesih niso mogli nikomur nič dokazati. Normalno. Če pa je šlo za komunistični konstrukt!

In ader vordz, četudi bi Janšo pravnomočno obsodili, normalen človek komunistov še vedno ne bi volil. Jasno?!

In vendarle, komunistek Mr Šik Špegli, je terjal koruptivne peneze in je bil posnet. Ufatlo ga z ročičkama v medu.

Janši pa zgolj na pamet malo očitajo, da je na neznanem kraju, ob neznanem času, z neznanimi osebami, ob neznanih okoliščinah, poskusil pričakovati domnevno provizijo v neznanem znesku od neznane osebe. Precej drugače, kali ni. Buuuuuuhahaha!

Komunistična zarota. Komunisti brez zarot ne morejo odkar obstajajo! Zarota, atentati, nočni in dnevni pokoli, podmizenje, konspiracija, velekraje pod krinko zakonitosti, nategi, prevare, potemkiranje, skratka, ena sama fakin big zarota! Jebite se bolniki, zginte na smetišče zgodovine in si tam z Berijo, Rankovićem, Hitlerjem in Dzerdzinskim igrajte svoj zarotniški maloumni poker.

Link

Ni komentarjev: