petek, 18. marec 2011

1139557 - recenzija izvrstne kolumne Simone Toplak, da bi še opice bolje upravljale ta Absurdistan

...Hkrati nas država prepričuje, da je treba povsod šparati in da naj zato sprejmemo pokojninsko reformo, da bomo konkurenčni.

(op.shaman: politićarska lopovska kamarilja nas prepričuje in ne država! Prijazna mamka na uradu za izdajanje osebnih izkaznic, je za mene država in ona mene nič ne prepričuje, nič mi ne grozi "komjunist vej or hajvej!", grozeče mene prepričuje komunistična politićarska mafija, ki bi rada dobila abolicijo za krajo dveh tisočletij, ki so jo nad sredstvi iz PAYGo že izvršili. Mafija, ki bi rada, da se njeno rentarsko-nasilnouravnilovsko orgijanje na enak način nadaljuje v nedogled. Ta mafija ni state, ta mafija se zgolj gre svoj state capture )

...Vrhunec cinizma. Ne vem, ali se je našim politikom in državi samo zmešalo, ali pa je to, kar počnejo, spet oprostite izrazu, zavesten kriminal.

(op.shaman: Vse kar počne ta kamarilja, je že davno prestopilo horizonte težkega kriminala. Zdaj pa krlilijo z ročicami, češ, kak je te njim hudo, ker je f toti deželi beseda "politik" postala kletvica. E pa, "postala" je že leta 1945 cca v juniju. Od takrat so ISTI na oblasti, pa eto velja za to besedo še vedno ISTO. Logično!)

... klientelno pumpanje javnega denarja, neumnosti, kot je tiskanje in pošiljanje zakonov, za vse skupaj gredo milijarde.

No further question Your Honor... hehe

...In to nas je pripeljalo tako daleč, da bi bili najbolj konkurenčni, če bi se pripojili Avstriji.

Hehe. Ko so iz banana republik v Afriki pregnali grde kolonialiste so na oblast prišli ljudožerci. Še nedavno tega smo brali in na TiVu gledali sposobnosti afriških kamarilj, v recimo Ruandi. 
V naših knjigah o komunistični slavni "polpretekli preteklosti", hehe, nam avstroogrsko slikajo kot temnico narodov. Če je temu tak, potem je to kar se nam Slovencem dogaja v lastni državi nekšna "Selektivna temnica 99% enega naroda", al kak? 

Par promilov komunajzer kamarilje in še nekaj promilov njihovih vazalov ima v komunistično temnico zaprt ves preostali narod. 

Oddaja Jelene Aščič na nacionalki je pokazala, da bi za 99% Slovencev, onih, ki živijo od svojega dela, bilo veliko bolje, če bi tu rulala avstrijska država, kajti samo to da od tam skopiramo zakonodajo v našem primeru ni dovolj. Ker je naša kamarilja mojster potemkinovskih nategunskih umetnosti. Konec koncev, dokaz za to je, da smo v EU, čeprav vsi vemo da so na oblasti komunisti, v zakonih pa boljševiška doktrina, v praksi pa antiprostotržno podmizno karteliranje. Skratka, naši komunajzari-potemkinofci so EU birokrate nategnili, ko malo deco. 

Ves čas v kontinuiteti od leta 1918 do danes bi nam bilo bolje, če AO ne bi razpadla. Celotno obdobje je obdobje izgubljenega časa. Najprej srbska unitaristična žandarmerija, potem pa komunistični fašistični škorenj in komunistična roparska mafija, ki lomasti še danes, ta članek pa to razgalja bolj eksplicite, kot katerikoli drug prej. Jap, Avstrija, O Država ti državasta, kje si! hehe & hehe.

...Ta je recimo spucala celo slovenski Hypo, kjer je bilo vse lepo in krasno, če bi verjeli Slovencem.

Avstrija, O Država ti državasta, kje si, da v banana đamahiriji s kartelnimi mafijami na oblasti red narediš?! 

...Klientelni interesi in kreditiranje boja za oblast, tako političnega kot gospodarskega, so kup naših podjetij in naše banke pripeljali na rob zloma.

Poudarim: Kreditiranja boja za oblast! Đabest kreditiranje s penezi ukradenimi podmizno! Bravo Simona. Bravo tisočkrat. To je fokalni hepening, ki teče ves čas! In to ni niti smešno niti nenevarno! To je fašizem! Najslabše vrste. Najnevarnejše vrste: Adijo svoboda!

...Država ne pomaga biznisu, ampak ga uničuje.

No further question Your Honor.. in... Bravo Simona!

...Prvič. Matjaž Kovačič, prvi človek NKBM, .... v politično banko politično imenovan, ...delal politične in klientelno interesne projekte,.... Če teh ne bi delal po naročilu politike, lobijev in v svojem lastnem interesu, ne bi bil direktor.

No further question Your Honor.

... Iz akcij države, ...., je razbrati, da je državi torej figo mar za varnost bank in stabilnost posla.

Nimajo oni pojma o čem ti govoriš. Oni mislijo, da je smisel življenja ležanje na plaži z dildom v torbici in bulmastifom na straži, ter seveda, da je razširjeni smisel življenja fotosešn v Washingtonu z nekšno Čukče-slovansko "Angleščino", s katero se s patetično bizarnim pačenjem ameriškemu državnemu sekretarju razlaga gluposti kot kakšen šolarček s tremo pred recitiranjem, eee.... "Ven Aj bikejm prajm munuster..."

...Banka je peskovnik, odlagališče zaslužnih kadrov, rudnik za klientelne apetite.

In ne samo The Banka, tisoče takih sinekurnih odlagališč imamo mi na gosto posejanih po celem perimetru. Vsak volivni krog vladanja, kot naravna ujma za sabo pusti nekaj novih odlagališč oz. nekaj taužent novih klijentelno-nepotističnih sine-kurcef da od tam cuzajo peneze namenjene maziljenju plačanih volivcev, maziljenje NjihovihSvojih nepotistično-klijentelističnih vazalov.

...Zadnjič sem o Sanaderju slišala zanimivo misel: ni največja težava, koliko so njegovi domnevno pokradli. Težava je, da so vse uničili, ljudi, podjetja, državo, politiko. Enako velja za Slovenijo.

Veš kaj Simona? Sanader je mala bebica za našo kamariljo. Samo naš zemonski kartel je snedel 5 milijard EUR. Potamalem! USe ima avreolo zakonitega. Antaćbl! O takšni nirvani-za-lopove lahko vaški kokošji tatič Sanader samo sanja. Revež se je moral pačiti z nekšnim utapljanjem ukradenih penezof v umetniška dela in "satiće". hehe, uboga para.

Daragoj Bog v nebesih in nekaj taužent postov na totem forumu so mi priče, da sem to konstatcijo izrekel nakajstokrat, zato mi sila imponira, da si to zapisala tudi ti. Kajti Ti Simona si čisto nekaj drugega. Jebeš ti forumsko pisunjenje, znan, ugleden žurnalist je ipak The Real Thing. 

Ostalim žurnalistom svetujem: Vzemite to konstatacijo in delajte žnjo kakor je naredila Simona. To delajte Njej v čast in spomin, hehe. Ajd, marš na delo!

Povzamimo esenco evangelija še enkrat: Ni najhuje to kar in koliko so ukradli, ni zares pomembno katerih 2000 ljudi je najpremožnejših v tej deželi, nekih 2000 bi vedno bilo, najhuje je, da so devastirali vse, gospodarstvo, moralo, ume, upanje, ...vse česar so se dotaknili, se je spremenilo v govno.

Ajde ti tam v kotu, DrMarkeš al kak se že pišeš, ajd piši zaj malo o tem na Simonin način!

...Škoda, ki jo ta država in politika povzročata bankam, gospodarstvu in ljudem, je neizmerna. Škoda, ki jo delata, je kriminal.

Ameeeeeeeeeeeeeeeeen!

PS

Frankl, pupi naj eden pukne par ljubčkov namesto mene. Zaradi mene jo lahko moški po njenem izboru ižljubi do pasu. Ampak, mora biti iskreno: Avanturisti ...eee...kako, da kažem...eeee...zaželeni. In dedi Financovnij, prosim brez vulgarnega duhovičenja tipa Petek je dan za...!

Link

Ni komentarjev: