petek, 25. marec 2011

1150307 - se bodo trenutni režimoljubci kaj naučili iz zgodovine

[mataj]
> [janezpizdek]
> Janša je žrtev, ki ga sovraži komunajzer stroj.

:))) Bogi Janez! Boga Urška! Srce mi krvavi zanju!

hehe. Normalno, da pri sinekurnemu ostrozobemu hladno-kovinskemu brezdušnemu koleščku komunajzarskega stroja ni iskati sočutja z Janšo in fer tretmaja za Janšo.
Saj ga vendarle ravno ta stroj nenehno kot stekla beštija napada.

PS

Je pa useglih zaskrbljujoče, da je Slovenija tudi topogledno narobe svet. Še naprej!

Nikjer na svetu se državljani s tako neznosno lahkostjo ne smejejo privoščljivo, ko fašistična hunta preganja njhovega sodržavljana in uprizarja Patria in druge konstrukte tipa one z grožnjo z državnim udarom, buuuuhaha. Izkaže se pa že na distanci desetih let, da so državni udar pripravljali komunisti, če jim ne bi uspelo s pomočjo konstrukta in zarote, ki so jo skovali.

Ker se celo vsi S.Korejci in vsi Kubanci recimo zavedajo, da je zgolj vprašanje časa, kdaj bodo tudi oni sami na vrsti, da jih požere noč, ali povozi fašistično-komunajzarski pendrek v kleti tajne politične policije fašisto-komunističnega režima, če ne zaradi drugega pa zato, ker je neko denuncijatorsko ali tajnopolicijsko sluzasto zmene vrglo oko na ritko njihove žene, hehe.

Jaz se Janševe nesreče ne veselim, ker se zavedam, da je zgolj vprašanje časa, kdaj se bo v fašistični komunajzer đamahiriji gesapovsko-udbaška kamarilja s svojimi spletnimi očesi in nevemkaterimiše motherfucker represivnimi ali karbastimi svinjarijami lotila morda tudi mene ali kakega drugega internet komentatorja.

Drug tak aspekt, ki me fascinira je, da ti in tebi podobni režimski ritolizci o sebi pogosto imate aspiracijo misliti, kot o nekšnih glorije vrednih svobodarskih junakih, puntarjih proti antinarodnemu zlodeju, ki bi leta 1941 bili med svobodarskimi uporniki, ki na ulicah reskirajo pišoč parole proti okupatorju.

Ne, režimoljubske sirote, vi bi bili vsi po vrsti sodelavci Gestapa. Ker režimoljubec je miselni guard, karakterna hiba oz. lastnost, privzgojena od fašisto režima in gonjena z nagnjenostjo režimu lizati anus in se udinjati voždom in avtoritetam, takrat onega režima in voždov, danes pa komunisto-fašističnega režima in vaših svetih voždov iz rdeče komunajzer prelature. Zato ste mi patetični, ker vi ne bi bili svobodarski anti-režimci, pač pa eni izmed prorežimcev. Milo rečeno! hehe. Kako tragikomično. Kako patetitčno.

Vi kar lepo ploskajte fašistokompartiji naprej v enakem tempu, ko preganja in podtika janšam. Doživeli boste zopet svoj Otok goli prej ali slej, brez skrbi. Zgodovina se ponavlja vsem onim, ki tendirajo pozabiti in ali relativizirati oz. celo pod predpražnik prikriti zločine oz. zlodela komunajzer organizacij. Vedite - ista kamarilja je še vedno v sedlu, ona ista, ki je nad fojbami streljala v zatilje in ona ista, ki je na dachauskih procesih konstruirala in ona ista, ki je na Otok Goli deportirala in ona ista, ki je za osamosvojitelji po deželi kot lovski pes sledila.

Link

Ni komentarjev: