sreda, 23. marec 2011

1145882 - napotki za Janšo, ko bo naslednje leto dobil še eno priložnost

Janševa predstava Slovenija 20: "Gre za skupnost, kjer bodo za vse veljala enaka pravila. Ko bomo to vzpostavili, bo vse ostalo prišlo samo od sebe, pravi Janša.

Dobro, Janez, dobro. Deal!

PS

Naj te spomnim, ko si nazadnje poiskusil, nisi kazal znakov gorečnosti za eliminacijo komunajzerizma iz zakonov, sistema, družbene zgradbe.

To je namreč prvi predpogoj za "skupnost, kjer bodo za vse veljala enaka pravila", oz. družbo enakih priložnosti za vse. Družbo brez nasilne boljševiške uravnilovke in reketiranja uspešnih povsod in v vsemu. Družbo brez podmizenja s ciljem okoriščanja iz državne skupnosklede. Družbo brez ultra-total-kartelnega orgijanja bratovščin, ki prisegajo na nazi-interes, v resnici se pa gredo umazan grabež iz žepov preobdavčenih davkozavezancev.

Štekamo, Janez? Nihče, ne pravoverni komunajzari, ne TvojiSvoji ne smejo imeti možnost rentariti na rezultatih dela poštenih ljudi. Niti pod izgovorom nazi interesa in še manj pod izgovorom jebene zlagane komunajzer-potemkinovske alibi solidarnosti.

Hint: Švica, Nemčija, Avstrija, Anglija, USA vam naj bodo za zgled, OK lahko tudi druge države, Čile, Skandinavija, ZAE, ni važno samo, da ni sistematičnega od državne represije podprtega kartelo-rentarjenja na plečih producentov dobrin in keša, ko boste pisali nove, nekomunajzer, nerentarske zakone.

In še nekaj je Janez, nasvet imam zate: Nikdar, niti v najbolj morastih sanjah, nikdar več ne lezi frit semuljićevski ulicotacaški viđilante drhali, sploh pa ne zato, ker si domišljaš, da si boš kupil njihovo naklonjenost. 

Naklonjenosti drhali, ki se nečastno-oportunistično bori za nezaslužene rente in nečastne parazitske družbene odnose, resen, pravi državnik ne potrebuje. Naklonjenost zgodovine je vse kar resen državnik potrebuje. Če pa tega politik ne šteka, naj se gre vreči v kravjo scalnico in si neha prizadevati za državniški položaj. Dobro?

Link

Ni komentarjev: