torek, 22. marec 2011

1144499 - eni pizdeki ne skontajo Thalerjevih rabot

[fibonaci]
Se mi zdi da preveč komentarjev gre v isto smer, toliko enoumja ni zdravo! Poglejmo to krožničarsko euromisijo z drugega vidika. Dokler Slovenci na zahod prodajamo šraufe in švasamo auspuhe je vse OK. Ko pa se nekdo hoče dvigniti na višji nivo ekonomije in prodajati znanje oz. iz njega izvirajoče storitve, takrat pa je takoj halo! Nekim Angležem gre takoj v nos, da bi neki trije napol in čisti Balkanci prodajali storitve, ki jih enako uspešno in za isti denar lahko tudi oni sami. Če gre za regulacijo bank gre dosti bolj za angleške kot naše banke, za to imajo dovolj svojih poslancev da opravijo to delo in še denar bo v končni fazi ostal doma. Teh sto jurjev, če bi ratalo, pa bi verjetno počasi priteklo v našo ekonomijo, najprej sivo potem pa tudi ostalo. Zoki je pač pogruntal kanal za črpanje denarja iz bolj v manj razvite. Saj to bi vsi radi, razlika je samo da on ni ostal pri besedah!

Tvoje izvajanje je seveda povsem zgrešeno in skregano z vsem kar sliši na ime demokracija in legalizem in poštenje. Če tak svetuješ svojim otrokom, jim boš prej ali slej v pržun nosil najljubšo hrano in čike.

Če bi Thaler bil v Bruslju, kot zasebnik/lobist, ki bi mu toti zakrinkani novinarji ponudili peneze, da "zlobira" neki na moralno dvomljiv način, bi o tem lahko debatirali kot o poslu svetovanja, če bi seveda to počel na zakonit način.

Thaler je MP EU parlamenta, katerega mandat dopušča samo eno: Po svojih najboljših močeh delovati v prid državljanov celotne EU, pri čemer je zaprisegel, da bo: Spoštoval zakone države iz katere prihaja, zakone države v kateri službuje in vsa pravila, norme in kodekse EU parlamenta in EU skupnosti. Ter povrhu še vse mednarodne zakone. Vse to je za mentalno uravnovešeno osebo itak samoumevno.

Za to nalogo ga državljani EU plačujemo 15k EUR neto, ima diplomatski status, uživa davčno izvzetje in to celo v Slovenistanu-Davkoabsurdistanu, ki vse druge svoje državljane cepi 60+% po načelu svetovnega prihodka, ima še vrsto ugodnosti tipa, plačano redno masažo, manikuro, pedikuro, frizuro, plačan redni fitnes, kup plačanih asistentov in asistentk, plačano članstvo v športnih klubih, plačana potovanja domov y bogamy kamorkoli, služben avto fully serviced, plačano stanovanje, plačano telefoniranje ter internetiranje, itd, kar je ekvivalent še dodatnih najmanj 21 jurčkov neto, razlaga oni dan HRT pred vstopom Hrčkof v EU, kar je v Sloveniji vse skupaj ekvivalent neverjetnih 90.000.- EUR mesečno bruto (DEVETDESETTISOČEURMESEČNOBRUTO) oziroma 1.080.000 EUR Bruto letno (ENMELJONOSEMDESETTISOČOJROTOFBRUTOLETNO). Sliši se grozno, a tak je to v državi ki onemu ki ima 36k neto zaseže še 54k oz. od . Ostav zbog Thalerja. Njemu - MP of EUP, kot že rečeno, dajo neto, ker bruto tam sploh nea ugotavljajo, manj je videti če rečemo 432k, hehe: "tax exempt", se temu učeno reče.

Seveda je naš tribun Thalerus Exemptus Carniolus privilegiran kasneje tudi pri pokojnini, saj so le te v Sloveniji za recimo Colariča, ki ima pol manjšo plačo od Thalerja spričo navzgor neomejenega reketa na strani reketiranja pa plača Colarič 12 tisoč reketa mesečno, kar je nekajkrat več kot plača Thaler v sklad EU parlamenta, pokojnina pa bo Colariču omejena na max 1700. Dočim Thalerju za obdobje parlamentiranja pač pripada kakih 12 taužent pokojnine na mesec neto, ki bistveno popravijo bedni slovenski limitirani sirotinjski minimum. Dva mandata v EU in imaš lahko kraljevsko rento, četudi si iz Bananistana-Absurdistana. Ker se ti s pobegom izpod komunističnega uravnilovskega škornja popravi povprečje jebiga, hehe. 

In tako dalje, privilegijev je u našega Thalerusa Exemptusa bilo kot v kakšni pravljici.

A vse to komunističnemu lopovu ni bilo dovolj, hotel je še X krat 100 taužent za vsak dvig roke v parlamentu.

Moralno dno. Moralna gniloba. In other words - komunajzer zlo, pač. In seveda neznaska sramota za Slovence. Tega ne pozabimo!

Zanimivo: "socialni demokrati" iz ex commie banana repuplik in ljudska stranka jodlarska. How fakin typical! How fakin predictable! Le zakaj nisem niti malo začuden?! In na tej točki lahko samo rečem - Kaj sem jaz vam govoril dedi in pupe moje, kaj sem vam govoril 5 let tu na forumi?

PS

Zavedaj se da je tvoje izvajanje zelo blizu tega: Thalerja ufatili pri dilanju s kanabisom in ecstasyjem. ti pa. "Dajte no nehat vsi enoumno komentirat. Nič hudega, ko jebe francosko lyonsko navezo, zakaj bi samo oni zalagali Bruselj s kanabisom in ecstasyjem, tudi Slovenci znamo nekaj več kot samo šravfe lifrat, te penezi bodo posredno pomagali Sloveniji. Sicer kot siva ekonomija in opran podzemni mafijski denar, a nam bo zato prej ali slej vsem bolje." hehe. Kako krasno! 

Link

Ni komentarjev: