petek, 18. marec 2011

1140751 - sinekurni gnoj Aljuš Pertinać, ki med službenim časom smradi po Facebooku, je dokazal, da je povrhu še popoln kreten

[jurehrvatic]
Javnega uslužbenca, ki med delovnim časom uporablj FB ali katero drugo socialno omrežje, je potrebno vreči na cesto. Naj gre v gospodarstvo, pa da ga potem vidimo koliko časa bo še na omenjenih omrežjih...

Ti Jure imaš kar prav. Toti pizdeki od naših državnih hlapcof, so zblojeni ko kurji drek, zamešali so vse piskrčke, pa tak tudi Pertinač nea ve, da je on v službi pri Simoni in ne obratno.

Jap, sinekurni junak Pertinač je največ o sebi povedal, ko je demonstriral, da ne razume da: Quod licet Iovi, non licet bovi.

Simona dela v zasebnem podjetju, in to kot žurnalist.

Vrhunski žurnalist, tako kot ga jaz razumem, mora biti predvsem čimbolj informiran, zato ves čas zbira informacije iz vseh možnih javnosti in javnih kotov in kotičkov, včasih mora tudi kopati da pride do njih in tako v tem smislu. 

O lenih, po riti se praskajočih, sinekurnih, nesposobnih, inkapacitivnih, insuficijentnih opicah iz državne uprave, ki jih je tja naplavilo, ker so NjihoviSvoji "na vladi", pa mora vesten žurnalist, ki mu ni vseeno za demokracijo in civliziranost družbe, ali pa bi zgolj rad objavil zanimive informacije za svoje bralstvo, nenehno preverjati stanje v perimetru in kakovost servisa, ki ga državljani polučimo za davko-paradavke. Od pertinačev. Naših hlapcef pertinačef. 

Zato bi Simona bila hudo zaostal telebanček, če svojega profila na Fejsu ne bi imela in če tam ne bi kolikor ji čas dovoljuje pisala in če tam ne bi kolikor ji čas dovoljuje tudi brala itd. Isto zaradi mene lahko velja za Pertinača. V privat cajtu, s privat računalnika.

Poleg tega zasebni lastnik Financ, preko svojega zaupnika Franklsteina Simoni alocira cilje in naloge, ki jih ima doseči. Doseže -> plača=X, ne doseže -> plača = X-y%(X) alpa odpoved. Kruto, a drugače nea more biti. Možno je sicer tudi, da so Simonine oke zelo všeč Franklnu, pa ni do nje tak strog, kto recimo do Novice, ma ne verjamem, da lastnik Franklu zato daja kake popuste in odpustke. In povrhu vsega, ka te to boli kurac totega sinekurca Pertinača?

Če je Frankl kontent s Simoninim delom in je zasebni kapitalist kontent sez Franklsteinovim učinkom, potem se tovariš Pertinač lahko frit vgrizne, da si olajša eventuelne bolečine, ki mu jih očitno povzroča nekšna posesivno-obsesivna udbo-gestapovitistična motnja. Sicer pa, stop, dajmo najprej preverit - a je totemu Pertinaču kdo povedal, da UDBA uradno več nea more Simono pretepst na Bethovnovi? Mislim, dedi moji, če tipo tega še nea ve, se jaz sez njim nimam kaj pogovarjat, anede?

Če pa Simona, Frankl, jaz, nejmit drugi državljani Slovenistana, ki plačujemo totega našega hlapca Pertinača, da nam dela pr naš hiš, nismo kontent s tem, da pizdek od tovariša Pertinača za naše peneze na svoji sinekuri preko nekšnega Fejsbuka žali državljanko in žurnalistko in damo Simono, ker očitno na svojem sinekurnem postu ima neznano veliko časa, potem mu jaz še enkrat ponovim: Quod licet Simona, non licet sinecur Simianus Pertinacius.

PS jebotealah, pa toti naši državni sinekurci so veliko večji teater absurda, kot jaz znam zapisati, hehe.

Link

Ni komentarjev: