torek, 29. marec 2011

1154923 - eni tovariši pizdeki še kar podpirajo klavca Gadafija

[lepaAnka]
Neverjetno, kako eni tukajle podpirate Gadafija! Prase, ki strelja na lastno ljudstvo! Je pa poslednji neuvrščenec in našim je to tako všeč:
Borat je bil v dveh letih kar 4x pri njem na obisku. Na enem je bil gost pri praznovanju Gadafijeve 41-letnice revolucije.

Ogaba!

Bravo lepotička. Natančno tako!

PS 

Naše fašistične oblastne spake in spačeni osiroteli umi dela našega ljucva, ki že 20@45 nečastno in sramotno tolerira in celo proaktivno voli komunistično fašistično kamariljo podobnega soja kot je komunistov večni frend Ghadafi, saj tota naša de facto, kot si pravilno izpostavila zelo rada prijateljuje s fašističnimi diktatorskim spakami in obskurneži tipa Ghadafi, očitno ne moti ko "nekje tam malo naprej po globusu" satanska kreatura perverzno in arogantno zlorabi resurse v lasti ljudstva, da taisto ljudstvo bombardira, kolje, posiljuje, pretepa, mrcvari. In zakaj, za koji kurac, v imenu česa?! Jahh, zato, da se obdrži na oblasti. To je kao legitimno?! In tu pri nas jih ne manjka takih, ki menijo, da je v imenu obstanka na oblasti dopustno vse, sicer ne bi podmizno financirali kontinuiteto rdeče oblasti in v ta namen organizirali plenjenje bibličnih razsežnosti, proaktivno celo koordinirano po kamarilji (Ivek Čistokisični je to v kamere povedal!) po raznih zemonskih seansah bratovščine kleptoidov.

To nam razkriva naravo naših spak, onih par promilov fašistov, ki nam vladajo, nam svoje boljševistično lopovsko-rentarsko uravnilovsko eksproprijacijsko govno vsiljujejo in nas na razne načine terorizirajo že 70 let in onih 550 tisoč spak, ki to kamariljo tudi preračunljivo, a povečini po ovčje-butalsko nerezonsko podpirajo.

Sramota in sprevrženo do amena! Eno samo ogabno fritzlovstvo puhti vun iz teh izjav v podporo Ghadafiju. Češ, ka te koji kurac Amere briga, da Fritzl svojo hčerko posiljuje f kleti, saj je "njegova" in v notranjost njegove kleti se nišče nea sme vmešavat. 

Sram vas je lahko vse, ki to počnete, pizdeki zblojeni fritzlovski!

PPS 

Spominiti in opomniti hočem vse pizdeke, ki tako pisunijo v podporo Ghadafiju, da so taisti pizdeki, pa še najbolj ravno oni, leta 1991, ko smo mi s svojo aspiracijo po svobodi stali naproti Jugo soldateski, ki je izzivajoče in grozeče nadletavala in raketirala Slovenijo in nam asfalt uničevala s svojimi tanki, da smo in (1) Zase terjali pravico do boja za svobodo in do eliminacije nadvlade ter parazitiziranja iz Beograda in (2) od USA/NATO/Zahoda pričakovali, da nas podprejo in če je treba tudi intervenirajo (kasneje ko so Ameri intervenirali, ker se je Srbom strgalo v Sarajevu; Srebrenici in na Kosovu, smo to vsi odobravali). A zdaj, ko je drugo ljudstvo pod baražnim ognjem Satana, katerega oblastne pravice ne obstajajo, če pomeni to, da so ljudstvu škodljive, ali v nasprotju z voljo ljudstva, pa se obnašate eni pizdeki kot tazadnje fritzlovske svinje. In to zakaj? 

Jahh, iz konteksta in komentarjev sklepam, da zato, ker imate v hipofize in DNK vgrajen patološki neselektiven antimaerikanizem, ki je očitno ideološko pogojen, saj so vas 70 let izpostavljali strupenim kontaminatom komunizma, v katerem so USA prikazane kot nekšen pijemont antikomunizma in "neoliberalizma" karkolože to naj bi bilo, kar je v vaših umih seveda največje zlo, v imenu boja proti temu pa je celo fritzlovstvo dopuščeno. In celo poniglavost in pritlehnost in skrajni primitivizem.

Ja, nihče normalen ni za Amere kot svetovne policaje, ki počnejo vse tisto sranje, ki smo ga oz. kakor smo ga videli v Iraku, ja Ameri so oportunistični prešiči svoje vrste, Ja Ameri sami imajo težave s fašistoiziranostjo in odtujenostjo oz. nevarno izštekanostjo državnega aparata, ma Ghadafi in pred njim Husein so de facto Satanova deca krvavih rok, strgana s ketne, ki ne zaslužijo da vladajo in pika. Kdor po svojemu ljudstvu strelja je adijo, Ameri gor ali dol.

In če libijski narod hoče da teroristična obskurna spaka Ghadafi izgine na smetišče zgodovine, kakor je tudi romunsko ljudstvo svoj čas terjalo glede Čaušeskuja, slovensko pa žal ni imelo jajc alpa zgolj nismo premogli dovolj čistega bistrega uma, potem je motivacija Amerov pri tem ko pomaga preprečevati nasilje nad ljudstvom, pač docela nepomembna.

Konec-koncev, dober orijentir za vse vas dezorijentirane begavčke je to, sez Lune s prostim okam vidno dejstvo: 

Tudi prej so Ameri imeli enake naftne interese v Libiji, že desetletja pravzaprav, pa niso napadli Libije nikoli za brezveze iz čistega miru. Ergo, to pomeni, da če oblast v Libiji ne bi bila nasilna do ljudstva, potem UN ne hi reagirale in Ameri in NATO (Torej tudi mi, jebovas butalce!) in EU ne bi intervenirali, pa četudi je vsem jasno, da tam ni bila ravno demokracija.

Interveniramo pa zaradi najmanj dveh zadev: (1)Ker imamo konkretne probleme, ki pljusknejo k nam, če ta eskalacija in vojna obstajajo in (2)zato, ker normalen svet fritzlov pač ne tolerirara in ne stoji križemrok, ko vidi v soseščini fritlovstvo v teku. In še nekaj je, sosedu in sočloveku v stiski, ki kliče na pomoč se pomaga. Ne pa to kar počnete eni, ploskate nasilniku, ki ravnokar pretepa ženo, ter pljuvate po dedu, ki je nasilnika žvajznil, da tudi nasilnik začuti kako zgleda ko jih faše po pički.

Link

Ni komentarjev: