petek, 25. marec 2011

1150562 - komunajzerfili pri Janši gladko "pozabljajo" ne temelj pravne kulture, namreč presumpcijo nedolžnosti do dokaza krivde

[čarli]
... Če nekdo podpira nekoga, ki je trgoval z orožjem in je dokazano kriminalec potem ima isto zamešane pojme o tem kaj je prav in kaj je narobe.

Ka teeeeeeee? Kje je že bila objavljena pravnomočna sodba o tem, da je Janša storil nekaj iz česar sledi, da je "dokazano kriminalec"? Pa prosim brez sranja. Kratek strejt odgovor kje je to objavljeno in katero sodišče je izdalo to sodbo in v katerem pržunu Janša sedi.

Dalje:

Janša je bil minister v vladi države na vrhu katere je sedel predsednik Kučan in šef vlade bil Drnovšek in kup ministrov sodelovalo v odločitvah o trgovanju z orožjem in ta in takšna država je trgovala z orožjem. DRŽAVA! Kar počne približno 200 držav na svetu. Trgovina z orožjem per se avtomatično ni kriminal.

Ergo, gremo nazaj na že postavljeno vprašanje: Kje, po katerem sodišču je Janša bil obsojen za krminalna dejanja, recimo krajo keša iz Njavrovih torb, hehe, v zvezi s čimerkoli ne le v zvezi z trgovino z orožjem. Pa spet čisto kratek odgovor, prosim.

Ko pa se bo to zgodilo, bom jaz brez težav prvi, ki bo zapisal - Jap, mea culpa napačno sem ocenil, Janša je bil pravnomočno obsojen, torej je kriminalec.

Do takrat si pridržujem pravico s svojo glavo mislit in temeljem DOKAZANE zločinskosti komunistične beštije (Stotisoči trupel je fakin velik dokaz in 60% haračev je tudi fakin velik dokaz lopovskosti in nasilna stejt kepčr podprta uravnilovka in eksproprijacija in poročilo računskega sodišča o preplačanih AC je prav tako fakin velik dokaz o lopovskoski komunajzer mafije in kamarilje vobče) verjeti, da imamo tu opraviti le in zgolj z gonjo proti relevantni opoziciji komunajzer beštiji. 

Realno ali zgolj iz nerodnosti ta kamarilja Janšo ne uspe obsoditi, četudi si srdito prizadeva že skoraj četrt stoletja, pa ni niti malo važno zakaj jim ne uspe, važno je da zdaj ima cela zadeva zgolj vsebino in status gonje. In iz tega da ga dolžijo "suma poskusa neznanega zločina, na neznanem kraju ob neznanem času z neznanimi kompanjoni na neznan način, itd, je meni videti, da nič ne bo dokazano in da je cilj zgolj kriminaliziranje čim dalj časa. Eksploatacija konstrukta pri srditem hlastanju po oblasti s strani fašistične mafijske komunistične kamarilje.
Saj veš kak so govorili Llorca, oni (fašisti) so meni dokaz Janševe nedolžnosti. Oni in njihova dejanja in doktrina in zarotniška politpraksa.

Je pa vseeno zanimivo, da kar naprej gonite eno in isto o nedolžnosti jj. In pol se sprašujete zakaj levi komunisti opravičujejo zločine med in po 2. SV. Oboji imate oprane glave. Problem je samo v tem, da se tega še ne zavedate;)

Ne ti men realtivizirat, pizdek. Jaz presumpcijo nedolžnosit gonim tudi v zvezi s teboj in Kučanom in Ribičičem in še z vseh 2 074 000 Slovencev. Jel to jasno? To je temelj legalizma in demokracije. Halooooo? Anybody home?!

In ta presumpcija nedolžnosti velja seveda tudi za Janšo. Le zakaj pa ravno za njega ne bi? Ker si ti jezen na njega, al ka? Če ti veš, da je storil zločin in če te to dovolj tišči, idi na policijo in podaj ovadbo: Bojda je to po zakonu celo tvoja dolžnost. Ajde, sikter, kaj čakaš! Če imaš dokaz, velja enako.

Jaz, kot že rečeno ne vem nič o tem, da je Janša storil kakšno kaznivo dejanje, čeprav lahko špekulirma kolikor hočeš o tem ali bi bilo to možno. Zato mu kot sodržavljanu puščam nedtaknjeno pravico presumpcije nedolžnosit, navkljub milijonu rekla-kazala, ki jih o njemu nenehno beremo. Kaj praviš ti na to? Kakšna je recimo razlika med teboj in pizdeki, ki so tekom celotne zgodovine človeštva koga po krivem obdolžili, ga zvlekli iz hiše in na licu mesta linčali ali ustreili? SA horde v nazi Nemčiji. Komunajzari v vsej svoji zgodovini zločinov na Slovenskem od 1941 dos edaj. In podobni linčarji. Je to presumpcija nedolžnosti in vladavina prava? Kratek odgovor, prosim.

Je to presumpcija nedolžnosti, da Popovića zaprejo za en mesec, potem pa: Upsss, smo se samo maljo hecalji!

In ja, še tisočič, ja, Janše apriprno ne zagovarjam, nič ne trdim, češ da je nemogoče, da bi podmizil, ma jebo vas alah dokažite mu že, če ste tak potrebni njegove eksekucije oz. njegove, kot trdite zločinske krvi, dokažite, pravni sistem naj naredi svoje, pa gremo naprej. Komu bi bilo žal obsojenega kriminalca in zakaj?

Link

Ni komentarjev: