sreda, 9. marec 2011

1128492 - kam koga emigrirati

[FIN-349068]
Slovenija je v k....! To je dejstvo, najbolje da emigriramo, in nastala bo lepa oaza narave!!!!!!!!!!

Podpiram predlog posameznika, da ne rečem poedinca z nickom FIN-349068.
Državljani y bogamy občani tudy, navihani in obični, se naj na izpraznitev rezervata organizirajo kot sledi:

1) Tovariš Murglbaba, celotna glavna prelatura avtokefalne cerkve KURAC y uže rukovodstvo na čelu s tovarišem Sluzoidovičem - maršruta: Brnik-Frankfurt-Pyongyang.

2) 30 taužent murglbabinih razbojnikov-rdečebaronskih-tajkunof - maršruta: Brnik-Frankfurt-Bejijing. Vođa puta: Don Zzocci. Šifra: Kdor preživi kitajski legislativni odnos do gospodarskega kriminala, beri - od kitajskih kompartijskih mafijskih bosov ni zdravo krasti, bo potrjen kot odličen komunistični bizinesman slovenistanske kučanovske šole, kdor ne, bo pač odličen za rezervne dele kakorhitro mu presodijo. Oprosti, tovariš German, tudi ti si tajkun.

3) Preostalih cca 520 taužent poedincef, ki se ne morejo upreti glasovanju ZA RENTARJENJE na račun drugih - maršruta: Brnik-Frankfurt-Habana. Tam jim bo El Comandante postregel z njim idealnim sistemom. Dodatna informacija: Vrtičkarjenje je v Habani v razcvetu.

4) 650 taužent zapriseženih volivnih abstinentov - maršruta: Brnik-Frankfurt-Amsterdam. Dritto v najbližji caffe na travco. Kakorhitro so primerno zakajeni, se naj prične festival zrele debate na temo "Stari, usi modeli so glih, tele Gantarjevi nam usaj Metelkovo ne dirajo". Vodjo na potovanju določi Gustl izbirajoč med finalisti usegliharske lige prvakof na forumu Financ.

5) 500 taužent onih, ki volijo, ma ne komunajzerizem in rentarjenje, pa seveda edina možna maršruta: Brnik-Pariz-JFK New York, od tam pa valda da v kakšno izmed svetovnih ufiladelfij. Šifra: Ko vas jebe, ako vam ni dišal pravoverni alpa vsaj polpravoverni skupnoskledarski komunajzerizem v Slovenistanu, evo končno lahko idete v Ufiladelfiju. Bre!

6) Deca: S starši, valda. Ako, oz. koder jih še imajo v oblasti, pa se eto mora, jebiga, hehe.

7) Tovarš Crnkovič, tovariš DrMiheljak, tovariš DrMarkeš, tov. DrMencinger, tov. DrMramor, in podobni - maršruta: Brnik-Frankfurt-Pyongyang. Šifra: Kuba je za njih preliberalna, nije bre svaka levakarska pisunska ofca Hemingway. Oz. kot bi maestro sam rekel, hehe, sort of: "Nič se jih ne tiče, da se bi morali naučiti pisati, naj kar mislijo, da se dobri pisci kar rodijo takšni".

8) Tovarišica Spomenka - maršruta: Brnik-Grosuplje-po lastni izbiri na desno naprej od Koščakovga hriba.

9) Tovarišica Miša in ansambul Sestre - maršruta; Brnik-kraj naslednje prireditve za pesem Evrovizije. Kultura je nam Slovencem ipak pomembna, kanede.

10) Tovarišica Fata Higijenićarević - maršruta: Kamra za odložit delovna sredstva, ugasnit luč v Slovenistanu - poslej novemu rezervatu brez ljucva -> v državo EU po lastni izbiri. Šifra: "Fato, bona ne boj se, ima posla zate povsod v EU."

Link

Ni komentarjev: