torek, 22. marec 2011

1144797 - zunanjepolitični učinki komunajzerskega kovanca (in komunajzer evroposranca)

Tako je.
Sporočilo v novicah na treh nacionalnih televizijah iz soseščine, hrvaški (v prajmtajm!), italijanski (skoraj cel dan grmijo to bizarno novico!) in avstrijski (pozno zvečer v novicah) glede kovanca, je približo isto. "Namesto, da bi na kovanec dali kaj, kar poveličuje 20 let samostojnosti, so na kovanec dali komunistično zvezdo in poveljnika Titove gerilske vojske". Taljanci so dodali še ta stavek: "...namesto da bi proslavili konec komunizma, s kovancem poveličujejo komunizem." 

Hrvat pa še to: "...in ta kovanec je poslej validno plačilno sredsvo. V Evropi! Pa i šire". Ne, ne hecam se, dobesedno tak je poročevalec rekel. In ader wordz - delajo se norca iz nas. Oziroma, iz nas se norca dela in nas pred celim svetom sramoti naša kompartijska kamarilja.

Seveda je k lepoti in zgodovinskosti včerajšnjega dne ter "ugledu" našega podalpskega rdečega raja, tvorno prispeval tudi filemček, v katerem razturava "Mister Špegli za umret". Oz. "Mister quarter invoice". Oz. "Mr Hudredthousands4amandment". oz. "Mr Godblessyou". oc. "Mr Goodstart".

Na zdravje Absurdokomunajzeristan, pizdatimaterina!

PS Zdaj pa počakajmo da se Taljanci danes opasuljijo in povežejo zvjezdočko na kovancu in zavrnitev obsodbe komunizma. To bo spet cel dan grmelo. In prav je tako. Da je z nami nekaj hudo narobe, bomo pač izvedeli tako, da bodo vsi okrog nas izražali zgražanje, nam pa nič jasen kaj je narobe. hehe. Tudi sicer se najbolj pogosto tak izve, da je člouk fkurcu.

Link

Ni komentarjev: