torek, 1. januar 2013

1940880 - kdo so ugledni novinarji

Menim sicer, da tranzicijska levica nima več na voljo dovolj učinkovitih vzvodov za preprečitev privatizacije. Prek profesorjev ekonomije in politologije ter uglednih novinarjev bo sicer opozarjala, da je to zlom slovenske finančne hrbtenice.

Brez zamere, Uroš, a mene živo zanima kateri so to slovenski ugledni novinarji?
Jaz od uglednih slovenskih novinarjev poznam samo Frankla in par ne toliko kot Pero karizmatičnih drugih novinarjev s Financ - časnika, ki ni pod vplivom domače partitokleptomanske politike, novinarji Financ, ki izpolnjujejo kriterij "ugledni novinar", pa odprodaji državno-udbaških kolhozov ne nasprotujejo. Normalno! Kako sicer se bi jim smelo reči ugledni, če bi pa gagali isto kot vsa preostala dolgočsno enobarvna rdeča ovčja večina slovenskega kobajagi žurnalizma.

No ja, v nekaterih srčkih in hipofizah, nekaterih novinarjev Financ, so efdeve in podobne valilnice boljševiško-poklicnonlevičarske pameti, pustile dovolj devastacije, da jim niti popolna svoboda, ki jim jo pušča Bonnier, ne pomaga do popolne osvoboditve od pošastne komunajzer miselnosti nekoč implantirane jim v ume in od okužbe, ki so ji v interakcijah s kolegi in političnimi strankami, v katerih so člani, izpostavljeni dnevno.

Vse ostalo v Sloveniji je bodisi brezlično pisunstvo, bodisi nekakšna aparatčik-režimska sodrga, ki novinarstvo razume kot dolžnost in misijo komunistično ideološkega nabijanja noč in dan, ter se petelinijo, da so levičarji™, kot bi to bilo nekaj s čimer se bi človek hvalil (Zamislite si, da bi klinično na psihijatriji dijagnosticiran kleptoman alpa piroman stopil pred vas in se ponosno potolkel po prsih rekoč "Sem piroman in sem na to ponosen", hehe. Kaj je tu za bit ponosen, bogtenimarad, v redu, bolan si, pomilujemo te, ma ponosen ti pa na to res ni treba bit.). Skratka, ideološko enobarvno enoumni nabijači pisuni, Mićo jih je pa zgodovinsko genijalno poimenoval PoklicniLevičarji™.

Daj, majketi, mene res zanima kdo je tebi ugledni novinar med temi poklicnimi BojdaLevičarji™, kajti oni so edini, ki nasprotujejo privatizaciji kolhozov in drugih kaljektivističnih temeljev državnega tovarišijsko usmerjanega planskega kapitalizma v rokah partitokleptokamarilje. Pri čemer je "plan", ki ga izvajajo izključno na liniji, kako zrihtati črne fonde za stranko in svojo klijentelo.

Link

Ni komentarjev: