ponedeljek, 28. januar 2013

1984128 - kaj Lukšićašenko sporoča s svojim laprdanjem o "ukradeni državi"

Prav neverjetna in absurdna že je ta komunistična aroganca in poskus redherring spina, da se s prstom pokaže na druge, češ, da so ukradli državo. Točneje - pravilen izraz je ugrabili in v svojo komunisto-gulag-fritzlovsko klet zaprli državo.

Lukšič s tem izraža skrajno nespoštovanje in podcenjevanje naroda in narodove pameti, saj je s stavkom, ki aludira, da so državo ugrabili neki drugi fantomski bolj ali manj zlodeji, narodu izrekel naslednje: "Imam vas za popolne bebce, ki nimate dovolj uma, da bi videli, da smo državo ugrabili in jo v našo komunistično fritzlovsko gulagovsko klet zaprli mi komunjare, zato vam bom izi podtaknil prozorno mudologijo, da je to storil nekdo drug, kobajagi neki fantomski neoliberali."

Lukšič računa, da je narod glup ko kurac, pa ne bo skontal, da so, de fakin facto, edini kandidati za ugrabitelje države on in njegovi komunistični pajdaši, saj narodu Lukšič in Lukšičeva komunistična pajdaška kamarilja rulajo že 22@45™, ter, da so vsi kleptotajkuni Lukšičevi rdečebaronski pajdaši iz vrst rdeče komunističnofašistične kučanovske nomenklaturne kamarilje.

V povzetku, Lukšič računa, da, če dovolj dolgo ponavlja gebelsovski spin, bo narod tako glup, da bo nasedel in verjel, da so državo ugrabili in jo gospodarsko in moralno devastirali ubogi irelevantni komunistični vazal Kangler iz neke roftarske vukojebine pri Mariboru, al iz kje je in prav tako tragikomični komunajzer pajdaš Janša, ki skupaj žnjimi veselo vzakonja reketarsko-plenilske pokojninske režime, Janša, ki je ipak, roko na srce, "vladal" en sam mandat pa še to s komunisti in komunističnimi vazali v koaliciji, tega drugega mandata, pa ne bo doigral do konca, nje™, in roko na srce, ko je vladal v prejšnjem mandatu, je državi šlo najboljše v vsej zgodovini Slovenstva oz slovenske državnosti. 

Jaz se ne morem načuditi tej komunistični aroganci in nesramnosti, še bolj me pa šokira to brezsramno podcenjevanje temeljne kmečke pameti naroda. Lukšičevemu spinovskemu mudološkemu regdherringovkemu prstokazanju lahko nasedejo samo gliste, nekateri črvi, redki polži in podobna ganglijsko insuficientno opremeljena bitja brez možganov.

PS
Ker ta narod ni imel jajc primerno jebati mater komunistični beštiji, ker mu je leta 1945 ugrabila državo, osebne svoboščine in demokracijo in gospodarski napredek, in to narodovo državo zaprla v komunistični ideološki fritzlovski gulag, se zdaj komunistična beštija dela norca in s prstom kaže na patetičnega bizarneža Kanglerja in na Janšo, češ, da so oni ukradli državo, medtem se pa po državi prosto sprehajajo raznorazni rdeči lopovi, ki so nam samo na AC križu s pomočjo atributov ugrabljene države ukradli najmanj 2,2 milijarde, ter preko davkoprispevkovnih reketov najmanj 20 milijard, in zdaj preko komunističnega pokojninskega sistem disruptivno v enem cugu še najmanj 100 milijard v prihodnjih 40 let. Veliko si upa ta tovariš Lukšičašenko, veliko si upa, ni kaj. The Narod™ je resda videti ena taka glupa amorfna masa, ma ko narod skuži bistvo zajeba, potem se po državi godi čaušeskovanje in podobne narodne šege brdovitega nam Balkana. 

Tovarišu Lukšičašenku vnaprej čestitam in zahvaljujem, če mu z njegovo brezsramno aroganco in ogabnim podcenjevanjem intelekta naroda uspe narodu darovati zapoznelo čaušeskizacijo. Če mu uspe, bo on za svobodo tega ljucva akcidentno in nenamerno, nerodno celo, hehe, naredil več, kot vsi borci za svobodo v vsej zgodovini tega naroda. Kdo ve, mogoče bo celo obžaloval svojo nesramnost in aroganco. Nje™?!

Link

Ni komentarjev: