četrtek, 10. januar 2013

1952059 - o najnovejši gonji prek KPK

In kam naprej misliš, da bomo prišli?
Jaz sicer nimam nič proti, da Janša odstopi, najraje bi videl, da odstopijo čisto vsa klepto-firitzlovska in reketarsko-rentarska govna, ki so se kadarkoli udeležila ene sekunde aktivne politike, v vsej politični zgodovini Slovenstva, števši od današnjega dne pa tja nazaj do cca 22@45™ v preteklost, odstopijo kdor je na funkciji, pa odkorakajo na smetišče zgodovine. In an orderly fashion. Na čelu kolone Kučan, na začelju pa Janša, ki koraka v družbi z Virantom in Šušteršičem.

Nimam problema s tem, nimam pa vtisa, da vsi vi, ki tako hrepenite po tem, da bi odstopil baš Janša in ki ste nervozni vsakič, ko eno minuto ni na oblasti VašaSvoja™ opcija, veste kam bomo prišli.

Eni morda veste, ne bi vedel, ma moj vtis je, da se v Sloveniji spet godi gonja proti vsemu, kar ni "levičarsko". In, da je smisel, smoter in cilj vse te štale, ki jo eni viđilantsko linčarsko vprizarjajo, zgolj in samo to, da se zruši domnenvno ne-"levo" vlado. In Zoki je tu zgolj zato, ker je njegov lopovluk zares nemogoče prikriti. Ali je tudi Janšev tak, ne vem, vem pa, da se Janšo zlorablja za obračun z vsem kar ni "levičarsko". Kakor vedno do sedaj!

Če smem biti še bolj direkten - Če je cilj te celotne nervozne orgije, da nam spet vlada t.i. "levica", potem je bolje, da nam ostane Janša in magari še naprje kupuje zemljo poceni in jo prodaja drago. hehe. Kajti, to je še vedno ziljon krat manjša denarna škoda, ki jo bi utrpeli, če nam znova zavladajo lukšičašenki, potrči, golubiči in kar je še lopovske komunajzarske bagre, ki sama sebe rada imenuje "levičarji".

PS
Narod, ki ni lustriral komunistično zlo, bo zdaj lahko opazoval kako komunistično zlo lustrira narod, oz. vse, ki so se drznili komunističnemu zlu konkurirati za oblast. Nisi zatrl MRSO, MRSA bo zatrla tebe. That is what MRSA does. Nje™? As simple as that!

Janša je, poleg tega, da mu očitno ne predstavlja problem pridružiti se komunističnemu zlu v roparskemu pohodu nad narod, roparsko-reketarski orgiji epskih razsežnosti, da se razumemo,...

...skratka, poleg tega je še idiot. Jap, idiot je! On bi moral z vsem svojim bitjem in žitjem jebati mater komunističnemu zlu, on pa koalira žnjim, mu fritolezi in na koncu vzame predlog komunističnega zla za t.i. pokojninsko "reformo" in ga v najhujši možni antinarodni različici poniglavo ponudi komunistom v sprejem in obravnavo v parlamentu. Bizarno?! Ko hijena zavoha, da se ji objekt njenega napada dobrika, razume hijena to kot strah in ko hijena zavoha strah, je smrt naciljanega napadenca blizu, napad pa neizogiben. In točno to je oz. še bo Janša zdaj doživel od komunisitčnega zla. In prav mu je. V naslednjem življenju bo, tak kot jaz, v naprej vedel, da se s komunističnim zlom ne koalira in da se ga ne pušča nelustriranega.

Link

Ni komentarjev: