nedelja, 13. januar 2013

1958647 - ankete takoj po poročilu KPK napovedujejo zmago Lukšićašenka

Jebeš državo in narod, ki 22 let po častnem in junaškem dejanju drugih nacij, ki so komunisto-fašistično zlo rezolutno in brezrezervno odvrgle na smetišče zgodovine, še vedno pohlevno, kot medved na vrvici igra na note, ki mu jih iz teroristične špetirmaherske kote Sljašćićarna-TV13™ na inštrument srpokladifce igra kratkonogi zavaljen komunistični špetirmaherski škratek iz Murgelj v spremljavi orkestra ogabnih frisov raznoraznih pirjefcef, repetof, štrajnof in podoben mrgolazni komunističnega sovrštva polnih motencev, falirancev in spačencev.

Jebeš narod, katerega domnevni krščanski demokrat komunističnemu voždu v parlamentu pomaga do plačanega doživljenjskega statusa Bifšega™. Kobajagi se je ta domnevni in wanabe krščanski demokrat šel "ustavitev razkolov". Tip se iam za nekšno Ivanko Orleanko Enesijefsko.

Auuu. Imaginirajmo bratje in sestre forumske: Tovarišica Lynda Ivanka Orleanka Enesijefska je sama na domu obiskala znanega obsojanega posiljevalca in se mu je pohlevno nastavila. ne zato, ker je nje emsenost šibka, temveč v imenu ustavitve razkolov, bojda. Bravo, junakinja, bravo, pa ti si mi nekšna genijaka, ki zase terjaš status moralnovertiklane nelahke ženske, tako zavzeto, da so po tebi imenovali en cel sindrom. Kako prepričljivo ter inovativno, Nje™.

Narod, katerega dovolj velik delež je tako zelo butast, da bi, po trivijalni in minimalni-že pameti žaljivi in prozorni prevari komunističnega agitpropa, jutri spet masovno volil za centralno komunistično militantno jedro, ki mu načeluje tovariš Lukšičašenko, ki je v slovenske cerkve nedavno pošiljal komunistične študentske udarne trojke, da naj poročajo, kaj RKC govori pred volitvami, si ne zasluži drugega kot suženjstvo.

PS
Jebite se vsi vi komunistom benevolentno suženjski sodržavljani. Kakor vi delate z menoj, bom tudi jaz z vami. Od mene imate visoko iztegnjen sredinec in, koder bo v moji moči, da to uredim in ne prekršim zakonov, boste od mene prejeli tudi 0 (nula) davkov. In prispevkov oz. v tej deželi to pomeni reketov. In seveda, z največjim možnim užitkom se bom čimprej odkrižal državljanstva, s čimer bom z vami za vedno prekinil tudi formalno popkovino. Adios Dolores!

Link

Ni komentarjev: