sreda, 2. januar 2013

1942005 - še celo Šušteršič bi nas rad ščitil pred tujci

Nimamo več dovolj domačih sredstev, da bi se lahko še vedno lastniško ščitili pred tujci in hkrati financirali nujne razvojne naložbe. Morali se bomo odpreti v svet.

Đizs krajst! Ta ostudni stavek pove vse. Kajti izdaja nam, da se bi tudi Šušteršič "lastniško ščitil pred tujci", ma ker nimamo kapitala, se pač jebiga bomo "morali odpreti".

PS
Resnični problem Slovenije je, da imamo povsod, od politike do gospodarstva in na univerzi eno samo fritzlovstvo, same fritzlovske ume, ki se jim prisilno zapiranje nacije v fritzlovsko klet, v kateri jo potem onegavijo te fritzlovski umi, vsem tem motenim pezdetom zdi samoumevno.

Pošastno okolje!

En sam ksenofoben nazi-socializem, ki zatohle podalpske globeli in že tako klavstrofobične roftarske doline želi dodatno oplemenititi s tlačenjem nacije v klet, kar hkrati pomeni imobilizacijo nacije na kratek doseg malih nazi-interesnih posiljevalskih kurcev, da jo tujčeve oči ja ne bi niti videle, kaj šele postali partnerji in prinašalci zdravega in blagodejnega novega genskega materijala.

Pod to firmo poteka nevideno izživljanje nekaj promilov manipulatorjev tipa Šušteršič nad 2 milijona sužnjev vegetirajočih v komunističnemu gulagu na prostem, ki mu pogled zastirajo stene nazisocialističnega fritzlovskega kevdra.

Najbolj pošastno in zaskrbljujoče je, da se celo modeli a la Šušteršič brez trohice zdrege izlajajo, da je njim zapiranje pred tujci najbolj normalna in legitimna zadeva na svetu in najbolj normalen gard. Le, če se moraš, se začasno malo odpreš za tuje investicije, potem pa kaj? Ja, latentno nam te fritzli nenehno čakajo v pozi maksimalnega zapiranja pred tujim kapitalom.

PS
Ko so me rpred leti neki tujci vprašali kaj je narobe s Slovenijo in odkod ta uniformnost v suicidni reakciji med kobajagi resnim poskusom prodaje Telekoma, ki se je končal tako, da so se čisto vse parlamentarne stranke uniformno, konsenzualno, plebiscitarno enotno dogovorile, da prodaje ne bo, javnosti pa ponudile teater sprenevedanja, češ, da bi oni resno radi prodali, ma nihče ne da "prave cene" (spomnimo se: takrat niso hoteli prodati za cca pričakovano končno ceno 400 na delnico, danes je pa delnica 6 krat cenejša!),...

...sem odgovoril, da je to nepojasnjivo, ma da je tako. Tujci so vprašali, kaj, a ste Slovenci res tako nazi-zagovedani, da se boste raje pognali v prepad, kot pa da Telekom prodate DT alpa komu podobnemu, al kaj? Rekel sem, da te, ki odločajo, očitno so. Kaj pa naj rečem?

Link

Ni komentarjev: