ponedeljek, 28. januar 2013

1983687 - zakaj se Colarič navdušuje nad naciinteresnim državnim deležem Krke

Komunistični gospodarskoksenofobni demagog. Če bi pa namesto države in ali paradržave tistih 28% imela v lasti kakšna resna in poštena privat familija, ki bi za ta delež pljunila suh svež keš in bi ji ta investicija bila strateška naložba, recimo kakšna fmilija, ki že ima zgleden in snergičen farmacevtski portfolio, bi pa imeli tri koristi. Prvič imeli bi resnega lastnika, ki bi bil dolgoročno zainteresiran za rast podjetja in drugič, politične lopovske in zločnsko nacisocialistične kamarilje ne bi bil blizu vzvodov upravljanja, pa ne bi mogali orgijati o Krki. In tretjič imeli bi strateško ambrelo pod katero bi Krki bilo lažje v svetu prodajai in rasti.

Colarič je del te nomenklature in zato mu paše predvsem to, da ima zaledje NjegovihSvojih, ki so mu garant, da ne bo zamenjan, če se v podjetju ne dela 100% transparentno in pošteno in maksimalo učinkovito. Kaj on njim daja v zameno ne vem, je pa že z bežnim opazovanjem od zunaj možno marsikaj videti.

Colariču takšen aranžma paše tudi zato, ker teh 28% državnega kolhozništva v Krki pacificira vse dušice v javnem zdravstvu, ki bi eventuelno utegnile nasanjati, da Krkinih zdravil ne bi kupovali v takšnih količinah in po takšnih cenah. Fino je, če eni odjemalci morajo kupovati od Colariča. Nje. To, da so odjemalci od politike oz države prisiljeni kupovati na točno določenem kraju po prodajalcu ogdnih cenah, je pa itak klasika slovenskega komunajzer biznisa. Kdo to vse plačuje se pa tudi ve.

Link

Ni komentarjev: